Positiivisen ajatuksen virtaa…

Elä päivä kerrallaan. Olet tehnyt voitavasi.
Epäilemättä joitakin kömmähdyksiä ja mielettömiä erehdyksiä on sattunut, unohda ne niin pian kuin suinkin.
Huomenna on uusi päivä; aloita se onnellisesti ja murehtimatta menneitä ja niin hilpeästi, etteivät entiset mielettömyytesi harmita sinua.

-Beth Day-

20150110_212459

Elä päivä kerrallaa, elä hetki kerrallaan. Tee sitä mistä nautit, nauti tekemisestäsi. Hymyile ja ole kohtelias, jaa iloa niin saat itsekin iloa! Älä arvostele itseäsi tai muita, kehu mielummin ja keskity hyvään. Ole kiinnostunut ystävistäsi ja lähimmäisistäsi, ole kiinnostunut siitä mitä he tekevät, mitä heille kuuluu, niin sinustakin kiinnostutaan ja saat hyvän mielen toiselle ja opit ehkä itsekin uutta. Älä tyrkytä itseäsi, ole vain oma itsesi!

Siinäpä oli vielä omaakin ajatuksenvirtaa, ajatuksia joita päässäni on pyörinyt viimeaikoina. Näiden ajatusten kanssa on mukava elellä ja oleilla 🙂 Olen huomannut, että olen oppinut olemaan itselleni armollisempi, olen oppinut parempaa ajanhallintaa ja ajanjakoa usemapaan hyvää mieltä tuottavaan asiaan, ottamaan sitä omaa rauhoittumisaikaa ja lepohetkiä arkeenkin, suosittelen!

20141231_192649

Paljon hymyä viikkonne!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta