Hymyilisiks sä mun kaa? Lauantai Outin seurassa :)

Klo 7:00 katsastin puhelinta ja kävin vessassa… Takaisin sänkyyn…
Klo 7:30 eihän se uni enää maittanutkaan ja oonhan mä jo nukkunutkin sen 8 tuntia, aikaslailla tarkalleen tasan tuon määrän.

20141115_081216

Kömmin sohvalle viltin alle ja avaan läppärin, alan selailemaan blogeja. Tsekkaan onko mun kommenteihin muissa blogeissa vastailtu, tosilla kestää hirmukauan vastata, en jaksa enää odottaa ja suljen muutaman välilehden… Mulla on hirmumäärä aina välilehtiä auki koneella 😀 Sitten mä luen pari uutta postausta, Eve oli saanut mun paketin ja voi kuinka söpis blogi FF:lle on ilmaantunut #Fitcouple, hih <3 Muutamaan muuhunkin blogiin kirjoittelin kommentteja 🙂

Klo 8:00 nyt on luettu tarpeeksi tällä erää, pieni breikki paikallaan. Saan idiksen, miksi en tästä päivästä tekisi päivä Outin matkassa postausta. Sellainen kun on ollut ajatuksissa tehdä ja tästä päivästä on muutenkin tulossa niin kiva, että tää olis kiva jakaa 🙂 Menen vessaan rasvaamaan kiristävää nassun ihoa ja sulattelen idistä…

20141115_080542

Ai kauhee, kun kiristääkin kasvojen ihoa ja kuinka paljon ryppyjä mulla onkaan silmien ympärillä kiitos kuivan ihon. Peilin kautta otettu kuva on armollisempi kuin puhelimen selfiekameralla 😛 Pari selfietä ja kurkistus miltäs se masu näyttää viikon treenittömyyden jälkeen, ikävä flunssa kun on iskenyt ja pistänyt mut jäähylle treeneistä… No ei paha 😉

20141115_08063920141115_08070020141115_080740

Vessasta käppäilenkin sitten keittiöön, sovittiin Riksan kanssa eilen että tänään on mannapuuroaamu 🙂 Puuro tulee kauhean nopsaan ja Riksa nukkuu vielä, ei viitsi ihan vielä aloittaa… Hmm… Mä voisin kyllä tehdä sen päivä Outin matkassa postauksen. Menen takaisin läppärin luo sohvalle ja aloitan näpyttämään tätä tekstiä…

20141115_082344

Klo 8:20 Riksa onkin jo herännyt, kömpi jo hetki sitten makkarista, mun maha kurnii…. Mannapuuroa siis tekemään ja maidotonta sellaista, soijajuomaan tehtynä 🙂

Mannapuuro pöhisemässä, kulautan aamun viherjuoman ja vitskut ja omegat, vähän extraa flunssaa vastaan…. Ihastelen meen keittiötä jälleen ja nappaan kuvan instaan, just loving our kitchen… Niin, niitä kotipostauksia tulossa, oon aatellut esitellä meen kivilinnaa huone kerralleen teille lukijoille 😉 Hyörin ja pyörin keittiössä ja muistan että kaapissahan on karjalanpiirakoita, jos tekisin nopsaan vielä vähän munavoita, juu, ei siis ihan maidoton aamupala olekaan vaikka puurosta tulikin maidoton. Kanamunan kiehuessa järkkään ja katan meen keittiön saarekkeen aamupalaa varten, innostunpa laittamaan pieneen söpöön kynttilälamppuunkin valkean tunnelmaa tuomaan 🙂

20141115_08285020141115_08511120141115_08500320141115_090438

Klo 9:00 aamupalaa yhdessä Riksan kanssa. Ai, että kun on hyvää 🙂 Riku tarvii aamupalan kanssa lehden, joten mäkin nappaan lähettyvilleni uusimman Body -lehden ja iPadin. Body:a selailen ja yhden artikkelin intoudun lukemaan, muut jutut ei tällä kertaa innostaneet, joten hetken vielä vietän blogien parissa, Minifitneksen blogi on ihana! 🙂

20141115_09064120141115_09070220141115_09161620141115_091920

Klo 9:30 Riku on siivonnut aamupala-astiat, kiitos hani! Kurkkaan taas vessassa masuuni, näyttääks se nyt paremmalta kuin ennen aamupalaa, voi hölmä minä 😀 Mä vetäisen vähän lisää vaatetta päälleni, petaan sängyn (en tykkää sit yhtään jos sänky jää petaamatta aamusti) ja lähden kohti suolahuonetta Skodillakillamme 😀 Mukaan en tarvitse juuri mitään, otan msm-vettä, kynän ja Oman elämäni inventaario vihkosen.

20141115_09310320141115_09344220141115_093656

Klo 9:55 astelen Hyvinvointicenteriin ja suolahuoneelle. En mene tällä kertaa yksikseni suolan keskelle vaan eräs toinenkin oli varannut samaan aikaan suolahuonehetken, muutama sana vaihdettiin ja sitten kumpikin uppoutui omiin ajatuksiinsa. Minä aloin rustailemaan Oman elämäni inventaario vihkoseen mietteitä. Tämän viikon aihe oli fyysinen hyvinvointi. Ajatuksia ja oivalluksia heräsi. ”Opi joustamaan omissa suunnitelmissasi, ole armollisempi itsellesi.” 40 minuuttia vierähti nopsaan kun rustaili noita ajatuksiaan vihkoon. Teki myös flunssalle hyvää, kyllä lähti jostain onteloista tavaraa liikkeelle ja hyvää teki taasen myös mun kuivalle iholle 🙂 Kuvailemaan en ruvennut nyt kun paikalla oli muitakin, en kehdannut, mutta laitetaan yhdeltä vanhalta visiitiltä kuvat 😉

IMG_20141030_162517

Hymyssäsuin ajelin kotiin ja matkan lauloin suomipopilta tulevia lauluja. Iski oikein onnellisuusryöppy, vitsit kuinka ihana lauantai, eikä kello ole vasta kuin 11 😀 Radiossa puhuttiin myös mitä olisi kuvassasi jos aiheena olisi kauneinta Suomessa. Aloin miettimään mitä olisi kauneinta Porissa, kirjurinluoto ja Kallo… Sitten tulinkin omaan kotipihaan ja katsoin ihanaa omaa kotiamme, kauneinta….

Klo 11:00 Kotipihassa napsasin hyvästä olosta kuvaa ja sisälle päästyäni kysäsin Riksalta, ”hymyilisiks sä mun kaa?”. Mieshän tuosta hämmentyi, mutta hymyili, jes! 😀 Sitten mä laitoin saman kysymyksen kera hymyn instaan 😀 Vähän jatkoin tän tekstin kirjoittamista ja….

IMG_20141115_105818

Klo 11.15 painelin pikasuihkuun huuhtaseen suolapölyjä pois, öljysin kunnolla ihon ja suihkun perään vielä rasvailin. Kuiva iho kiittää kun on saanut tänään paljon hyvää hoitoa 🙂 Nenänhuuhtelun myös vetäisin, pikkasen meikkasin, vaatteet päälle ja taas olin valmis lähtemään liikenteeseen. Nopsasti vielä banskua ja kauppalistan tekoa…

Klo 11:40 Skodillac taas jo starttasi. Nyt suunta oli Kauppakeskus Puuvillaan. Siellä oli SDP:n paneeli Arjen turvallisuudesta. Muistin paneelin alkavan kahdeltatoista, mutta hups, se olikin alkanut jo klo 11. Vähän sitä oli vielä jäljellä ja loppua siinä sitten kuunneltiin sitten ja käytiin moikkaamassa yksi panelisti, Tommi Raunela, jonka eduskuntavaalikampanjassaan olen mukana tukijana 🙂

20141115_115537

Sitten vähän kierreltiin Puuvillaa, etsein sähkönsinistä mekkoa, paitaa tai toppia uudeksi pikkujouluvaatteeksi, mutta eipä löytynyt. Päähänpinttymä olisi nyt saada sähkönsinistä 😉 Vähissä oli tai sitten ei istunut tarpeeksi hyvin…. Kaikkea muuta ihanaa kyllä olisi ollut, mutta nyt ei mukaan tarttunut mitään 😛 Pannukakkutalon jonot edelleen ihan kauhiat,e hkä sitten ensivuonna 😛 Mentiin ostoskeskuksen hälinästä kaffettelemaan Cafe Solo:n tunnelmalliseen kahvilaan, joka on ihan samassa pihapiirissä ostoskeskuksen kanssa. Halvempi ja tunnelmallisempi 😉

20141115_13261820141115_132017

Kahvihetken jälkeen otettiinkin suunta Prismaan ruokaostoksille, mentiin keräämään tuplabonuksia vaikka cittarikin olis ollut siinä Puuvillassa.

Klo 15:15 kotona…. Eilisen pinaattikeiton loput vetelin kera kanamunan. Kuvaa en huomannut ottaa, mutta josko tähän laitan eilisen kuvan, tänään vaan ei kyytipoikana ollut tuota karjalanpiirakkaa 😉 Oli muuten pinaattikeitto maidoton, soijajuomaan ja spelttijauhoihin tehtyä ja paljon maukkaampaa kuin aiemmin, kun olen tehnyt maitoon, ruokakermaan ja vehnäjauhoihin 🙂

20141114_163618

Sitten mä taas istahdin tän blogin pariin hetkeksi, tätä on kauhean kiva kirjoitella ja kun kirjoittaa näin pitkin päivää niin tähän saa ehkä omia fiiliksiään vielä paremmin kuin että kirjoittaisin illalla tai aamulla koko tekstin kasaan… Vähän myös blogien lukua ja mun blogiin tulleisiin kommentteihin vastailua jumputus soiden taustalla, mun konemusiikkifanimieheni siellä jumputtelee 😀 Kommentit toivat taas uudelleen hymyn 🙂 Nyt kolme riviä suklaata syöpöteltyäni jäkkäriksi ja kaksi kupillista pakuriteetä kumottuani päivä jatkuu…. 😀

20141115_161322

Klo 16:45 alkoi siivoiluoperaatio seuraavan päivän, huomisen, no te ehkäpä luette tätä vasta huomenna… Siis sunnuntaisten Party Lite kutsujen siivousoperaatio 😀 Olipa selkeästi ilmaistu, mutta siis vähän enemmän kuin perussiivous 😛 Musa vaihtoon! Mä halusin Vain elämää levyn soimaan 😉 Välillä siivottiin yhdessäkin, minä Rikun reppuselässä, ööö… Siis joo, meni välillä vähän pelleilyksi 😀 Ehtihän tuossa siivoilemaan tovin ja huomenna loput! Siinä siivouksen lomassa myös raaputin Onnensanat arvan ja arvaatkaas, voitin 50€, wau! 🙂

20141115_16592320141116_075615

Klo 18:00 vaatteiden vaihto, tummempi iltameikki, vähän rahkajuomaa mehukeitolla ja ready to go! Mihin tällä kertaa? 😉

IMG_20141115_184328

Klo 18:45 Skodillac starttasi ja pysäsi ennen seiskaa Porin Keilahallin eteen. Siellä treffaattiin ihana ystis Erika ja hänen miehensä, jota ei vielä oltukaan tavattu 😉 keiloja kaatui enemmän ja vähemmän, sai mä pari täyskaatoakin 😉 Aika tasanen keilausporukka oli ja tää on niin kivaa ettei väliä kaatuuko niitä keiloja vai ei, mutta kyllähän ne muutamat täyskaadot piti tuulettaa 😉

20141115_19424620141115_19542420141115_201906

Klo 20:45 istuttiinkin sitten Ravintola Torerossa. Mun lemppariravintola Porissa! Taaskaan ei ruoka pettänyt. Ruoka ja seura olivat kummatkin hyvää! <3 Juttua riitti niin miehillä kuin meillä naisillakin 🙂

IMG_20141115_230302

Klo 23:00 Skodillac palasi kotipihaan 🙂 Hetkeksi istahdin tätä postausta kirjoittelemaan, nyt ei tarvi kun huomenna lisätä kuvat ja nukkumaanmenoaika 😀

20141115_225934

Klo 23:40 siirryn iltapuuhille, nassupesut ym.
Klo 23:55 sängyssä…

Screenshot_2014-11-15-23-55-49

En tiedä pääsittekö yhtään päivän fiilikseen mukaan, toivottavasti ja toivottavasti viihdyitte lauantain mun seurassa, hih 🙂 Olipa aika tapahtumarikas lauantai, kiva oli tästä kirjoitella ja vielä kivempi oli tämä lauantai elää ja kokea 🙂 Joku onnellisuusryöppy on ollut nyt päällä ja hymylihakset olleet kokopäivän käytössä ja eihän siihen tarvitse mitään syytä, kuten olen joskus blogissakin kysynyt, ”Miksi et hymyilisi?” 🙂 Niin ja Riku ja Riksa sama mies, rakkaalla miehellä on vaan monta nimeä. Hassu huomata miten joissain kohtaa olen kirjoittanut Riksa ja joissain Riku, vissiin ihan fiiliksestä tai jutusta kiinni 😀

20141115_235221
Illan viimeinen 😀

Ihanaa sunnuntaita!

Viime postauksessa blogin uusista tuulista oli myös arvonta, johon voi vielä tänään, sunnuntaina osallistua 😉

Outi Karita

8 vastausta artikkeliin “Hymyilisiks sä mun kaa? Lauantai Outin seurassa :)”

 1. Kylläpä alkoikin hymyilyttään, kun luin sun päivää ja katselin iloisia kuvia. 🙂

 2. Tosi kiva kirjoitus, oli mukava matkata sun lauantaissa 🙂 Tätä lukiessa tuli tosi paljon juttuja mieleen enkä ala niitä kaikkia nyt luettelemaan, mutta muutaman kyllä: Olisi kiva nähdä lisää tuota teidän kotia kuvissa, onko mahdollista? 🙂 Keittiöstä on jo vähän näkynytkin ja kiva toi välitapetti! Jotenkin NIIN sua. Sama homma näköjään makkarissa, rohkeesti väriä ja kuviota! Siitä mulla heräskin sellainen lisämielenkiinto että olis kiva nähdä miten asut.

  Huomasin että mä tosiaan katselen kuvat tosi tarkkaan, mut siitä olen sanonut ennenkin. Sun aamupalakuvaa tuijottelin ikuisuuden ja jokaista yksityiskohtaa karjanlanpiirakan rypytyksistä lähtien, jotenkin siinä pääsee hyvin sisään siihen tunnelmaan kun mietin että millaista olisi itse istua niiden ruokien ääressä ym. Äh, vaikea selittää, ehkä tajuat 😀

  Toinen juttu mikä tuli mieleeni oli toi suolahuonejuttu. En oikein tiedä siitä mitään jne, mikä toi on, missä se siis on, miten siellä ollaan, mitä semmonen maksaa, mitä siitä hyötyy jne. Voisit kertoa siitä enempi ja ottaa kuvia jos mahis?

  • Kiitos kivasta kommentista 🙂
   Kotipostaukset ollut ajatukissa jo kauan, luvassa on kyllä 😉 Itseasiassa vanhassa kämpässä olinkin paljon varovaisempi tapettien ja seinämaalien suhteen, nyt rohkeammin pinnatkin mietitty 🙂

   ihana, että kirjoitit tarkastelleesi karjalanpiirakan ryppyjä 😀 Mä kun kirjoitin muistakin rypyistä, huvituin hieman noista karjalanpiirakanrypyistä 😀 Kyllä mä taidan tajuta, mä haluan usein samalla tapaa uppoutus fiiliksiin kuvien kautta 🙂

   Suolahuoneesta tein joskus viime talvena oman postauksenkin, mutta en alkanut siihen nyt linkkiä kaivelemaan, sillä ajatus on ollut tehdä uusikin postaus. Flunssaan sekä kuivaan ihoon siitä olen huomannut hyödyn, myös astaamitiikojen sanotaan tuosta hyötyvän. Nopsasti sanottuna aukaisee hengitysteitä, pistää liman liikkeelle ja pehmentää ihoa. Iholla vaikutus kuivaihoisella on aika hetkellinen jos ei käy säännöllisesti. Flunssaan ja hapenkulkuun välitön vaikutus on selkeä ja yhdestäkin käynnistä saa flunssaan ja tukkoisuuteen apua, mutta muutaman päivän tehokuuri on kyllä hyvä 🙂 Ja siis se on huone, jossa seinät on suolaa, lattialla on suolaa ja sitten sinne puhallin vielä puhaltaa hienonhienoa suolapölyä. Hinta varmaan vaihtelee paikoittain, Porissa maksaa tuolla Hyvinvointicenterillä kerta 20 € ja useamman kerran korteissa on sitten pieni etu 🙂

 3. Tämmöset päivän postaukset on mun mieleen, kiva lukea. Ja joo kuten ylläoleva kommentoija eli Eve sanoi, että olis kiva nähdä kotipostaus / kotipostauksia, olen samaa mieltä. =)

  • Kiva, että oli mieleen 🙂
   Täytyy toimeentua noiden kotipostausten kanssa, ne on kyllä jo pitkään olleet mielessä ja valmiiksi olen jo kuvaillutkin 😉

 4. Tosi kiva postaus, tämä olikin mennyt minulta aivan ohi, kun en ole ehtinyt paljon muiden blogeja lukemaan. Hyvä, että vinkkasit tästä tämänpäiväisessä postauksessasi! Kivan oloinen päivä kerta kaikkiaan!

  • No hyvä että löysit tämän, oli kyllä kiva päivä ja tätä oli kauhean kiva kirjoitella 🙂
   Mulla on kans blogien luku taas vähän jälkijunassa, niin paljon blogeja luettavana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta