Lomapäivien kunniaksi

Lauantaina herättyäni ajattelin viikonlopun alkaneen ihan ”normaalisti”, kaks vapaapäivää ja sitten… sitten vielä 2 vapaapäivä, mullahan on minisyysloma 😀

IMG_20141018_151553
Kyllä mä kehityn tässä letinteossa vaan kokoajan 😀

Viikonloppua tulipaljolti viettyä oman miekkosen kanssa <3 Lauantaina mentiin leffailemaan ja syömään ulos. Vähän synttäreiden kunniaks! Vähän elämän kunniaks, sen että jotkut mutkat on kuljettu ja nyt kuljetaan taas suorempaa tietä.
Sai laittautua 🙂

IMG_20141018_153641
Ja eikun baanalle! 😉

IMG_20141018_164056

Oltiin katsomassa Dracula Untold, ihan ok leffa ja katsomisen arvoinen, muttei nyt ihan hypetykseen yllä 😉 Syömässä oltiin Torerossa, kenties mun lempiravintola Porissa!

IMG_20141018_203511

Viikonloppuna leivoin, KINDERPIIRAKKAA!!! Nam Nam ja Nam! 😀
Meillä kävi siis sunnuntaina vieraita ja sehän oli hyvä syy päästä leipomaan ja testaamaan tuota ohjetta 😉

IMG_20141019_110243

Jätin myös toistaiseksi hyvästit punaviinille….

IMG_20141019_211034

Maanantaina lomapäivän kunniaksi aamusali! Toiset on onnessaan kun saa lomapäivinä vaikkapa nukkua pidempään, mä olen onnessani kun pääsen aamulla / aamupäivällä treenailemaan. Alkupäivästä saan kaikista eniten irti treeneistä ja treenaisin vallan aamuisin tai aamupäivisin jos olisi mahdollista! Marikan kanssa myös pitkästä aikaa yhdessä ollaan vähän poseteltu ja harjoiteltu korkkarikävelyä lomapäivien kunniaksi 😉

IMG_20141020_112117

Treenin jälkeen lomapäivän kunniaksi lounastreffit oman miekkosen kanssa, joka tosin ei ollut lomalla. Käytiin Parillassa lounaalla ja itselle oli eka kerta tuossa paikassa. Jotenkin jännä että Parilla on osa Hesburger ketjua ja Hesen kanssa samassa tilassakin, mutta niin eri asia! Parillan puoli oli todella viihtyisä ja sisustus mun makuun! Lounasvaihtoehtoja oli useampi ja lounas oli siis annos pöytään tarjoiltuna. Otettiin kummatkin possua ja olihan se hyvää! 🙂

IMG_20141020_112359

Lounaan jälkeen lomapäivä jatkui sitten vanhan fiksailulla ja uuden lisäyksellä ja nyt kyseessä siis tautointi. Mun jalan tarina sai päätöksen 😉 Tatuointi alkaa Imagine sanasta ja päättyy nyt kahteen sydämeen, jotka ovat yhdessä mutteivat kuitenkaan kiinni toisissaan, ikäänkuin kahden ihmisen yhteinen matka omana itsenään, mutta kuitenkin yhdessä…. <3 Tatuoinneistani kirjoitinkin kesällä postauksen; I got sun in my back ja muita tatuointitarinoita

20141021_155200

Mitäs sitten tänään, viimeisenä lomapäivänä?

Sain lounastreffiseuraa Marikasta ja tulipa siinä höpöteltyä vaikka mitä ja lounas ei todellakaan ollut mikään pikalounas 😀 Käytiin Torerossa lounaalla ja suosittelen kyllä Toreroa lounaspaikkanakin lämpimästi! Siis sama paikka, josta lauantain illalliskuvat 🙂

20141021_124452

Ihanaa kun on ollut aikaa! Mä myös istuskelin eilen hetken kahvilassa yksikseni ja kirjoittelin syysterveisiä. Tykkään niin käydä sekä yksin että jonkun kanssa ilman kiireitä kahvilassa tai syömässä. Voi kun olisi useammin tällaiseen aikaa… 🙂

Nyt olisi vielä edessä lätkämatsi suoraan aitiosta. Mua harvoin näkee lätkäpeleissä, mutta tänään menossa mukana. Jäähallille siis suunta Ässät-Blues peliin 😀

Ässien peli ei liity tähän nyt mitenkään, mutta tällä viikolla olen päättänyt etten jätä asioita tekemättä / sanomatta omituisten pelkojen ja jännitysten takia. Salamyhkäisyyttäkin ehkä hieman ilmassa 🙂

Outi Karita

10 vastausta artikkeliin “Lomapäivien kunniaksi”

 1. Ihastuttava miniloma sulla ollut <3 Niin mukavaa että siitä riitti aikaa myös mulle, kiitos! <3 Kiitos maistuvasta lounaasta ja parhaasta lounas-seurasta. 😉 Kerrankin oli ravintola jossa oli riittävän isot lautaset jopa mulle! 😀

  • Kiitos sullekin Marika seurasta, oli ihan parasta höpötys- ja lounasseuraa <3

 2. Bongasin myös tuon Kinder-piirakan ohjeen ja pakko sitä on joskus kokeilla! Mulla on jäänyt se toistaiseksi tekemättä siitä syystä että vähän kauhistuin kaikesta sokerin, voin ja suklaan määrästä mitä tuohon tulee – täytyy varmaan tehdä joskus kun tulee vieraita niin ei ehdi itse syödä niin paljon, voin vain kuvitella kuinka hyvää tuo on!

  Itsekin treenaisin aina aamuisin mutta valitettavasti se ei ole normaaliarjessa mahdollista.. Salilla on yleensä aamuisin rauhallista ja päivä lähtee hyvin käyntiin kun käy ensimmäisenä treenaamassa.

  • Tuo kinderpiirakka oli myös hyvin makeaa, ei mikään terveellisyyden perikuva tosiaankaan, mutta niin hyvää 😀 Kyllä sitä voi silti joskus herkutella vähän enempikin ja tosiaan vieraita kylään niin saa piirakan kulumaan ilman että tarvii itse uhrautua koko piirakkaa syömään 😉

   Ei kans normisti ole mahkuja noihin aamutreeneihin, joten sillon kun mahkuja on, niin on mentävä 🙂

 3. Nam, toi Kinder piirakka kuulostaa NIIN HYVÄLTÄ, pakko joku päivä kokeilla. : )
  Hmmm, jätät punaviinille toistaiseksi hyvästit…mitäköhän tuo meinaa ; )

  • Suositteln, oli kyllä hyvää eikä paljoa tarvi syödä niin makeakiintiö on täynnä 😀
   Noh, punkkupullo tyhjeni 😉

 4. No? Älä pidä meitä jännityksessä…mitä sulla on meneillään, kerro kerro! 🙂

  Houkuttelevia ruokakuvia, nams!

  • Hih, aiheuttipa tämä nyt hämmennystä 😀
   Ei tässä mitään ihmeempiä ole meneillään 🙂

 5. sun innoittamana kokeilin tuota Kinder piirakkaa ja oli kyllä makeeta. Jopa mulle, joka RAKASTAA kaikkea makeeta, mut positiivisena et jos normi mokkapalapellin perhe saa tuhottua kahdessa päivässä, ni tämä kesti neljä päivää 😉

  • Kiva että sait inspiksen täältä 🙂 Hyvä pointti tuo miten tää piirakka kestää kauemmin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta