Viikon lopetus ja uuden aloitus sekä raakasuklaat voittanut….

Täällä ollaan vielä samalla tutulla nimllä, Outin Fitnsselämä. Muutoksia on kuitenkin tässä jo tapahtunut ja tuo nimikin tuosta Outi Karitaksi piakkoin muuttuu, samaten blogin uusi osoite tulee olemaan outikarita.fitfashion.fi

outikarita

Sununtai sujui leipoen, ohjaillen jumppatunteja ja emännöiden Party Lite kutsuja 🙂 Aamulla alkoi jo leivonta-aherrus. Tein suolaisia salamimuffinsseja sekä makeita ja suussasulavia valkosuklaa-mustikkamuffinsseja. Oli kyllä hyviä! 😉

20141116_16041320141116_160332

Puoliltapäivin vietin pari tuntia piukiksisssa ohjaillen, kurku ei tosin vielä oikein tykännyt tuosta ohjailusta. Voi, että kun pääsisi tästä flunssasta eroon ja kunnolla itekin treenailemaan, mutta sitkeessä tuntuu pöpö olevan 😐 Pumppikin lihoista ihan kadoksissa ja äh… No, kyllä se pumppikin sieltä takas saadaan taas kun treenaamaan päästään. Mulla oli Kiinteät Kurvit -tunnilla uus ohjelma ja se otettiin oikein hyvin vastaan 😉

IMG_20141116_161943

Alkuillasta emännöitsin sitte tosiaan Party Lite -kutsuja ja koti täyttyi tuoksuista ja tunnelmasta, jos jonkinlaisista kynttilöistä ja kynttiläsomisteista ym. Voitteko uskoa, unohdin napata ihanasta esittelypöydästä kuvan!?!?!? Noh, sain mä sentään kaffeetarjoilut kuvattua 😀 Näätte sitten myöhemmin kuvia ihanuukista joita sain ja hankein kotiimme 😉

20141116_160622
Keittiön violetit tabletit sai vaihtua tähtitableteihin 🙂
20141116_205618
Party Lite kustujen pitäjä toi mulle ihanan tuomisen uuteen kotiin, kiitos <3

20141116_205652Kutsujen jälkeen tuli sitten vähän kuvattua oman kodin tunnelmaa 🙂

20141116_20550520141116_205523

Uusi viikko on startattu ja kaikkea mukavaa on tiedossa, kuten treffailuja ja pikkujouluja 😉 Flunssa kuitenkin sen verran vielä kiusaa, että taitaapa tälläkin viikolla jäädä vielä omat treenit väliin, kunhan nyt pääsis omat ohjuakset vetämään ja edes kevysti liikkumaan. Suolahuoneella kävin taas suolapölyä hönkimässä töiden jälkeen ja kehonhuoltoa ajattelin vielä tänään harrastaa, pitkästäaikaa, krhm…. 😛 Miksi, miksi se aina tuppaa jäämään? Vuosi sitten mulla oli ihan säännöllisenä sunnuntaiset kehonhuoltorutiinit, kuukausittaiset hieronnat ja suht säännölliset lämpöjoogailut. Nyt niskasta kiinni itseä näiden suhteen!

Pari iäisyyden vanhaa kuvaa todisteena siitä, että joskus on jotain lihashuoltoa tehty 😀
No on näidenkin kuvien jälkeen jotain tehty, enkä mä nyt vallan oo ollut venyttelemättä, mutta aikas vähäistä tuo kehonhuolto on ollut…

WP_001210WP_000823

WP_000818

Eilen päättyi osallistuminen Ombar raakasuklaalevyjen arvontaan ja onnetar suosi tällä kertaa Tarjaa. Laitoin jo sähköpostia ja pakettikin lähtee matkaan tällä viikolla 🙂 Paljon ihania kommentteja taas on blogiin sadellut, olen ollut yhtä hymyä koko nainen ja osasyynä hymyyn on teidän ihanat kommentit 🙂

Tarja kirjoitti
Olen lukenut blogiasi jo kauan aikaa. Se on todellakin monipuolinen ja hyvää mieltä tuova. Itselläni on sellainen kehonmuokkausprojekti menossa, ja olenkin saanut uutta innostusta luettuani blogiasi aina kun oma motivaatio ollut maassa. Kiitos siis siitä. :) Jatka samaan malliin!

20141113_204732ONNEA TARJA!

Ei mulla tänään tän kummempia.
Ihanaa viikon alkua!

”Arkea kai eniten mahtuu elämäämme,
saa siitä silti juhlavan, jos pienet ilot näämme.”

Pst. Viime postauksessa pääsee viettämään yhden lauantain kanssani 😉
Seuraavapostaus saattaa olla vaikka suihkutarinoita 😉

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Viikon lopetus ja uuden aloitus sekä raakasuklaat voittanut….”

 1. Ihanan energinen ihminen sinä kyllä olet!

  Ja niinpä, pitäisi tosiaankin muistaa iloita niistä pienistäkin asioista arjen keskellä. Siinä on ainakin itselläni vielä opeteltavaa…

  Mukavaa loppuviikkoa sinne! 🙂

  • Kiitos Tanja <3
   Arjessa on paljon ilon aiheita je hetkiä joista nauttia 🙂 Joskus kaiken kiireen keskellä niitä ei vain huomaa...
   Ihanaa viikonjatkoa sinne myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta