Yli kolmekymppinen ilman kriisiä ;)

Tällä viikolla sitä tuli taas vanhettua. Vaikka aina vitsailenkin siitä, miten mies vaan vanhenee kun itse pysyn kaksvitosena, vaikka samanikäisiä ollaan oltu tavatessamme, niin pakkohan se totuuskin on myöntää. Vuosi sitten tuli 30 mittariin ja tällä viikolla siis pikkasen lisää, HUI! 😉 Vitsaillen tai ei, niin kriisittä ollaan selvitty… Nooh, muista kriiseistä en tiiä, mutta ainkin ilman sitä kuuluisaa kolmenkympin kriisiä ollaan selvitty. Jossain kohtaa tuntui jopa siltä, että oli muodikasta saada kolmenkympinkriisi ja se saatiin ihan vain sen takia kun ”kuuluu”. Vähän ärsyttikin tuollainen, ”KÄÄK – 30 –  mull on kriisi”. Joillekin kriisi voi olla ihan todellinenkin, mutta kyllä sitä ”muotikriiiseilyäkin” on joillakin ollut havaittavissa.

20141016_202600

Ei kuitenkaan kannata kriiseillä ennenkuin on aihetta kriisiin. Vaikka mä joskus parikymppisenä kuvittelin kolmekymppisen Outin elämän hyvin erilaiseksi, mitä se nyt on, niin olen hyvin tyytyväinen elämääni, just nyt, just tällaisena. Vaikka mulla ei oo niitä kaksospoikia ja tyttöä vähintäänkin tulossa 😉

20141016_065952
31-vee Outi lenkillä 🙂

Ei tässä kummemmin ikääntymistä olla juhlittu, mutta huomenna olisi tarkoitus mennä leffailemaan ja syömään hyvin Riksan kanssa, pientä herkuttelua tuli harrastettua myös jo synttäripäivänä 😉

Muutaman kerran olen ehtinyt syksyn aikana kuolata Conversen putkikassia Intersportissa. Iskin siihen heti silmäni, kun sen näin ja vaikkei hinta yllättäen ollutkaan paha, niin en raaskinut ostaa. Keskiviikkoaamuna, kun mulla oli silmät vielä ihan sikkuralla Riksa tuli halaamaan mua keittiössä ja vasta kun irrotin halauksesta ja raotin taas vähän silmiäni, niin huomasin Rikun olalla tuon kassin 😀 Illalla sain sitten yhtä mun lempparituoksuani vielä <3

IMG_20141015_07143220141015_205035

Kiitokset muistakin muistamisista, joita olen saanut, kiitos korteista ja onnentoivotuksista sekä halauksista <3

20141016_202701
Allergiaystävällinen paketti, hih <3

20141017_213848

Sopivasti tämän viikon mietteenä kalenterissani…

”Kaiken hyvän omistamisen tekee mielekkääksi se,
että on ystäviä, joille ne voi jakaa.”

IMG_20141015_215457
Rikun kanssa jaettiin jälleen ”arnoldshetki” mun synttäripäivänä 😀

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Yli kolmekymppinen ilman kriisiä ;)”

 1. enemmän ne ”kahdenkympin” kriisit on muotikriiseilyjä ja OMG mä oon vanha-juttuja. Kolmenkymppiä tuntuu siinä mielessä jännältä, että vaikka itsellä olikin jo lapsi sitä ennen, niin jotenkin tuntui että sitä on niin kauheen vanha, että elämä on tyyliin ohi; jos mä nyt teen lapsen, niin mä oon VIISkymmentä ku se muuttaa pois kotoa. Jos nyt ottaa asuntolainan, ni mä oon KUUSkymmentä, eläkeikäinen ku saa sen maksettua pois. Jos nyt lähtee opiskelemaan, niin kuka nyt enää lähemmäs nelikymppisen palkkaa, jolla ei ole alan työkokemusta?

  Vaikka itsellä järki naureskeli kaikille noille, niin tunnepuoli oli se, mikä ahdisti ihan sairaasti. Tosin hyvä uutinen on se, että kriisi hellitti aikalailla sitten ku se maaginen kolmekymmentä tuli oikeasti täyteen ja huomasi olevansa ihan sama ihminen sen päivän jälkeenkin 😀

  ja kriiseilyähän sekin tavallaan on, että vitsailee ikuisesta kaksvitosuudesta 😉 Vaikka siitä yleinen lausahdus naisten keskuudessa onkin tehty, mut yhtälailla se liittyy oman ikänsä ”häpeilyyn” tai kieltämiseen, haluun olla ikuisesti kaksviis.

  • Mä oon enemmän huomannut tuota kolmenkyympin muotikriiseilyä ympärilläni yhdessä vaiheessa 😀 Mun lähipiirissäni ei ollut muistaakseni juurikaan tuollaista kahdenkympinkriiseilyä, se oli iso ja hieno juttu! Tän päivän kakskymppisillä tuota ”OMG, mä oon vanha -kriisiä” kyllä oon ehkä vähän huomannut…

   Noh, noh, mä voin sanoa että oon täysin sinut ikäni kanssa, en sitä häpeile enkä koe siitä mitään kriisiä vaikka synttäripäivänä saatankin jollekin heittää ton 25 jutun. Mä silti arvasin että joku saattaa tuohon tarttua…. Ei tulkita liikaa asioita, nytkin hain ihan kevennystä tekstiin 😉

   Mulla ei oo oikeestaan ollut minkäänlaisia ikäajatuksia tässä enää pariin vuoteen, mitä pitäis olla tai mitä mulla ei oo, tai noita mitä tuossa ekassa kappaleessa luettelit, koska mä oon omaksunut sen, että elämä on tässä ja nyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta