Mikä Boogie? Arvonnan voittaja ja meitin hyvä boogie :D

Josko tälläkertaa heti paljastetaan arvonnan voittaja niin voisi sitten rauhassa keskittyä loppupostaukseen 😉 Tällä kertaa arvonnassa, Blogin uuden nimen kunniaksi oli ihana treeni/hikupyyhe & treenipullo paketti, jotka sain Piukat Paikat -kuntosalilta arvottavaksi teille 🙂

20141120_213730Tämän ihanan paketin voitti Salla!
ONNEA!
Olen laittanut sinulle sähköpostia 😉

Muutamia toiveita tulin, jota pyrin toteuttamaankin, kuten treenivaate ja hiustenhoitopostausta. Toivottiin päivä Outin kanssa postausta ja näihin itsekin tykästyin kun reilu viikko sitten ensimmäiseni kirjoitin, että varmasti on jatkoakin luvssa ja mikäli tuo ensimmäine vielä kiinnostaa niin löytyy se täältä!

Monet kirjoittivat tykkäävänsä monipuolisista blogeista ja liikunnallisistakin, joihin mahtuu joskus liian monta pullaa 😉 Tykätään rehellisistä, avoimista ja jalat maan pinnallaolevista blogeista, positiivusuudesta, mutta myös tunnekirjon moninaisuudesta. Tykätään selkeästä ulkoasusta, jaotellusta tekstistä. Toiset tykkää enemmän kuvista, toiset enemmän tekstistä. Kuvissakin asettelu nähdään tärkeäksi. Paljon hyviä vinkkejäkin näistä poimein 🙂

TANSSIEN VIIKKO LOPPUUN

Ensin laitan tukkakuvat, kun Kata taikoi mulle iavan ihanat kiharat lauantaina pikkujouluihin 🙂

20141122_16410120141122_16410620141122_16411120141122_164117

Lauantaina oli siis pikkujoulut, oikeastaan kahdet ja kummassakin näyttäydyin, toisissa vähän enemmän 😀 Oli mun oman työpaikan pikkujoulut ja Rikun työpaikan pikkujoulut. Osaksi nuo olikin samassa paikassa sattumalta, kuinka kätevää 😀 Kummissakin pikkujouluissa oltiin Kehräämöllä katsomassa Anitta Ahosen Puumalla on asiaa näytöstä. oman työpaikkani pikkujoulut jatkuivat tuolta kaupunkiin, mutta jäin loppuillaksi Kehräämölle Rikun työpaikan pippaloihin.

IMG_20141122_183441

Puuma tuli nähtyä, suoraan sanottuna ei tarvi toista kertaa nähdä…. Oli siinä ihan hauskojakin juttuja, mutta jotkut meni hyvän maun ohi ja kyllä se v…ukin alkaa puuduttamaan kun se joka lauseessa on kolmeen kertaan…. Noh, mutta näytöksen jälkeen oli jouluruokaa modernilla twistillä, ruoka oli ihan hyvää, ei mitään makunystyröiden ilotulitusta mutta ei huonoakaan. Vuohenjuustovaahto rosollille oli kyllä oikein mieluisa tuttavuus ja olisin sitä voinut syödä ihan ilman rosolliakin 😀 Jälkiruuan kohdalla mun allergiat oli ihanasti huomioitu ja sain ihanan oman minikakun, hih 😀

20141122_21455920141122_21460520141122_21461220141122_21075820141122_215011

Tuli sitten tanssittua ja esiinnyttyä…. Meitihän meni ihan veden ja colan voimalla pääasiassa, yhden pienen punkkulaisillisen otin ruuan kanssa, mutta ihan selvispäin oltiin. Kovasti tanssijalkaa vipatti ja mähän sinne tanssilattialle olinkin heti suuntaamassa kun ruuan jälkeen DJ pisti Paula Koivuniemen version Mikä boogie? -biisistä soimaan. Sain alkuun vain yhden tanssikaverin ja mehän vedettiinkin oikein kunnon koreografia ihan improvisaationa. Siinä kohtaa kun tajusin että salissa muut hakkaa käsillään tahtia meille, aattelin että ei hitto, mehän vedetään täällä ihan showta ja mähän jännitän esiintymistä 😀 😀 😀 No myöhemmin siellä tanssialattialla oli enemmänkin väkeä. Hauskaa oli ja ihana oli tanssia!!!

20141122_212539

Iltahan jatkui yöhön ja kello taisi olla lähemmäs yhtä kun oltiin Riksan kanssa kotona. toiset jatkoi kaupunkiin, mutta me sitten suunnattiin hyvilä fiiliksilä Kehräämöltä kotiin 🙂

20141122_215727 (1)SUNNUNTAI

Sunnuntaina mua kutsui jumppaohjausket. Vähän tuossa aerobisessa kunnossa huomaa flunssailun, mutta uuteen nousuunhan tästä lähdetään taas 🙂 Vähän joutui himmailemaan, varsinkin sykkeennostossa kun tehtiin purbeita 😛

20141123_135110

Sunnuntai-ilta sujui rennosti bloggaillen ja Oman elämäni inventaarion parissa 😉 Tuohon inventaarion kyllä uppoaa kun sille antaa vain tilaa… Ekalla viikolla hieman väistelin koko hyvinvointihaastetta, mutta nyt oon antanut itseni uppoutua siihen ja haaste on vienyt mukanaan. Kirjoittelen näistä fiiliksistä sitten joskus toiste lisää 🙂

20141123_183655

VIIKON STRATTI

Tänään strattasin päiväni ja viikkoni reippailuaamulla ja olin energiaa keräämässä ja itseni herättelemässä lyhyellä lenkillä. Parikytminsaa, ei se enempää tarvinnut, ihanaa liikuntaa!!! 😀

20141124_065037

Illalla olin tänään lämpöjoogassa ja instassakin jo kysäisin että ”miksi ihmeessä en ole pitkään aikaan käynyt?” Niin hyvä olo tuosta lämpöjoogasta tulee, ihanaa kehon ja mielen huoltoa, ihanaa kuumuutta ja niin rentoutunut olo tuon joogailun jälkeen… Ensiviikolla uusiks! 🙂

IMG_20141124_193004

Tällä viikolla on kivaa tiedossa Hesan reissun muodossa, A-lehdille bloggaajamiittiin, jota ennen ensitreffit ihananoloisen Seidin kanssa ja miitin jälkeen suunta äipän lua Hattulaan <3

”Katso kaikkeakuin näkisit sen joko ensimmäistä
tai viimeistä kertaa.
Silloim elämäsi tällä maapallolla on täynnä iloa.”

-Kendall Hailey-

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Pst. eilen kirjoittelin väsymyksestä, sen syistä ja mitä tehdä sille. Ilokseni pääsi tuo postaus FF:n etusivulle toimituksen poimintoihin, käy säkin lukees 🙂

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta