Blogin uuden nimen kunniaksi :)

Outi Karita

No nyt on sitten blogin nimi ja osoite muuttuneet. Toivottavasti kaikki vanhat lukijat löytävät tiensä edelleen blogiini ja uusillekin aina tervetuloa! Vanhasta osoitteesta tähän osoitteeseen pitäisi ohjautua ja viikonlopun aikana näpyttelen tuonne bloglovin´iin ja blogilistaan uuden osoitteen, kannattaa sieltä seuraavien sinne käydä vaihtamassa myös.

20141115_183616

The way of life

Kuten olen sen tuohon sivupalkkiin kirjoittanut 😉

Happiness is not a destination it is a way of life!

Fitness on osa elämääni, mutta tavoiteltavaa ennen kaikkea on mielen ja kehon hyvinvointi. Positiivinen elämänasenne, hymy ja värikkyys ovat kantavia voimia elämässä ja niiden jakaminen luo hyvää mieltä ja lisää positiivisuutta.

So, color your life up!

Mitään suuria muutoksia tämä nimen muutos ei blogiini tuo, pidetään edelleen värikäs meno niin jutuissa kuin kuvissakin 😀

20141112_210306

REMEMBER

Mistä haluaisin ihmisiä muistuttaa täällä blogimaailmassa, niin bloggaajia kuin lukijoitakin…

”Kukaan ei voi olla niin suuri tai pieni
etteikö voisi olla aina kohtelias.”

…tietysti muussakin elämässä! 😉

Kunnioitetaan toisiamme. Annetaan tilaa erilaisille, monenlaisille mielipiteille. Suvaitaan. Hymyillään. Myötäeletään. Inspiroidutaan.

20141112_192227

PIRISTYSTÄ TREENEIHIN

Blogin uuden nimen kunniaksi sain näiden höpinöiden lisäksi arvottavaksi Piukat Paikat -kuntosalilta pienen paketin ja taas lähtee yhdelle onnekkaalle piristystä. Piristystä treeneihin! Kommentoi tähän postaukseen millaisia blogeja ja postauksia tykkäät lukea, voit myös heittää toiveen jos sellainen mielessä. Kaikkien kommentoiden kesken arvotaan yksi setti, johon kuuluu treenipyyhe ja -pullo. Kommentoi sunnuntaihin 23.11.2014 klo 23.59 mennessä ja muista jättää kommentoidessasi jokin nimimerkki ja sähköpostiositeesi (sähköpostin ei tarvitse näkyä kommentissa).

20141120_213730

Toiveet otetaan vastaan ja pistetään korvan taakse, sitä en lupaa millä aikavälillä toiveet toteutuu 😛 Nytkin on usemapi postaus pääkopassa ja pari niistä toivepostauksia. Kuitenkin haluan huomioida myös toiveet jos sellaisia jollakulla on 🙂 Yksi uusi postaus on kirjoitettu lähes valmiiksi ja olikin tarkoitus se tänään julkaista, mutta nimenvaihdos sai lykätä julkaisemista, hyvää kannattaa odottaa ja haluankin työstää sen vimpan päälle 😉

20141116_135911

STAY TUNED!

Outi Karita

23 vastausta artikkeliin “Blogin uuden nimen kunniaksi :)”

 1. Oi, ihana tuo paketti mikä arvot! 🙂 Tykkään lukea blogeja jossa on selkeä ja yksinkertainen layoutti, esim. kaikki tekstin kuvat saman kokoiset ja mielellään isot, ja teksti jaksotettuna. Blogeissa mitä seuraan tekstit ovat rehellisiä ja kirjoittajalla jalat maan pinnalla 🙂

  Kivaa viikonloppua sulle! 🙂

  • Selkeys, kuvat ja tekstinjaottelu ovat kyllä tärkeitä munkin mielestä 🙂
   Kivaa viikonloppua myös Punttimimmille 🙂

 2. rentoja lifestyle blogeja, jossa paneudutaan myös hyvinvointiin, terveelliseen ja tasapainoiseen elämäntapaan ja arjen iloihin on ihana lukea !! 🙂 postauksissa tykkään lukea ehkä ruokapostauksia eniten, esimerkiksi ruokapäiväkirjat on ihan suosikkeja!

 3. Tykkään lukea blogeja, jossa kannustetaan. Tykkään myös blogeista, joissa ei koko ajan olla liian positiivisia, vaan uskalletaan näyttää myös sen toisen puolen. Sinun Blogisi on juuri tätä. Uskallat näyttää tunteiden kirjon, aivan kuten jokaisen elämässä niitä varmasti löytyy. 🙂

 4. Tykkään lukea selkeitä, hyvin kirjoitettuja blogitekstejä jotka käsittelevät rennolla ja maanläheisellä tavalla monipuolisesti eri asioita: treenaamista, ruokavaliota, vinkkejä ja reseptejä, henkistä hyvinvointia… 🙂

 5. Mä tykkään nimenomaan luettavista blogeista. Kuvat ovat kivoja kirjoissakin välillä. Ne ikäänkuin maustavat tekstiä kun niitä on sopivasti. Kuvapostaus ei silloin tällöin mua haittaa, mä vaan satun olemaan tällanen lukutoukka 🙂
  Kannustavat blogit, joissa otetaan lukijoita huomioon eikä kirjoiteta vain minäminä-tyylillä ovat aina mukavaa luettavaa. Olen aikaisemminkin sanonut ettei sun blogia lukiessa tarvitse pelätä mitään yksioikeita kirjoituksia, vaan ”paasaavatkin” tekstit olet kirjoittanut ottaen huomioon muitakin näkökantoja.
  Mä oon aivan intohimoton ruuanlaittaja/leipoja enkä jaksa keskittyä reseptijuttuihin yhtään, mutta silti selaan nekin jutut läpi koska eihän sitä tiedä jos bloggaaja on kirjoittanut ennen tai jälkeen reseptin jotain mielenkiintoista 😀

  Mä voisin alkaa sitten piilomainostaa Piukkoja Paikkoja, kun ilmestyisin kilpailevan salin spinni- tai jumppatunnille tuo setti mukanani 😀

  • Voi kiitos kivasta palautteesta 🙂
   Hih, katsotaan pääsetkö piilomainostamaan piukkiksia 😀

 6. Ihana palkinto paketti. Tykkään lukea monipuolisia blogega, ruokaa, hyvinvointia ja ihan tavallisesta arjesta kertovia postauksia. Ulkoasun on oltava selkeä jota kuvat värittävät kivasti.

  • Voi kiitos Marissa <3 On niitä hiukset auki kuvia varmaan vähemmän ja johtunee paljolti siitä että yleensä pidän töissä hiukset kiinni...
   Ihanaa sunnuntaita sinne 🙂

 7. Tykkään lukea ohjeita terveellisestä ruuasta ja uusista ideoista kuntoiluun.
  Mielenkiinnolla seuraan myös uusien treeni trendien ja vermeiden testauksia, tällä tiimoin kaapista löytyy esim. versat, korsetti…yms.

 8. Lempiblogeja ovat urheilulliset, elämänmakuiset blogit-ei liikaa hehkutusta fitness-fatness-tyyliin, vaan tavallista elämää, johon mahtuu joskus liian monta pullaa

 9. Tykkään lukea ehdottomasti urheiluhenkisiä blogeja joissa on ripaus muita terveys ja kauneus juttuja.
  Postaustoiveita olisi muutama; Hiustenhoito postaus, ”päivä outin kanssa” postaus sekä treenivaate postaus.
  Hyvää joulun odotusta 🙂

 10. Onpas suloinen palkinto!
  Tykkään lukea blogeja, joissa on positiivinen fiilis taustalla. Blogit, joista paistaakirjoittajan ylimielisyys tai ahdasmielisyys saavat vain surulliseksi. Sinun blogistasi olen saanut positiivisen kuvan satunnaisen seuraamiseni perusteella. Kuvasi ovat niin iloisia, että itsekin alkaa hymyilemään! 🙂
  Postaustoiveita ei ole erityisemmin, mutta kaikenlaiset treenivinkit ja reseptit ovat aina erityisen mielenkiintoista luettavaa.

 11. On niin mageen näköinen pyyhe, että tähän arvontaan on pakko osallistua 😀

  Muutama päivä sitten löysin blogisi vielä en ole perillä millaisia tekstejä sinä kirjoittelet, mutta yleisesti pidän maanläheisistä postauksista niin liikunnasta, ravinnosta kuin terveydestä ja ruokavaliosta eli kaikesta hyvinvointiin liittyvistä jutuista.

  Mukavaa viikonloppua

  • Hih, tervetuloa blogini pariin ja mukavaa viikonloppua Lapinnoidalle myös 🙂

 12. Tykkään lukea treeniblogeja, mutta minusta on mukavaa että niissä on muutakin sisältöä kuin treenaaminen! Eihän se treenaaminen kellekkään ole ainut asia elämässä jota tekee. Tärkeintä on että blogista välittyy hyvämieli, sillä se motivoi itseäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta