Vuoden ensimmäinen drinkki

Vuoden ensimmäinen drinkki taisi olla kyllä aamuinen viherjuoma sitruunalla vai oliko se puoliltaöin vuodenvaihtuessa juotu valkkarilasillinen. Olkoon mikä oli, mutta välipalaksi tein tänään niin hyvän drinkin, että ajattelin sen tännekin jakaa, nimittäin minttuisen mansikkasmoothien 🙂

IMG_20150101_132742

1dl makeuttumatonta soijajuomaa
1dl maustamatonta soijajugurttia
150 g mansikoita
Mintunlehtiä

Simppeliohje ja tuli niin hyvää, vielä kun jätti mansikat vähän kohmeisiksi, mintunlehtiä laitoin aika paljonkin ja saa laittaakin reilusti vaikka olisi vahvaa minttua, kuten minulla oli 🙂 Piti laittaa myös limeä, mutta limet, joita juuri ostin, oli menneet huonoiksi. Ei sen väliä, hyvää oli näinkin ja ensikerralla ehkä sitten puristan mukaan yhden limenkin. Jos vuoden alkuun teit lupauksen siistiä syömisiä, niin hyväähän se ravinto voi silti olla, eks vaan? 🙂

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Vuoden ensimmäinen drinkki”

  1. Mintunlehtiä en ole ikänä kokeillut! Sopisi varmasti myös hyvin suklaiseen iltapalasmoothieemme..:D Että ne smoothiet vaan on hyviä ja taas tuli opittua uusi vinkki sun tyylistä tehdä smoothie. Ihanaa vuoden ekaa päivää vielä, vaikka omassa kommenttiboxissani sitä jo toivottelin. Ja ei vain ekaa, vaan jokaista päivää.:) <3

    • Kiva kuulla, että sait vinkkiä. Mintunlehdet on hyviä ja varmasti sopivat oikein hyvinkin suklaiseen smoothieen. Mäkin tykkään hirmuisesti smoothieista, ihanan raikkaita ja näinjoulun jälkeen sopivan kevyitä 😀

      Heh, eihän sitä hyvää vuotta tai päivää voi liiaksi toivotella, joten vielä kerran, hyvää tätä vuotta sinullekin elinainen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta