Voehan tekoripset, marraskuun kosmetiikkaa ja arvontatykitystä

Nyt jo pian luullaan, että lukijoita se kalastelee kun on arvontaa arvonna perään 😀 Nooh, kahdessa viimepostauksessa ei ollut nimessä tuota arvonta sanaa ja siihenhän se kannattaa lukijoiden kalastelussa liittää 😉 Välillä on kiva vetäistä arvonta niille, jotka on ihan muutenkin tulleet blogiin lueskelemaan, välillä taas voi houkutella uusia lukijoita arvonnalla 😉 Nyt on kuitenkin käynyt niin, että arvottavaa vaan on, niin arvotaan nyt taas. Tästä tarkemmin postauksen lopussa, ehkäpä saatte vinkkiä jo tekstistä 😉 LivBoxin lisäksi esittelyssä hieman muutakin kosmetiikkaa 🙂

marraskuu

LivBox

LivBoxi lupaili Hollywoodin loistoa, muttei sitä ihan tarjonnut. Odotin vähän blingblingiä kun paketin ensin näin. Sisältö oli ihan ok. Paketissa on tietty yllätyksellisyys ja kaikki ei vaan aina voi olla oman mieltymyksen ja tarpeen mukaisia, don´t get me wrong. Olihan boissa kuitenkin hyviä juttuja, mutta odotin sisällöltä ehkä jotain muuta ”ulkokuorien” perusteella. Tuote kerrallaan taas esittely 🙂

20141106_152004

Bernar Cassiere – Blueberry Overnight Cream Mask

20141128_094128Marraskuun boxin suosikkini ehdottomasti.  Mustikkavoide-naamio, joka levitetään iltaisin iholle ja annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia, jonka jälkeen se imeytetään ihoon. No mun kuiva iho imaisi tuon voiteen hyvin sisäänsä ja levitinkin sitä hieman paksummalti. Voide oli miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen, sekä teki ihosta pehmeän ja se pehmeys säilyi aamuun asti 🙂 Tuotetta saa Bernard Cassiere -kauneushoitoloista, enempää en tiedä. En siis tiedä mistä tuota saisin enkä kuitenkaan kokenut niin spesiaaliksi että lähtisin ottamaan selvää. Hintava tuote myös, mutta toki hyvä!

Marvis – Cinnamon Mint

20141128_094103

Hammastahnaa, pienenepieni tuubi… Hmm… Vähän huvittu tuo pikkuinen hammastahna, kätevä matkakoko tosin 😉 Kanelinmakuinen hammastahna, sopii Joulun alusaikaan kyllä mainiosti. Tätä tuotetta saa valikoiduista kauneuden- ja sisustusalanmyymälöistä ja tarkemmin en ottanut tämänkään tuotteen kohdalla myyntipaikoista selvää.

Natural Code By Lumene – Candy Smile

20141128_094114

Vaaleanpunainen huulikiiltokynä. En ole paljoakaan vielä käyttänyt, mutta kokeilun verran ja sen perusteella voin sanoa, että ihan ok. Väriä tuosta tulee hyvin huuliin ja on ihan ok tuntuinen huulilla, ehkä hieman kuiva. Tällähetkellä käytössä kuitenkin muita punia ja kiiltoja niin paljon, että on jäänyt vielä tuonne hyllylle, ei siis päihitä tämänhetken omia suosikkejani (LipBalmeja) 😉

Bangerhead – BangerTweezer

20141128_094144

Pinsetit.
Ihan hyvännäköiset pinsetit ja varmasti hyvät. Ovat kuitenkin pysyneet paketissa, kun ajattelin, josko niille olisi jollakulla enemmän tarvetta. Kyllähän minäkin pinsettejä käytän, mutta kaapista löytyy jo kahdetikin hyvät pinsetit 🙂

Ibero – Irtoripset

20141128_094137

No voehan irtoripset…. 😀 En ole paljoa käyttänyt tuollaisia, juhla- ja kisameikkeihin mulla on laittettu joskus yksittäisiä irtoripsiä ja joskus oon itekin yrittänyt tuollaisia ripsinauhoja johonkin pikkujoululookkiin lisäillä itelleni. Tykkään kuitenkin omista ripsistäni ja mulla on tosi arat silmät reagoimaan noihin ripsiliimoihin, niin ajatelinpa, että josko näilläkin piristäisi jotakuta toista 😉

Muuta marraskuulta

Kynsilakat

20141118_153559

Kynsilakka-addiktion omaavana olen päätynyt ostamaan parit uudet kynsilakat. Kultaista kynsilakkaa halusin kultaisen pikkujoulumekon kaveriksi ja sitten heräteostoksena ostin tuollaista hyvin jouluista hippulakkaa myös 😉 Nyt ei ole kuvaa kynsistä noilla lakoilla, kultaiset on vasta käytössä olleetkin ja voin sanoa, että on kyllä hyvälaatuisia lakkoja Lumenen ja Lorealin lakat 🙂

Ihonkuorintaa

20141124_19475020141126_202316

The Body Shop palveli minua hyvin! En muistanut mitä ihonkuorintaa minulla on ollut. Muistelin, että se olisi ollut sheakuorintaa, mutta epäilin kuitenkin sen sisältämän pähkinän takia. Olen todella varovainen noiden pähkinöiden ja eri pähkinä- sekä hedelmäöljyjen suhteen kosmetiikassa. Ystävällisesti ottivat yhteistietoni ylös ja lupasivat katsoa tuoteselostuksista, mitkä minulle voisi sopia ja ottaa yhteyttä. Silloin oli liikkeessä kovasti hälinää, mutta ottivat yhteyttä päivän kuluttua ja lupasivat laittaa minulle näytteet kahdesta eri kuorinta-aineesta joita voisin sitten kotona testata ennen ostopäätöstä. Kummatkin sopivat minulle ja ihon hoitavuuden takia päädyin tuohon Shea Sugar body Scrub tuotteeseen. Tuo Sheakuorinta sisältää sheaöljyä, joka jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteuttaa myös kuivaa ihoa 🙂

Apteekkikamaa

20141127_165852

No heitetään nyt näistä apteekkiostoistakin tähän kuva 😀 Kuivaa ihoa vastaan…. Nämä ei ole ainoat kuivan ihon hoitotuotteeni ja voisinkin joskus varmasti kirjoitella kuivan ihoni hoidosta enemmänkin 😉 Tähän postaukseen en ala nyt enempiä esittelyjä rustailemaan ja näistä purtiloista en osaa kaikista edes vielä sanoa…

Arvonta

Meinasipa jo vallan unohtua 😀
Ehkä jo osaatte päätelläkin, mitä on arvonnassa… Olisikos käyttöä tekoripsille ja pinseteille? 😉 Kommentoi tähän postaukseen viim. 1.12.2014 klo 23.59 ja olet mukana arvonnassa! Muista jättää voimassa oleva sähköposti, voittaja julkaistaan nimimerkillä blogissa ja otan yhteyttä sähköpostitse!

20141128_093940

Pst. Viimearvonnan voittaja, Salla, sinua olen yrittänyt sähköpostitse tavoittaa 😉

————-

Semmoista kosmetiikkaa tässä kuussa. nyt otetaan suunta Helsiinkin, jossa vähän treffailua ja bloggaajamiittiä A-lehdillä. Yöksi suunta oman äipän luo Hattulaan, Parolannummen kylkeen. Tästä reissusta sitten ehkäpä ensipostauksessa 😉

20141128_100718

IHANAA VIIKONLOPPUA!!!

Outi Karita

11 vastausta artikkeliin “Voehan tekoripset, marraskuun kosmetiikkaa ja arvontatykitystä”

  1. Oispa mahtavaa päästä kokeilemaan noita ripsiä! Kunnolliset pinsetitkin ois vielä hakusessa.. 🙂

  2. Varsinkin hyville pinseteille olisi käyttöä; ne perhanat on aina kadoksissa 😀 kiitos ihanasta blogistasi!

  3. Eipä noista haittaakaan olisi. Tulin hyvälle mielelle taas sun uusimmasta postauksesta. Rento ja lämminsävyinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta