Do more of what makes you happy!

Siinäpä se lause, tiskirätissä! Se lause, joka on ollut mun mielessä, ei ehkä juuri noilla sanoilla, mutta tuolla ajatuksella. Tuo tiskirätti osui mun silmiin sisustuskauppa Mokassa ja se vaan oli pakko noukkia ostoksiin mukaan.

20141220_194433

Mä saan monista asioista hyvää mieltä ja energiaa, mutta silti usein paneudun yhteen asiaan täysillä ja muut jää vähemmälle huomiolle eikä aikaa löydykään enää kaikelle mistä tykkäisi ja nauttisi. Tietenkin aikaakin on rajallisesti, mutta ajankäyttöä voisi enemmänkin joskus jakaa. Viime vuodet treenit on olleet prioriteeteissa korkealla ja niitä ei olla skipattu. Vähän on harmittanut kun ei ole ehtinyt tekemään esim. joulunäpertelyitä tai kesällä pihan laittoa niin paljoa kuin haluaisi… En muutaisi silti mitään, don`t get me wrong! Aikansa kutakin ja saattaa tulla taas aika kun se treeni on se, mistä ei tingitä! Kisoihin tähtääminen on sellainen valinta, joten ihan kaikkien fitnesskisoihin haluavien kannattaa tämä tiedostaa!

20141220_171140

Nyt kuitenkin olen halunnut ottaa aika enemmän muuhunkin, väkertelyyn, näpertelyyn, lukemiseen, filosointiin, ystäviin, kotiin…. Ja voi kuinka olenkaan energiaa täynnä! Tästä osaksi kiittäminen flunssailuakin. Tästä tuli puhutta yhden ystävän kanssa eilen 😉 Kaikella on siis tarkoituksensa, myös kipeäksi tulemisella ja juuri silloin kun on meneillään vieläpä Hyvinvointihaaste, Oman elämäni inventaarion muodossa. Ilman näitä kahta olisin ehkäpä paahtanut menemään ne kaikki 5 treeniä omien ohjausten ja töiden sekä koukousten lisäksi tänäkin vuonna ja kaikki väkertely olisi jäänyt vähemmälle. Nyt olen huomannut, kuinka olen tätä ikävöinyt… 😉

20141220_200631

Tosin olen ikävöinyt niitä kovia ja tavoitteellisia treenejäkin, joten ei tässä mitään treenitöntä kautta olla ottamassa ja flunssa saisi alkaa olemaan nyt taakse jäänyttä, mä ymmärsin jo! 😀 Fitness on edelleen osa mun elämää, yksi mun intohimo, yksi tavoitteita sisältävä asia… Kuitenkaan en ole maailman huipulle tähtäämässä, joten mun ei tarvi elää 24/7 ”fitnesselämää” vaan voin oikeasti jakaa ajankäyttöäni myös joskus tinkimällä treeneihin käytettävästä ajasta ja kun on aika treenata niin sitten TREENATAAN kovaa ja korkealta! 🙂

20141220_171243
Kummipojan perheellä on aivan ihana kasvihuone pihallaan, hih <3

Stressiä ei kuitenkaan kannata ottaa kivoista puuhista. Jouluakin voi ”tehdä” juuri sen mitä oikeasti haluaa ja mitä ehtii. Joulu tulee stressaamattakin eikä joulu ole stressin juhla vaan rauhan, unohtakaa kiirehtiminen 😉 Eikä niitä treenejään ja liikuntaa kannata vallan jättää, niistä saa hyvää mieltä ja energiaa ja liikunta on aina hyväksi! Kuitenkin ymmärrän senkin, miten jumppatunneilla ja saleilla nyt juuri ennen joulua on hiljaisempaa, ihmiset kun ottavat sitä aikaa siihen joulun tekemiseen itselleen, lapsilleen, perheelleen…

20141220_200735
Tää tuo mulle hyvää fiilistä, kuten kuvasta näkyy!
20141221_092259
Nääkin on tuoneet mulle hyvää fiilistä, kiitos!

Käytetään sitä aikaa monipuolisesti asioihin, joista saa hyväämieltä ja energiaa!
Tässä joululoman aikana ynnään mun tavoitteita ja ajatuksia ensivuodelle.

20141221_092216

Kuppi teetä, hiljaisuus,
ympärillä avaruus.

Pysähtynyt hetki tähän,
hiljennyn ja huokaan vähän.

Joulu tulee sittenkin,
turhaan tässä kiirehdin.

-Positiivarit-

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Do more of what makes you happy!”

  1. Eikö olekin muuten aika hauska juttu miten flunssa pakottaa aina hiljentämään tahtia ja silloin palaa myös niiden asioiden pariin, jotka on unohtuneet kaiken muun touhottamisen keskellä? Nyt kun mainitsit asiasta niin tajusin sen itsekin. Mä sairastun helposti nimenomaan sillon kun vedän viisi tai kuusi treeniä intopiukeena viikossa ja kaikki muut asiat pyörii päässä ”pitäisi tehdä se ja se” ajatuksina. Kunpa oppisi pysähtymään ajoissa!

    Kiitos tästä oivalluksesta 🙂 ja rauhallista Joulun odotusta <3

    • Näinhän se on, flunnsaisena tai muuten pakotettuna treenitaukoon sitä palaa muiden puuhien äären ja huomaa nauttivansa niistäkin varsin paljon. Nyt kun tämän oivalluksen vielä muistaisi huomioida 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta