Se on Hesa mulle! Viikonlopun kuulumiset…

Hih, mulla on takana aivan mielettömän ihana viikonloppu Hesassa 😉 Ja nimenomaan Hesassa, koska niin on sanottu pienestä asti. Opeinpa vaan viikonloppuna, että Helsinkiläiset ei käytä tuota sanaa 😀

20141213_141355

Viikonloppuna näin paljon bloggaavia ihmisiä. Osan heistä tapasin ensimmäistä kertaa, osan toista, osan kolmatta ja yhden taisin tavata jo neljännen kerran jopa 😀 Osan kanssa on käyty jo enemmän keskusteluja, osan vähemmän, kaikki jo kuitenkin jollain tapaa tuttuja, osasta vaan jo tullut lähempiä. Myös ne ainakin vielä vähemmän lähemmät tuntuivat todella mukavilta ja kiva oli päästä tutustumaan lisää ja varmasti jatkossakin näemme ja kuulemme toisistamme 🙂

Mä kutsun paljolti noita ihmisiä vielä blogiystäviksi, mutta osa on jo enemmän. Lyhyessä ajassa, monien keskusteluiden ja tekstien ja vain muutaman näkemisen somen ulkopuolella myötä on monesta ihmisestä muodostunut minulle jo tosi läheisiä ihmisiä, ystäviä…? Ihania ihmisiä, joiden seurasta todella nautin ja joiden seurassa pystyn olemaan oma itseni ilman jännityksiä jo tosi nopsaan 🙂

Blogit on meidät yhdistänyt, mutta blogit ei tee meistä vielä ystäviä. Sen ystävä sanan takana onkin lukuisia yhteisiä ajatuksia, samankaltaista ajatusmaailmaa, hymyjä ja iloja, vakavia pohdintoja, mielipiteiden vaihtoa ja erilaisten mielipiteiden kunnioitusta. Minusta on tullut varovainen sanan ystävä kanssa, olen kokenut kolhuja… Nyt kuitenkin tuntuu, että olen saanut uusia ystäviä 🙂

Hesas9

Myönnän jännittäneeni ja pelänneenkin hieman, miten tää nyt menee…? Luonnollisestikin kaikkea sellaista pohtii, tällaisissa uusissa tilanteissa. Enpä meinaan kauheen usein vietä koko viikonloppua ihmisten kanssa, joita en ole monesti nähnyt ja vielä kovin hyvin tunne 😉 Jännitykset ja pelot karisi nopeasti pois, kun Helsingin päässä junasta tulin ulos kuuden maissa perjantai-iltana….

Marissa ja Marika olivat minua vastassa tuolla rautatieasemalla ja hyvä niin. En osaa yhtään kulkea tuollaja ihan käsittämätöntä kuinka pitkän matkan pystyykään kävelemään sisätiloissa… Ulkona satoi vettä ja kuljimme asemalta asunnollemme melkein koko matkan sisätiloja pitki, eri keskusten ja tunneleiden läpi, välillä ruokakaupassa poiketen ja kovasti samalla höpöttäen 🙂 Meillä oli kerrostalohuoneisto vuokrattuna CityKodilta viikonlopuksi ja sinne majoittauduimme. Perjantai-iltaa vietettiin rennosti kämpillä. Lauantaina käytiin markkinoilla ja shoppailemassa, syömässä, opettelemassa Hesalaisia tapoja 😉 Porukkakin kasvoi pikkuhiljaa…

20141213_121426Hesas8Hesas10Hesas1220141214_192142

Lauantai-illalla starttasi sitten pikkujoulut ja meitä bloggaavia leidejä oli yhteensä 11. SYÖTIIN, kilisteltiin, KUVAILTIIN, höpötettiin, NAURETTIIN, hymyiltiin…… Manalassa käytiin katsomassa stand Upp:a ja Apollossa käytiin laittamassa jalalla koreaksi 😉

20141213_190948Hesas5Hesas6Hesas3Hesas2Hesas

Oli todella ihana ja hauska ilta, paljon tuli hyiltyä ja naurettua eikä pelkän stan upin takia vaan seurahan sen teki. Tuli tanssittua…. Sunnuntaiaamuna meitä suuntasi vielä neljä leidiä aamupalalle Robertsille ja pikkuhiljaa oli aika suunnata kotimatkalle.

20141214_103829PhotoGrid_1418661725079

Ihan kuin olisin pienellä minilomalla ollut ja onhan Hesa ihan oma maailmansa 😛 Oli hieman haikeakin mieli, haluan nähdä näitä ihania naisia useamminkin! Lämpöä sydän täynnä ja hymy huulilla muistelen viikonloppua…. <3

Haluan kuvailla jokaisen lauantaina paikalle olleen ja kuvailuun riittää usein yksi lause, voisi ehkä yksi sanakin riittää, mutta hei, mä edelleen on Vaakanainen 😛 Ja hei, linkit ihanien leidejen blogeihinkin 😉

Hesas4
Kuvassa ”ylärivissä” Nana, Weera, Outi, Marika, Janina, Marissa ja Petra, kekellä Pia, Milla ja Elina sekä alhaalla Monna, jolle myös iso kiitos tästä kuvasta 🙂

Marissa, Sairaan kaunis maailma. Meidän lämminhenkinen emäntämme viikonlopulta, joka ilollaan, hymyllään ja aidon ihanalla naurullaan valaisee huoneen ihanasti huomioiden kaiken ja kaikki.

Petra – Hyvinvoinnin sietämätön keveys. Lämpöä ja välittämistä ympärilleen huokuva toisista ja toisten mielipiteistä kiinnostunut pirtsakka leidi.

Marika – Palanen onnea. Syvällinenilopilleri, jolla on paljon ajatuksia ja mielipiteitä tuoda keskusteluun toiset huomioon ottaen ja arvostaen.

Pia – Liikuntakärpäsen puraisu. Ihana ”metsäntyttönen”, jonka seura ilostuttaa varmasti kaikkia, hih.

Milla – Treenikengissä. Tämä ihanuus ei peittele koskaan innostustaan, vaan on täysillä innostunut ”niin kuin lapset”. 😉

Monna – Monna treenaa. Upea leidi, joka ei jää toimettomaksi ja osaa tuoda läsnäolollaan energiaa muihin.

Elina – Elina Heidi Rinkeli. Blogissaan ihana sanataituri ja lämpöä huokuva tähtisilmä, jonka silmät ja hiukset on muuten kerrassaan ihanat!

Nana – Super fit me. Hymyilevä kaunotar, joka ei jää toimettomaksi ja sanattomaksi.

Janina – Fit times. Iloisella olemuksella ja pirtsakalla hymyllä piristystä tuova.

Weera – Weera Bettina.  Rauhallisuutta huokuva ja seurallinen neiti.

pst. Facessa julkaistu Hyvinvointihaasteeseen paikat voittaneet 😉
Tsekkaa myös eilinen Koti Tuulikylässä video/kuvapostaus olohuoneestamme 😉

Outi Karita

12 vastausta artikkeliin “Se on Hesa mulle! Viikonlopun kuulumiset…”

 1. Oli tosi mukava nähdä <3 Ja ihanasti sanottu <3

  Itsestä lauantai tuntui pieneltä reissulta, kun tutustuttiin hesalaisiin tapoihin 😉 Näinkin Hesaa vähän erilaisin silmin 🙂

  Toivottavasti nähdään mahdollisimman pian!

  • Hesassa on kyllä outoja tapoja, ens kerralla sitten niitä porilaisia tapoja 😉
   Oli myös kiva päästä sinuun tutustumaan ja varmasti nähdään! 🙂

 2. Outi; niin sympaattinen ja lämmin. <3

  Ihanasti kirjoitettu. Toivottavasti nähdään uudemmankin kerran ja tutustutaan vieläkin paremmin. :')

  • Ihana Elina! <3
   Oli ihana päästä sinuunkin tutustumaan blogimaailman ulkopuolella 🙂
   Varmasti nähdään jatkossakin ja tutustutaan lisää!

 3. Sympaattisuudesta olen samaa mieltä kun Elina. Ei oo kaikilal yhtä lämmin sydän kun Outilla. <3

 4. Ihana loppukoonti!! 🙂 Ja koko postaus ihan huikui energiaa ja hyvää fiilistä!! 🙂

  • Samoin, oli kiva tutustua sinuunkin! Toivottavasti jatkossa vielä paremminkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta