Mun Halloween

Karkki vai kepponen?

Lasten naamiaiset päiväkodissa. Jännitystä. Pelottavaa.Luurankoja. Hämähäkkejä. Kummituksia. Kurpitsalyhtyjä.

Aikuisten ttemapirskeet. Kurpitsapiirakkaa. Kummitusmuffineja. Kodin somistamista. Kynttilöitä. Ystäviä.

20141029_063013

Halloweenin vietto on rantautunut suomeenkin, ei siinä määrin mitä se jenkeissä on, jossa Halloweenin perinteet ovat jo pidemmät. Itse tykkään naamiaisista ja teemoista, niin vapaa-ajalla kuin työssä päiväkodillakin. Omaa kotia on myös kiva somistaa teemoihin, piristävää. Tosin tänä vuonna ei tähän yhdenpäivän hulluuteen tullut kotona panostettua, mutta töissä kyllä 😉

Mun Halloween 2014 kuvina

IMG_20141029_12471720141029_103234

Samaan aikaan kun vietetään Halloweenia on Pyhäinpäivä. Poismenneitä läheisiään voi muistella, koska vain, mutta kyllä mulla on enemmän perinteitä Pyhäinpäivään liittyen kuin Halloweniin. Halloween menee joka vuosi omalla tavallaan, ei sitä edes monena vuonna ole vielä edes huomioitu. Pyhäinpäivänä kuitenkin sytytän kynttilät poismenneille läheisille, käymme Rikun kanssa hautausmaalla. Itse sytytän kynttilät kolmelle naiselle, jotka ovat olleet isossa osassa elämääni ja minulle hyvin tärkeitä. Kynttilät syttyivät tänäkin vuonna kummallekin isoäidilleni, mummulle ja mammalle. Heidän lisäkseen kynttilä syttyy isäni naisystävälle, joka tuli elämäämme kun olin vielä hyvin nuori, ala-asteikäinen.

IMG_20141101_193144

Pyhäinpäivää tuli vietettyä muutenkin. Iso osa lauantaipäivästä tuli vietettyä Porin uudessa kauppakeskuksessa, Puuvillassa. Todella hieno paikka ja paljon uusia liikkeitä. Huh, kaikkia liikkeitä ei vieläkään ole kierretty. Lauantaina Puuvilassa olin ensin Riksan kanssa ja illemmalla ystäväni Annuliin kanssa. Loppuilta piti viettään ihan kotoillen, mutta tulipa Annuliin kanssa sovittua sitten vielä pariskuntatreffit Porin iltaelämään 😉

IMG_20141101_213706

Tämän Halloween-Tuhkimon piti olla puoliltaöin kovasti kotona, mutta taisipa venhähtää yöyhteen asti. Kivaa siis oli ja ihan glögin, pepsimaxin ja Amarillon snacksien höystämänä 😀

20141102_000935

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta