Suihkutarinoita ;)

Nyt on luvassa suihkutarinoita suoraan tosi elämästä, hieman vaan pilkettä silmäkulmaan 😉

Lokakuun alkupuolella jo sain haasteen Even Queen of Everyhthing blogissa paljastaa taloutemme suihkupurnukat 😀 Tuohon Even postaukseen pääset tästä ja siellä onkin hauskat tarinat miesten suihkukäynneistä versus naisten suihkukäynteihin 😉 Ajattelinpa jakaa meidän talouden tyypilliset suihkutarinat samalla kun esittelen purnukat, pilke tietenkin silmäkulmassa 😉

20141118_173614
Suihkusta puuttuu vielä hyllyt, mutta purnukat löytyvät normisti tuosta lattialta tällähetkellä…

Riku suihkussa

Vaatteet lähtee pitkin päivää päältä 😉 Sukat tipahtavat jalasta ensimmäiseksi myttyyn sinne missä nyt sattuu juuri silloin olemaan kun varpaita alkaa kuumottamaan. Loput vaatteet riisutaan työhuoneen sohvalle tai pyykkikoppaan, kaikki samaan koriin vaan mustien vaatteiden kanssa 😛

Suihkussa mielellään sama pesuaine kropalle ja hiuksille, kasvoista puhumattakaan. Maksimissaan kaksi pesuainetta, tukalle ja muulle kropalle. Suihku otetaan yleensä sadesuihkulla. Tukka on aina pakko pestä, tai ainakin kastella 😀

”Outiiiii, tuo mun pyyhe!” 😀

Pyyhe tai kylpytakki päälle sen enempiä kuivaamatta kroppaa tai hiuksia ja siitä sitten vettä valuen pois suihkusta 😛

Tästä siirtyimenen joko tietokoneelle, olkkariin…. tai sitten vielä parranajo, jolloin kasvotuotteetkin pääsevät käyttöön 😛 Kasvoihin puhdistusaainetta ja höylä heilumaan. Lopuksi alunakivellä käydään kasvojen iho läpi ja ehkä kosteutetaan vielä voiteella.

Siinäpäs se! 😀

Tällä hetkellä Rikun puolelta suihkua löytyy….

20141118_180710Ja vielä ne kasvovärkit…

20141118_181219

Outi suihkussa

Vaatteet riisutaan joko pyykkikoriin tai suihkueteiseen lattialle, josta ne olisi ainakin tarkoitus kiikuttaa vaatehuoneeseen 😉

Shampoo tukkaan, mahdollisesti kahteen otteeseen… Hoitoaine päähän ja saippuoiden ihoa, sillointällöin höyläten ihokarvoja. Joskus myös kuoritaan tai harjataan ihoa. Hoitoaineen huuhtelu ja vähän öljyä iholle, josta suurimmat huuhdellaan pois. Tukan pesu korkeintaan kolme kertaa viikossa, yleensä kaksi kertaa…. Tukkaa pestessä käytetään suihkussa sadesuihkua ja muulloin normisuihkua, jottei tukka kastuisi.

”Rikuuuu, tuo mun pyyhe!”

Pyyhkeellä kuivataan ensin suurimmat kropasta ja sitten kuivataan tukkaa ja kietaistaan pyyhe tukkaan, mikäli hiukset on pesty. Kylpytakki päälle. Mikäli tukkaa ei ole pesty saatetaan kietaista vaan pyyhe ympärille.

Suihkusta kasvopesulle erikseen vessaan ja samalla kasvojen rasvaus. Tukan pesun jälkeen annetaan pyyhkeen olla hetki päässä ja sitten käydään vielä suihkuttelemassa tukkaan jätettävä hoitoaine ja harjataan tukka. Suihkussa käydään yleensä iltaisin ja sänkyyn mennessä sitten vielä kropan rasvaus. Aikamoinen operaatio siis 😛

Siinäpäs se! 😀

Mun puolelta suihkua löytyy….

20141118_18083320140916_17485020141118_173659

Jep, täytyyhän sitä vaihtoehtoja olla 😀
Nuo kuivanihon tuoteet vielä tarkempaan syyniin…

20141118_180921
Nuo Nivean tuotteet ihan ok, mutta kyllä tuo Ceridalin ihoöljy on KUIVAN ihon ykköstuote mulle! 🙂 Nivelta tuossa siis tullaoinen suihkuivoidesaippua ja sitten tuollainen in-shower voide.

Kasvojenpuhdistuksen lempparit tällähetkellä

20141118_181249————

Lumenelta sain tässä taannoin yhteistyönä paketin miesten tuotteita ja niitä tuossa ylempänä jo vilahtikin. Tuotteet liittyivät kyselyyn miesten ihonnhoitotuetteiden käytöstä. Tutkimukseen vastasi 32 suomalaista naisbloggaajaa ja meidän taloudessa ainakin yhdessä miekkosen kanssa vastailtiin 🙂

Tässäpä hieman tuloksia:
Kasvoivoidetta/kosteusvoidetta käyttää 87,5 % ja kasvojenpuhdistusaineita 50%. Nämä olivat ne miesten suosituimmat ihonhoitotuotteet. After shave -tuote löytyi 44%, huulirasva 22% sekä silmänympärysvoide 19%. Yksi mies sanoi käyttävänsä seerumia ja samoin yksi kasvovettä. Deodorantit ja suihkugeelit toki myös löytyivät, mutta nyt keskityttiin enemmän erityisesti kasvotuotteisiin.
Keskimäärin miehet käyttivät noin kolmea kasvojenhoitotuotetta. Vähimmillään miehet selvisivät yhdellätuotteella ja ahkerimmillaan löytyi kaapista kuusi tuotetta.
Kuka ostaa nämä miesten tuotteet? Enemmistö, 37,5% osti tuotteensa itse ja 31% :lla osti puoliso tuotteet. Suuri osa vastaajista kertoi, että hankintoja tekee molemmat tuotteesta riippuen. Tyypillisesti miehet huolehtivat jokapäiväisistä hygieniatuotteista ja perheen nainen hoisi kasvojenhoitoon liittyvien täsmä- ja erikoistuotteiden hankinnoista.

Itseä ei ainakaan nuo tulokset yllätä ja ihan hauskakin noita oli lukea 🙂

Lumenella on nyt kahta uutta tuoksua miehille suihkugeeli & shampoo sekä deodoranttien puitteissa. Itse pidin kuumastakin tuotteesta, kuten myös tuo miekkonen tykkäsi. Tuoksut olivat hyvät, mutta vähän voisi olla tuoksu voimakkaampikin. Roll-on ei edelleenkään ole Rikulle mieleen… Tässä hyvät ideat vieläpä vaikka joulupaketteihin 😉 Activate kuvaillaan klassisen miehekkääksi tuoksuksi ja Motivate taas nuorekkaan sporttiseksi. Tuotteet ovat myös oikein mukavan hintaisia 😉

20141118_181019

Olisi hauska muidenkin blogeissa tällaisista suihkutavoista lukea ja nääkin nyt oli kirjoitettu pilke silmäkulmassa 😉 Saa myös antaa kommenttiboxin laulaa aiheen tiimoilta 😉

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Suihkutarinoita ;)”

 1. Rikullahan on vaikka mitä purnukkaa :). Tuomas käyttää tyyliin vaan shampoota ja vartalosaippuaa :D. Eve haasto miutki,pitää toteuttaa jossain vaiheessa :).

  • Juu, mutta arvaas montaako käyttää? 😀
   Tee vaan postaus myös, olisi hausks lukea 🙂

 2. Heh, tää oli kiva! Hyvin tyylikkäitä purnukoita Rikulla ja ihan useampia! Se toki vaikuttaa että sillä on hiukset, mun ukolla kun ei 😀 Sulla oli kuitenkin yllättäen vähän värikkäämpi ja monipuolisempi arsenaali, mut niinhän se taitaa naisilla aina olla.

  Ihanat nuo sadevesisuihkut, tykkäisin saletisti itsekin semmoisesta, mut meidän koko kylppäri pitäis räjäyttää uuteen uskoon.

  • Kiva kun tykkäsit 😀
   Niin se taitaa tosiaan olla että tuo naisten purnukka-arsenaali yleensä eroaa miesten arsenaliinista 😉
   Sadevesisuihku on ihana kyllä, ei muutakuin räjäyttämään kylppäri 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta