Treeniä ja ihonhoitoa salilla

Miten sitä ihoa nyt salilla voi hoitaa, eihän kuiva iho edes tykkää hikoilusta?

20141229_133053

Tällä viikolla on kuitenkin jo ahkerasti sekä treenattu että hoidettu ihoa tuolla salin puolella. Iholle teki todella huonoa tuo kylpyläreissu ja nyt se on enstistäkin huonompi ollut. Salilla on mahdollisuus käydä solariumissa ja siinä olen  nyt alkuviikosta käynyt ja se tekee hyvää iholleni. Kauheastikaan en rusketu, vähän toki, mutta sen takia solariumissa olisi aika turha käydä. Parempi vaihtoehto olisi valohoito hieman eri valoilla kun solarium tai matka etelän aurinkoon ja meriveteen lillumaan 😉 Tämä mahdollisuus oli kuitenkin helpommin käden ulottuvilla, tai ihon ulottuvilla 😉

20141229_135541

Treenien perään parikyt minsaa keinoaurinkoa, kasvoille vähän vähempi aikaa (palaa herkästi), kotona suihkun jälkeen hyvä öljyäminen ja rasvaaminen on olleet nyt keinoina. Alkuvuodesta luultavasti kokeiluun lähtee myös hieman uusia ihotuotteita. Itse jo vähän kehittelinkin iholleni uutta hoitoainetta parin ihmisen kanssa käydyn keskustelun innoittamana ja tästä kerronkin pian lisää jos osoittautuu hyväksi 😉

20141229_123847

Tässä aamulla suunta vuoden viimeiselle treenille, käsitreeni, JEE, mun lemppareihin kuuluva! Perään keinoaurinkoa.
Onko muita solariumilla ihoaan hoitavia?
Aikookos muut vielä tänään treenailla ja mikä on vuoden vikaa treeni?

Hyvää vuoden viimeistä päivää kaikille ja mukavaa vuodenvaihdetta! Palaillaan ensivuonna 😉

Pst. Viimepostauksessa tavoitteita ja oivalluksia vuodelle 2015 😉
Käy myös jättämässä postaustoiveita…

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Treeniä ja ihonhoitoa salilla”

 1. Olen yleensä saanut solariumilla ja/tai talvella tehtävällä etelänmatkalla ihon kuntoon. Nyt kuitenkin jouduin ottamaan vahvemmat lääkkeet käyttöön ja ainakaan Protopicin käytön aikana ei saa näyttää ihoa auringolle/solariumille. Oli kyllä puhetta lääkärin kanssa tuosta valohoidosta. Meillä on onneksi Helsingissä siihen ihan hyvät mahdollisuudet.

  Nyt vaan Eurojackpot vetämään ja lomamatkaa odottamaan 😉

  • Protopic on täälläkin tuttu, mutta en itekään mielelläni sitä käytä, mutta joskus siihen on pakko turvautua ja siitä saa kyllä hyvän avun, tehokas voide! Turvaudun lääkerasvoihin kuitenkin mielellään vasta ”pakon edessä”… Täälläkin olisi kyllä valohoitoa saatavilla, mutta tuossa salilla on helpompi ja mukavampi käydä omien treenien perään, helmpompi sovittaa aikatauluihin ja aikamahdollisuudet laajemmat (iltaisin ja viikonloppuisin), halvempaa….

   Lottovoitto olis kyllä aika jees, talvet etelän auringossa…. 😉

 2. nuorempana kävin solkussa myös ihon vuoksi mutta nykyään se pysyy paremmassa kunnossa hyvällä öljyllä ja kuorinnalla. täällä olin aamu 5 jo vääntämässä takareisille treeniä ja tuntuu siltä että vuosi vaihtuu pökkelöjaloin 😀

  • Hienoa, että oot saanut ihon pysymään hyvänä 🙂 Itelläkin pysyi tuossa pari viimevuotta, mutta tänävuonna pahempi kuin aikoihin 🙁

   Pökkelöjaloista huolimatta hyvää vuoden vaihdetta 😀 Mä oon säästänyt jalkarääkin uudelle vuodella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta