Tervetuloa lihaskipu!

Treeneistä en ole kirjoitellut pitkään aikaan kunnolla, ainakaan salitreeneistä. ähän syynä on ollut pitkään kestänyt pikkuflunssa, muta nyt vihdoin on aika toivottaa lihaskipu tervetulleeksi! 😉

20141203_183609

Tietenkään treeneissä ei ole pääasia sen lihaskivun hankkiminen, mutta kummasti ne lihat kipeytyy varsinkin näin kuukaudeen salitreenintauon jälkeen ja tietty ihan muutoinkin kovista treeneistä lihat kipeytyy hetkellisesti. Täällä siis jatkuu tavoitteellinen salitreeni kohti parempaa fysiikkaa 😉

Tällä viikolla startattiin liikunnat lämpöjoogalla maanantaina. Tiistaina ohjailtiin pumppia ja itekin vedin ihan kunnon painoilla, vieläkin hauiksissa tuntuu 😛 Keksiviikkona treenasin selkää vähän oman pään mukaan, hakien lihastuntumaa ja pientä pumppia lihoihin.

IMG_20141203_193921

Tästä, kuten ensi viikostakaan en saa ehjää treeniviikkoa ja ajattelinkin herätellä kroppaa vähän oman pään mukaan taas salitreeneihin. Kovasti jo odotan, että pääsen tuon oman treeniohjelmanikin kimppuun, jota en montaa kertaa ole edes läpi ehtinyt vielä vetää. Treenipostauksiakin taas siis tulossa 🙂

Eilen ja tänään on ollut lepopäivät, huomenna ajattelin mahdollisesti reippailla ulkona tai tehdä kotitreeniä, ehkä molempia 😀 Ja vähän voisi lihashuoltoakin harrastella 😉 Sunnuntaina taas kutsuu jumppaohjaukset!

Nyt otetaan suunta salimme. Piukkojen Paikkojen henkilökunnan pikkujouluihin, jossa teemana, iiks, Putous! Korvatunturin Häslä ottaa siis suunnan tuonne (keksein ihan oman Putoushahmon 😛 ) ja Häslän menoa voi Instassakin seurailla 😉

20141205_182245
Nyt iski paniikki!

IHANAA VIIKONLOPPUA!

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Tervetuloa lihaskipu!”

  1. Hauska kuva! 🙂 Ja ihana asun yläosa…onko yhtenäinen vai onko alla erillinen toppi?

    • Ok. Piti tietysti vielä kysyä, että mistä mahdat olla kyseisen paidan ostanut…? 🙂

    • Aivan, senkin olis voinut kirjoittaa 😀 KappAhl:sta olen ostanut, mutta siitä on jo aikaa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta