Blogini tulevaisuus

Jotkut on jo varmastikin bonganneet blogissani uuden bannerin. Bannerissa on myös blogin uusi nimi, Outi Karita, joka tulee voimaan ensi viikolla. Koin Outin Fitnesselämä nimen liian leimaavaksi nimeksi. Olen tästä jo aiemmin kirjoittanutkin, Outin fitnesselämä oli alunperin mun fitnessharrastuksen ympärillä pyörivä blogi ja sitten  mulla oli toinen blogi muusta elämästä ja ajatuksista. FitFashionille muutettuani päätin, että yksi blogi saa riittää ja nythän täällä kirjoittelenkin monenmoista asiaa, fitnessharrastuksestani, elämäntyylistäni, elämästäni, ajatuksistani, hömpästä…. Ja kova onkin kirjoitusflow nyt päällä, en vaan ehdi kirjoittaa siihen tahtiin, mihin postausideoita tulee 😛 Onpa myös yksi postaustoive, alltime favorites ja sitten yksi suihkuhaastepostaus kirjoittamatta, en ole unohtanut näitä ja nämäkin työn päällä 😀

20141113_074849

Uusein hieman myös tuota sivupalkkia blogista. Sieltä löytyy kohta The way of life 😉 Sivupalkki saattaa muutenkin muokkaantua, tarkoitus oli laittaa sinne mm. blogitärppi listaus mun lemppariblogeista, mutta sitä en vielä sinne saanut, en osannut laittaa…

Olen Instagramissa nimimerkillä @outikarita ja tuota nimeä itsekin hieman pyörittelin päässäni ja lopulta päädyin siihen. Myös Eve, Queen of Everything -blogin takana oleva nainen tätä ehdotti. Aikaisemmin kirjoitinkin, että mikäli joku vinkkaa mulle nimen, joka päätyy nimeksi niin palkitsen tämän henkilön. Evelle siis postia lähti 😉

Postia saa joku muukin 😉 Blogini yksi vakkarikommentoija Tanja on syksyn aikana monesti tuonut kommenteillaan hymyn huulilleni ja lämpöä mieleeni ja häntä haluan tällä kertaa kiittää. Monilta olen saanut ihania ja piristäviä kommentteja, eikä tarkoitus ole, että nyt alkaa hirmuinen kilpailu kommenteilla. En siis mitenkään säännöllisesti lähettele kiitosposteja mahdollisimman ihanista kommenteista 😀 Tässä on vaan tullut sellainen fiilis, että juri Tanjaa haluan nyt kiittää hänen aidon ihanista kommenteistaan. Pienillä sanoilla voi joskus olla iso merkitys… 🙂

Pätkä Tanjan kanssa käydystä sähköpostikeskustelusta

Olet blogisi kautta kyllä tuonut niin uskomattoman paljon iloa ja valoa meille lukijoille – en tosiaan usko, että olen ainoa! 🙂 Käyn säännöllisesti joka aamu kahvikupposen kera katsastamassa sekä blogisi että Instan kuvat ja ihan kirjaimellisesti imen kyllä energiaa niistä itseeni. 🙂 Olet vain niin suveneeri lukuisten bloggaajien joukossa! Minusta olet aito ja rehellinen, tuot ajatuksesi esiin niin kuin ne oikeasti ajattelet ja olet vain niin vilpittömän positiivinen ihminen! Enkä tällä tarkoita, ettäkö aina pitäisi kirjoitella vain iloisia asioita – elämäänhän mahtuu niin paljon kaikkea muutakin kuin vain niitä hyviä asioita. Mutta vaikeittenkin asioiden edessä sinusta nyt vain huokuu ihana lämpö ja valoisuus, siksi sinua on niin mukava seurata. 🙂

Mitäpä tuohon osaisi sanoa…
KIITOS!

20141112_211207
Hih, ei paljasteta sisältöä vielä 😉

Eikä tässäkään vielä kaikki postin saajat. Bloggaaja usein tulee enemmän tutuksi lukijoille kuin lukijat bloggaajalle. Nyt haluaisinkin kuulla millaisia lukijoita tämän blogini parissa on. Kerro jotain, ikä, asuinpaikka, työpaikka, opiskelupaikka, harrastus… Päätä itse! Kaikkien vastanneiden kesken arvon ihanan raakasuklaalajitelman, 3 erilaista Ombar raakasuklaalevyä lähtee yhdelle onnekkaalle 🙂 Vastausaikaa sunnuntaihin 16.11. klo 23.59 asti ja muista jättää sähköpostisi jättäessäsi kommentin (itse kommenttiin sitä ei tarvitse enää kirjoittaa, kunhan jätät voimassaolevan osoitteen sitä kysyttyyn kenttään) 🙂

20141113_204732

Uuseinpa tässä hiustyylinikin, tai…. Niin, uusein ja uusein…. Latvaa ei sitten ilman värinpostoa taida saada pinkiksi ja sitä en välttis latvoilleni halua tehdä ainakaan nyt. Punapäänä pysytään, hieman erisävyjä kuitenkin kuin viimeksi ja vähän kylmempää väriä. Musta tuli tosi kiva, kuvat ei vaan anna ihan täyttä oikeutta väreille. tummanlila juuri, vaalean lilampaa keskellä ja pinkkiä latvoissa, mitä nyt sitten vanha kupariväri antaa periksi… 😉

PhotoGrid_1415813516563Outi Karita

Seuraa myös Instagramissa ja Facebookissa

Facebookissa sain toistaiseksi vain sivuston osoitteen vaihdettua, sivuston nimi työn alla, toivottavasti vaihto onnistuu, sillä vielä en saanut vaihdettua…. SOME-tukea tarvitaan 😛

banneri.jpg
Kiitos Maiju bannerista 🙂

Ensiviikolla nimi siis vaihtuu tännekin ja nimenmuutoksen myötä tulossa lisää arvontaa 😉

STAY TUNED!

Pst. Viimeksi kirjoittelin tiestä hyvinvointiin ja oman elämän inventaarioon, the way of life… 😉

Outi Karita

28 vastausta artikkeliin “Blogini tulevaisuus”

 1. Hyviä päätöksiä!! Sopii tosi hyvin blogille tää Even vinkkaama nimi, muistankin kun siitä on puhuttu. Blogin ulkoasun kanssa on kiva leikkä ja laita ihmeessä sivupalkkiin se keitä seuraat. Musta on aina kiva katsoa keitä muut lukee ja itsekin löytää uusia luettavia blogeja. Fitness sanana on tosiaan vähän leimaava, ehkä tää uusi nimi antaa enemmän vapauksia kijroittamiselle. 🙂

  Tuun sun jutuista aina niin hyvälle tuulelle! <3

  • Kiitos Marissa <3
   Mä oon kans nyt vakuuttunut että nimenvaihdos on hyvä juttu 🙂
   Mä laitan heti linkkilistan kun vaan sellaisen saan jotenkin lisättyä...

 2. Tällä yksi melko uusi vakkarilukija 🙂 Äiti-ihminen ja kerran kisannutkin. Viimeisen kuukauden aikana on tullut luettua kirjoituksiasi yhä enemmän, sillä kuten mainittu, iloisuutesi ja elämänasenteesi on niin tarttuvaa. Tää on sellainen hyvän mielen blogi. Vaikka luen minä vaikka kirjoittaisit ikävimmistäkin asioista!

  Piti muutenkin kiittää erikseen kun innoittamanasi osallistuin oman elämän inventaario-projektiin 🙂 Tosi mielenkiintoista ja tuli mulle juuri oikeaan aikaan. Kaikkea hyvää sulle Outi <3

  • Hei tilda!
   Kiva kun esittäydyit 🙂

   Ihana kuulla että viihdyt blogini parissa ja koet tämän hyvänmielen blogiksi, se on tarkoituskin 🙂
   Kiva kuulla, että osallistuit myös tuohon oman elämän inventaarioon ja meitin innoittamana, kiva 🙂 Oon itse ihan innoissani tuosta ja jo saanutkin oivalluksia tästä ensimmäisestäkin viikosta 🙂

   Ihanaa loppusyksyä ja alkutalvea sinulle <3

 3. Moi Outi 🙂 Oon jo aika pitkään seurannu sun blogia. Mielestäni lämminhenkisyys, realistisuus ja monipuolisuus kuvastaa blogiasi ja siksi tätä on mukava seurata. Täällä seuraa pikajuoksija, joka mm. sun innostamana aloitti hiljattain kirjoittamaan treeniblogia: http://sannareenaa.blogspot.fi/ 😀

  • Heippa Sanna!
   Kiitos mukavasta palautteesta ja kiva kun tulit esittäytymään! 🙂
   Ihana kuulla että olen inspiroinut sua aloittamaan bloggaamisen <3 Kävinkin kurkkimassa jo vähän sun blogiasi ja vaikuttaa oikein kivalta. Täytyykin uppoutua paremmalla ajalla lisää sun teksteihin 🙂

 4. Jos sivulla on 200+ tykkääjää niin nimeä ei saa vaihdettua 🙂 Tee uus sivu ja mainosta sitä siellä vanhassa ni eiköhän lukijat seuraa.

  • Hih, ovela sai vaihdettua ystävien avulla nimen 😀 ei tarvinnut uutta sivua perustaa, näin on parempi 🙂

 5. Heippa! 🙂 täällä suloista blogiasi lukee 21vee nuori nainen. Harrastan kestävyysjuoksua, mutta tykkään lukea blogeja muistakin urheilulajeista ja etenkin tällaisia hyvänmielen lifestyle blogeja.. 🙂

  • Heippa marika!
   Ihana että viihdyt blogini parissa ja pidät blogiani hyvänmielen lifestyle blogina, se on tarkoituskin 🙂
   Hyviä juoksuja sinulle! 🙂

 6. Lempiblogit sivupalkissa on hyvä juttu. Joskus halusin ittekin laittaa omaan blogiini, mutta silloin se lista oli semmonen joka ei päivittynyt. En tiedä saako siihen nyt semmosen mikä päivittyy sen mukaan kun blogit päivittävät.

  • Mä en saanut edes laitettua linkkilistaa, paras olisi sellainen tietty joka päivittyisi, samanmoinen kun bloggerin puolella mahdollista 🙂

 7. Ihana, uusi nimi ja muutenkin luulen uudistuksen kuvaavan Outia, Outin elämää ja asennetta paremmin. 🙂

  • Kiitos Elina <3
   Mä luulen kans, että uusi nimi on nyt hyvä juttu! 🙂 Odotankin jo vaihtoa malttamattomana, mutta siinä menee parisen päivää ainakin ja nyt vielä tää viikonloppu hieman hidastaa...

 8. Moikka! täällä blogiasi lukee 20-vuotias nuori nainen Kaakkois-Suomesta. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Harrastan juoksua ja satunaisesti minut löytää myös ryhmäliikuntatunneilta ja kuntosalilta 🙂 Kotona asustelee lisäkseni mielestäni maailman paras avomies 😀

  • Heippa Henna!
   Kiva kun tulit esittäytymään 🙂
   Ihanaa että sulla asustelee kotona maailman paras avomies <3
   Meinasin kirjoittaa että niin mullakin, mut se onkin jo aviomies 😀 mutta paras sellainen kuitenkin, hih!
   Opiskeluintoja ja hyviä juksuja sulle! 🙂

 9. Olen lukenut blogiasi jo kauan aikaa. Se on todellakin monipuolinen ja hyvää mieltä tuova. Itselläni on sellainen kehonmuokkausprojekti menossa, ja olenkin saanut uutta innostusta luettuani blogiasi aina kun oma motivaatio ollut maassa. Kiitos siis siitä. 🙂 Jatka samaan malliin!

  • Heippa Tarja!
   Oi ihana kuulla, että olet saanut täältä motivaatiota, tällaiset kommentit tuovat minullekin lisää motivaatiota ja iloa 🙂 Kiitos!
   tsemppiä kehonmuokkausprojektiin ja ihanaa loppusyksyn ja alkutalven aikaa <3

 10. Täällä yksi vakistalkkaaja 🙂 Etsin porilaisten pitämiä blogeja aikoinaa ja tänne päädyin sekä edelleen mukana roikun 😀 Salitaipaleeni aloitin juurikin Piukoissa Paikoissa neljäntoista vuoden iässä. Nyt olen kolmenkymmenen ja sali on kylläkin vaihtunut, mutta kaverilleni suosittelin PP:tä kun on vähän ujo piimä sekasalien suhteen. Hän onkin juuri sun Pumppi-tuntien suuri fanittaja ja koittaakin tähdätä aina sun pitämille tunneille pumppailemaan.
  Tällä hetkellä opiskelen konttorirotaksi, mutta en vieläkään tiedä miksi isona haluaisin enkä varsinkaan tiedä haluanko istua päätteen edessä eläkeikään saakka 😀 Arvostan vapaa-aikaani yli kaiken, en pidä kilpailusta ja itseni tykkään ylittää enemmänkin liikunnallisesti kuin työelämässä. Eli jos joskus saisin kymmenen leukaa vedettyä putkeen olisi se mulle varmaan tärkeempää kuin joku arvostettu titteli töissä 🙂
  Toinen asia josta en halua tinkiä on lemmikkieni hyvinvointi. Kissan kanssa leikitään ja koiran täytyy saada pitkät lenkkinsä.

  Tätä blogia kun lukee, ei tarvitse pelätä yksioikeita paasauksia, vaan jos kirjoitatkin kantaa ottavan tekstin on sekin fiksusti ja kaikki huomioon ottavasti kirjoitettu.

  • Aaa, niinpäs ootkin, vakkaristalkkaaja 😀
   Kiva että edelleen mukana roikut, hih 🙂

   Tosi kivaa ja motivoivaa kuulla, että sun kaveris tykkää mun tunneista!
   Kiitos myös mukavasta palautteesta blogini suhteen ja kiva kuulla että viihdyt mun sepostuksieni parissa 🙂

   Eikait sitä vielä tarvi tietää miksi isona tuleekaan 😀 Oikeastikaan, eihän sitä tiedä mihin elämä vie ja mistä huomaa vaikka yllättäen innostuvansa 😉
   Mulla on paljolti samoja ajatuksia työstä ja vapaa-ajasta. Tykkään kyllä lukea lisää itseäni kiinnostavasta alasta. Kunnianhimoa saa olla, mutta ”ei” työssä kilpailemiselle! Itsensä voitto liikunnallisesti on kyllä hienoa!

 11. Täällä juttujasi lueskelee 28vuotias toimistotyöntekijä. Asun avomiehen kanssa kaksin ja vihdoin viimein olen saanut myös hänet salille mukaani! Yhteisistä aamutreeneistä lähtee päivä niin kivasti käyntiin että on hymy huulilla pitkään. Ihailen positiivista asennettasi. Uskonkin, että kun elämässä on joutunut kohtaamaan suuria murheita, niin niistä pienistä ei jaksa niin välittää -elämää se vain on!

  • Heippa iuski!
   Kiva kuulla että olette innostuneet yhteisistä aamutreeneistä. Aamureippailuilla kyllä lähtee mukavasti päivä käyntiin 🙂

   Niinhän se on, mitä niistä pienistä murheista! Asiat osaa laittaa hieman eri mittakaavaan kun on kokenut suuriakin murheita….
   Kiitos ihanasta kommentista, toi hymyn 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta