Kaksi farkkupeppua ;)

Mä tykkään farkusta materiaalina, oon aina tykännyt. Hyvä farkkupeppu on ja olis myös aika pop! Housujen lisäksi tykkään kyllä farkusta hameissa, takeissa, liiveissä….

PhotoGrid_1419876947499

Mulla ei oo ollut hetkeen hyvin istuvia farkkuja, dieettifarkut kisakaudelta on vähän liian pienet ja kisakautta edeltäneet taas hieman isot. Rikukin kaipasi farkkuvalikoimaansa uutta. Eilen sitten Myllyssä ostettiin kummallekin uudet farkut. Ollaan kummatkin aika tarkkoja housujen suhtee, no kukapa ei? 😉 Farkkujen täytyy istua hyvin, etenkin sieltä pepusta, takataskut ja niiden koko on tärkeä juttu, minkä levyiset…jne…

Mä löysin itelleni ihan perus tummat farkut VeroModasta ja Vero Modan omaa merkkiä. Mä tykkää leveistä lahkeista ja sitten taas lantio ei saa olla kovinkaan matala, takataskut pitää löytyä, eikä mitään minitakataskuja. Vaikkei nää farkut olleet alessa niin ihan kivan hintaiset kuitenkin 🙂

20141229_20102520141229_201226

Riku on ollut hyvin merkkiuskollinen farkkujen suhteen ja herran farkut on poikkeuksetta olleet Jack & Jonesin housuja. Tälläkertaa herralle löytyi kuitenkin farkut JC:stä. Kaikki alefarkut tosin oli hyvin pienille miehille, kun ei Rikullekaan kokoja ollut ainakaan malleista, jotka olisi kelpuuttanut. Rikulle farkkujen pitää olla rennot, hieman löysät, mutta hyvin istuvat. Nooh, nämä olikin sitten vähän kalliimmat G-Starin farkut, mutta hyvät löytyi, vaikkei herra ihan helpolla kelpuuttanut mitätahansa farkkuja 😉

20141229_20092720141229_200951

Siinäpä meidän talouden farkkupeput 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta