Iloa ja lämpöä syksyn harmauteen

Ystävät, hetkiin heittäytyminen ja niistä nauttiminen…

Syksyäkin voi fiilistellä monella tapaa, aiemmin olenkin kirjoitellut kuinka ihanaa on  käpertyä viltissä sohvannurkkaan lämmintä teetä juoden ja kynttilöiden palaessa ja katsella siinä vaikka oman kullan kanssa telkkua. Iloa ja lämpöä tuovat myös ystävät ja hetkiin heittäytyminen. Eihän siellä sohvannurkassa nyt koko syksyä voi viettää, eihän 😉

20140928_191238

Alkuviikosta lounastreffeilin ja siitä kirjoittelinkin postauksessa Lomapäivien kunniaksi. Istahdin myös kuluneella viikolla yksikseni kahvilaan kirjoittamaan syysterveisiä. Lisää ihania hetkiä toi viikonloppu. Vanhoja ystäviä, uusia ystäviä, aamupalatreffejä….

Perjantaina tuli eräs vanha ystäväni kyläilemään, sovittiin että katsastetaan Vain elämää, mutta kyllähän siinä höpöteltyäkin tuli vaikka kuinka eikä se vain elämää ohjelmakaan tainnut kestää sinne puoli yhteentoista, mihin asti kyläily kesti 😀 On hienoa huomata vaikkei jotakuta näkisi pitkään aikaan niin juttu kulkee silti hyvin ja hiljaisetkaan hetket ei ole kiusallisia, siitähän sen ystävän tunnistaakin <3 Saatiinpa sovittua uudet treffitkin, pariskuntatreffit 🙂

Lauantaina heittäydyin hetkeen. Lähdin aamupalatreffeille ihmisen kanssa jota koskaan en ole livenä tavannut, mutta jonka blogia olen kyllä lukenut ja instaa seurannut 😀 Palanen Onnea -blogin kirjoittaja Marika otti yhetyttä meikäläiseen alkuviikosta ja kertoi olevansa tulossa kotikonnuilleen Satakuntaan ja kyseli ehtisinkö vaikka treffaamaan. Sovittiin kymmeneksi treffit Sokos Hotel Vaakunaan aamupalatreffeille ja siinä vierähtikin sitten mukavasti reilu kaksi tuntia 🙂

20141025_115604

Oli hienoa huomata miten meillä synkkasi heti hyvin, iloisesta tervehdyksestä alkaen. Nopeasti Marikan seurassa sai rentouduttua, koska kyllähän tuo hieman jännitti tavat joku ekaa kertaa. Marikan kanssa oli kuitenkin helppo tulla juttuun ja kuten jo kirjoitin, meillä synkkasi hyvin. Juttua riitti yhtä paljon kuin lautaset saivat täytettä eli todella paljon. Vai mitä sanotte seuraavasta kuvasta, oliko meitä todella vain kaksi naikkosta syömässä 😀

20141025_101930

Aamupalatreffit venyivät helpostikin puoleenpäivään ja saattelin Marikan vielä autolleen ja pysähdyttiin vähän puistoon napsimaan vielä kuvia Marikan järkkärillä. Ihanan hauskoja kuvia, hyvin nämä kuvat taitavat kuvata meitä 😀

Palanen onnea1Palanen onnea2Palanen onnea3

Niin ja se aamupala…

Sokos Hotel vaakuna tarjoilee aamupalaa viikonloppuisin puoleenpäivään asti ja s-ketjuun kuulumisesta huolimatta Vaakunassa tarjoillaan paikallisiakin herkkuja ja lähellä tuotettua ruokaa. Aamupala oli todella kattava ja maukkaita vaihtoehtoja oli vaikka kuinka ja paljon. Itse kun syön puuroa joka aamu, niin jätin sen tällä kertaa väliin ja keskityin täyttämään vatsaani muulla.

20141025_100334
Puuroa olisi kyllä ollut tarjolla…
20141025_100351
Jugurttia, marjoja ja hedelmiä…
20141025_100320
Jugurtin kaaveriksi vaikka mitä, itsellä mukaan tuli mm. paikallisesti tuotettua tyrnihilloa, mmm….
20141025_100538
Leipää, tiorettaa leipää, Porilaisen leipomon Sarpin kakkoa….

20141025_10063020141025_100644

20141025_100416
Lämpimissä oli vaikka mitä!

20141025_100432

20141025_100443
Ihana syksyinen sisustus…

20141025_100504

20141025_100454
Niin ja jotain herkkujakin, mustikkapiirakkaa tuli maisteltua 🙂

Kyllä tuon aamupalan jälkeen treeni kulki salilla hyvin ja olkapäät saivat mukavan pumpin 😉

20141025_141239

Illalla tuli vielä yksi ystävä kyläilemään. Jälleen vanha ystävä, jonka kanssa ei olla hetkeen ehditty näkemään, mutta jonka kanssa juttu jatkuu aina siitä mihin viimeksi on jäänyt. Toivottavasti tauot ei vain välillä silti olisi näin pitkiä, sillä vanhan ystävän treffaaminen lämmittää ja ilostuttaa mieltä <3

Sunnuntai aamuna olikin ihanaasti aikaa, varsinkin kun ne kellot siirrettiin 😉 Oli aikaa löhötä ja nauttia aamuun rauhallisuudesta. Aamuisin ei saa olla kiire! Tähän päivään on kuulunut jumppaohjauksia ja siis hikoilua! Tuli myös käytyä omaaa iskää moikkaaamassa ja iskä olikin ihanasti juttutuulella, väitti mun jopa näyttävän alle kakskymppiseltä, joopajoo 😀 Ilta on nyt  kulunut tässä sohvannurkassa…

Nyt viikonloppuna kerätyllä ilolla ja lämmöllä uuteen viikkoon!
Ja vaikka ilma olisi sateinen ja harmaa, ei mielen tarvitse olla.

IMG_20141026_190528
Pst.
Eilen postailin ruoan, alkoholin ja treenin päivityksestä
Seuraavaksi luvassa postailua aamureippailun  ja -rentouden tuovasta energiasta 🙂

STAY TUNED!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta