Hiustenhoitoa a´la Outi

Toivepostaus

Kävin tänään parturissa hakemassa uutta väriä tukkaani ja tuli siinä täydennettyä myös shampoo, hoitoaine ja hiuslakkavarastoa toviksi eteenpäin. Siinä tulikin sitten mieleeni, että minulta toivottiin postausta hiustenhoidosta 🙂 Tämä ei siis ole yhteistyöpostaus vaan tarinointia mun hiustenhoidosta ja tuotteista joihin olen tykästynyt 😉

20141216_151431
En nyt mitään ihmeempiä koe tietäväni hiustenhoidosta, mutta oman kuontaloni hoidosta kyllä 😀 Mulla ei itsellä ole kovinkaan rasvoittuva tukka ja en kovin usein pesekään hiuksiani, oikeastaan 2-3 kertaa viikossa ja usein vain sen kaksi kertaa. Olen huomannut kyllä, että mikäli käytän markettituotteita hiuksiini niin ne rasvoittuvat nopeammin, marketin hiuslakasta samantien, johtunee silikonista…. Kampaamotuotteita aloin aikoinani käyttää kun hiusket menivät permanentista todella huonoon kuntoon ja paras hoito löytyi kampaamotuotteista.

20141216_201605

Tänään ostin sitten hieman laadukkaampaa settiä, mutta oli parturilla nyt hyvä tarjouskin. Sebastianin hiuslakkaa käytänkin paljon ja sitä useasti minulta löytyy, nyt se oli kuitenkin päässyt loppumaan. Sebastianin Re-Shaper lakassa on lämpösuoja ja sitä voi käyttää vaikka suoristusraudan allakin. Nyt tuli sitten ostettua myös Sebastianin volyymishampoo ja kosteuttava hoitoaine.

20141216_201638

Useimmiten ostan kuitenkin hieman edullisempia ja hyväksi todettuja kampaamotuotteita ja Cutrin on yksi suosikeistani. Hyvä tuoksu ja laatu. Joskus tykkään hemmotella aistejani Tigin tuotteillakin 😉

20141216_202035
Hiustenpesua voi myös joskus bad hair dayn pelastukseksi paikata kuivashampoolla, jos siis ei ole aikaa pestä tukkaa ja aamulla se pahalta näyttää. Kuivashampoolla saa myös kivasti nostetta tukkaan. Kuivashampoiden ihmeelliseen maailmaan olen vasta tänä syksynä tutustunut ja kokeiluun lähdin Dermosilin kuivashampoolla, joka osoittautui oikein hyväksi tuotteeksi.

20141216_201915Tykkään hoitaa hiuksiani myös hiuksiin jätettävällä hoitoaineella, suihkun jälkeen vaikka suihkussa käytetty hoitoainen olisikin selvittävä niin kun pyyhkeen sisästä ne hiukset päästän valloilleen, vaati ne kuitenkin selvitystä… Hiuksiin jätettävä hoitoaine selvittää ja kosteuttaa hiusta hyvin ja tämän tuotteen kohdalla löytyy kestosuosikkini Cutrinilta, edullinen ja hyvä!

20141216_202113

Hiuksia suoristellessa raudalla käytän usein pohjalle kiiltoa tuovaa lämpösuojaa. Riittoisa pullo, on meinaan aikaa kun tuon ostin, joten miksipä ei tällaisen riittoisan tuotteen kohdalla satsaisi laatuun 🙂

20141216_202159

Hiuslakoista tosiaan tykkään tuosta Sebastianin Re-Shaperistä, mutta kaappiin eksyy välillä Cutrinia ja Tigiäkin, lokakuun LivBoxissa oli myös Osiksen lakka, josta tykkäsin ja tällähetkellä on kaapeista löytynyt ihanan tuoksuista ja hyvin pitoa antavaa Tigiä ja Osista

20141216_202140

Parturikäynneillä on yleensä väliä sellainen 1-2 kuukautta, kaksi on kyllä aivan liikaa, mutta keskimäärin semmoine puolitoistakuukautta, josta loppu jo vähän kärvistellään 😀 Usein vain värjätään niinkuin tälläkin kertaa. On mulla joskus ollut otsista ja joskus pätkittyä, mutta nyt oon tykännyt pidemmän aikaa vaan kasvatella hiuksia. Kuitenkaan pitkätkään hiukset ei näytä hyviltä, jos kuivia latvoja ei silloin tällöin siisti ja tasoita 😉

20141216_211128

Käyn parturissa Salon Ameliessa Kristalla ja tänään tosiaan värjättiin niin hiukset kuin kulmatkin. Nyt on syksy menty samoilla värisävyillä asteasteelta viilentäen sävyä. Ollaan käytetty lilan ja pinkin sävyjä. Juuri tummalla liilalla, sitten siitä likuvärjäyksellä vähän eri sävyjä kohti latvaa. Latvaan ollaan laittettu pinkkiä, mutta vanha kupari ei anna pinkin tulla kunnon pinkiksi. Ollaan kuitenkin päädytty väsyttämään latvaa ottamaan pinkkiä vastaan ja joka kerran paremmin ottaakin. Sitten kun saadaan pinkiksi, haluankin varmaan jo punaisemman 😛 Värinpoiston avulla latvanhan saisi pinkiksi, mutta vain hetkellisesti ennenkuin haalistuisi ja samalla se kuivattaisi latvaa, ei kuulosta hyvältä…

20141216_173710LATERS!

Pst. Tähän postaukseen liittyen vinkkilukemiseksi meidän talouden Suihkutarinoita 😉

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Hiustenhoitoa a´la Outi”

 1. On kyllä hyvännäköiset hiukset! <3
  Mä en itse myöskään käytä markettituotteita. Kyllä siinä huomaa eron ja vaikka suhteellisen pihi olen, niin kampaamotuotteisiin laitan ihan mielelläni rahaa. Ja mulla ei myöskään rasvoitu kovin nopeasti hiukset, helposti pystyn pestä vain esimerkiksi 2 kertaa viikossa hiukset ja ihan hyvät on. Schwarzkopf on mun luotto. 😀

  • Kiitos Elina <3
   Kun pesee näin harvoin niin eipä nuo putellitkaan kulu niin nopsaan tyhjiksi, eikä sitten tunnu niin pahalta ostaa vähän arvokkaampaakin ja saattaa olla että myös laadukkaiden tuotteiden piikkiin voi laittaa sitä ettei tukka rasvoitu niin paljoa 😉

 2. Sun hiustyyli on kyllä huikee ja sopii sulle niinku.. tukka päähän! 😉 Itse tykkään kans eniten juuri mainitsemistasi tuotteista varsinkin Sebastianin, Tigit sen sijaan tuoksuu parhaimmille. Hiustenpidennysten vuoksi mulla on ollut käytössä niille tarkoitettuja tuotteita, nyt oon ottanut pidennykset pois ja mietinkin että mitähän tuotetta sitä ostais. Havaitsen nimittäin myös että markettituotteet rasvoittaa tukkaa aika paljon! Ehkäpä päädyn johonkin näistä mitä mainitsit 🙂

  • Voi kiitos Janna <3
   Tigi kyllä ihanasti hemmottelee aisteja ihan parhailla tuoksuillaan ja on kyllä laadukkaitakin ja arvokkaita,kuten Sebastiankin.... Cutrin on ihan kivan hintainen ja tuossa vaaleanpunaisessa värjätyille hiuksille tarkoitetussa sarjassa on Cutrinin tuotteiden parhaat tuoksut, oisko siinä joku vadelma tuoksu 😉

 3. Olen kyllä ihan aina ihaillut sinun hiuksiasi. 🙂

  Mukavaa loppuviikkoa sinne! <3

  • Ihana Tanja, kiitos <3
   Ja oikein mukavaa loppuviikkoa sinnekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta