Mitäs silloin tehdään kun ei treenata?

Eat, train, sleep, repeat….


Kyllähän sitä elämään muutakin mahtuu, jopa tällaisen fitnesshurahtaneen pimun elämään 😉 Viikko on taas vierähtänyt ilman yhden yhtä treeniä. Miksi? No pienen pienen flunssan takia, johon kuuluu ainoana oireena ärsyttävä nuha ja tukkoisuus. Moni varmastikin saattaisi käydä tässä olotilassa treenaamassa ja itsekin olen joskus käynyt. Oppia ikä kaikki kuitenkin ja kokemuksen pohjalta voin sanoa ettei kannata. Tukkoisuus on kuitenkin ollut vielä aikamoista ja ja onhan tuo kurkkukin välillä hieman ilmoitellut ärtymyksestään, niistettävän tavaran määrästä puhumattakaan, joka on lupaavasti loppuviikko kohden vähentynyt 😉

IMG_20141118_123244

Pieni ja kevyt liikunta sopii kyllä ja virkistää, raitis ilma tekee hyvää. Töissä saankin raitista ilmaa ja hieman liikuntaakin päivittäin, tälläkin viikolla on ihan käppäilty lasten kanssa ja päiväkodin pihassakin innostunut hieman ”taukojumppailemaan”, alkaa kroppa pikkuhiljaa huutamaan treeniä. Tosin sain pienen krampin pohkeeseen kun intouduin lasten kiipeilytelineessä kokeilemaan akrobatiatemppuja 😛 Salilla on käyty tällä viikolla vain ja ainoastaan ohjaamassa yksi pumppitunti itse kevyesti ottaen ja huomenna olisi vielä tarkoitus ohjailla Kurvituntia, jolla pystyykin hyvin testailemaan alkaisko kroppa olemaan jo treenivireessä. Tunnilla pystyy onneksi säätelemään sitä omaa tekemistäänkin varsinkin alkulämpän jälkeen 🙂

Pääkoppa huutaa usein treeniä ennenkuin muu kroppa ja tässä kun on kaksi viikkoa nyt jo oltu treenaamatta 😐 Niin alkuun se pääkoppa kovasti huutelikin treeniä, mutta nyt toisella viikolla on itseasiassa pääkoppakin ollut mielissään vaihtelusta. Esimerkiksi arkipäivänä jolloin töiden jälkeen on kokous, ei tarvitse kantaa kaikkia kamppeita kokopäivää mukana ja voi kokouksesta lähteä kotiin eikä painaa salille ja olla kotona tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tuollaisetkaan päivät eivät aina tunnu mitenkään puuduttavilta, mutta kun niitä on useampi sitä huomaa hieman väsyvänsä ja toisaalta silloinkin kun niitä on harvakseltaan, niin jos siltä tuntuu ettei illan päätteksi jaksa sinne salille mennä niin voihan sen jättää väliin, vai voiko? 😉 Usein monet kokoukset ajoittuvat samoihin viikkoihin, silloin voi vaikkapa jotkut illat päättää kokoukseen ja jotkut illat vielä kokouksen jälkeiseen treeniin. Omaa kroppaa ja jaksamista kuunnellen 🙂

Nyt tuossa hieman ajauduttiin erääseen toiseen postausaiheeseen, joka on työn alla 😀 Summa summarum, se että tällä viikolla on tuntunut helpottavalta ettei ole tarvinnut rymistää vielä treenille, kertookin ehkä siitä ettei vielä olla treenikuntoisia.

No mitäs sitten on tehty? Miten on saatu aika kulumaan?

Maanantai

Töistä pääsin 15.45 ja suuntasin suolahuoneelle. Kotona olin viiden jälkeen ja kotoilua ja bloggailua kuului iltaan. Selvisi siinä illan aikana myös viimeviikkoisessa arvonnassa raakasuklaat voittanut postauksessa Viikon lopetus ja uuden aloitus sekä raakasuklaat voittanut 🙂 Niin ja pitkästä aikaa vedin pienen venyttelysessionkin koko kropalle 🙂

IMG_20141117_210806

Tiistai

Pääsin töistä jo puolenpäivän jälkeen ja treffasin kaupungissa yhtä ystävää. Kaakaotreffit ja shoppailutreffit, hih. Löysin vähän uutta pikkujouluvaatetusta 😉 Kotiin kolmen jälkeen ja vähän bloggailua ja illan päätteeksi suunta ohjaamaan pumppituntia. Kirjoitin tänne blogiin ”Suihkutarinoita” 😉

IMG_20141118_184745IMG_20141118_153914

Keskiviikko

Töiden jälkeen suuntasin kaupunkiin ja Porin Vapaa-aikalautakunnan kokoukseen. Kokous loppui siinä puoli seitsemän aikoihin ja sitten kävinkin hakemassa kotimatkalla Riksalle miestenpäiväylläriksi oluen 😉

IMG_20141119_195936

Torstai

Tällekin päivälle oli kokous. Tällä kertaa suuntasin töistä kaupunkiin ammattilitto JHL:n oman yhdistykseni kokoukseen. Kokous loppui siinä seiskan aikaan ja kotiinhan siitä oli suunta. Blogi vaihtoi torstaina nimeä, joten halusin tehdä heti uudella nimellä postauksen ”Blogin uuden nimen kunniaksi”, jossa myös arvonta johon vielä ehtii mukaan 😉

IMG_20141120_222749

Perjantai

Menin vasta yhdeksäksi kotiin, joten ehdein aamulla puuhailemaan kotona ja vaikka nämä aamut on hyviä reippailuaamujakin niin nyt olikin vuorossa kokkailuaamu 🙂 Ehdeinpä myös letittelemään tukkaani 🙂

IMG_20141121_074552IMG_20141121_161535

Töistä pääsin viideltä ja sitten kotsaan. Illaksi olikin ohjelmaa, joten pikasuihku, voimakkaampaa iltameikkiä simmuihin ja sähkönsinistä päälle 😉

IMG_20141121_185513

Suunta oli Hectorin konserttiin Porin Karhuhalliin, johon olin saanut liput. Konsertti oli todella hyvä, mutta miinuksena sanon kyllä että hallissa oli ihan jäätävän kylmä!!!! Puoliajalla tuli heattua ihan talvitakkia päälle ja niin haki moni muukin. Konsertti alkoi ihanasti Pikki Prinssi kkunnelmalla ja Kesytetty kappaleella <3

IMG_20141121_232412

Viikonloppu

Sellainen oli meitin viikko noin lyhykäisesti. Tänään olisi edessä kahdet pikkujoulut ja viikonlopusta saatte lukea tarinointia sitten viimeistään alkuviikosta, instassa tosin kuvien kautta voi seurailla jo nytkin 😉

Tuossa viime postauksessa toivottiin hieman sellaista ”päivä Outin matkassa” tyyppistä postausta. Viime lauantaistahan sellaisen tein ja ajatus on kyllä tehdä jatkossakin noita ja seuraavaksi luultavasti sitten arkipäivästä 🙂 Tuohon viime lauantaihin pääset tästä 😉

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Mitäs silloin tehdään kun ei treenata?”

 1. Ihanan värisiä noi sun siniset kuteet. Toi väri on mun lempivärien kärkipäässä. =)

  Tosi inhottavaa jos konserteissa ja monesti jossain ruokaravintolassa tarvii palella, se vähän latistaa fiilistä. Mää ainankin inhoan palelemista erittäin paljon.

  Hector on kyllä hyvä, oon kuunnellut sitä joskus paljonkin.

  • Kiitos 🙂
   Juu, kyllä se kylmyys vähän latisti fiilistä…

 2. Mistä ostit noi vaatteet!? Toi peplumpaita on todella kiva! Mä niin tiedän ton tunteen kun joutuu olemaan treenaamatta. Alkuun ärsyttää suunnattomasti mutta aika nopeesti alkaa löytyä kaikkea kivaa pikku puuhasteltavaa 🙂 Mulla kans pukkaa flunssaa päälle eli voi olla ettei ens viikolla juuri treenata 🙁

  • Ostin Seppälästä 🙂 Harvoin tulee siellä edes käytyä, mutta kyllä kannatti 🙂
   Voi, sielläkin flunssaa, tuntuu että jokatoisella on nyt joku tauti päällä ja tuntuu olevan vieläpä sitkeän sorttista flunssaa :/ No, onneks tässä joulun alla on kyllä yhtä sun toista puuhasteltavaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta