Kohti Fitness Expoa!

Lihaksia on pumpattu kovilla treeneillä ja harjoiteltu appelsiinit kanaloissa ja hauikset jännittyneinä kävelemistä, ny kehtaa lähtee expoon 😉

IMG_20141008_221600

Älkää ottako mua liian vakavasti! 😆
Treenattu on kyllä tällä viikkolla kovaa kun starttasin sen kovimman treeniviikon, enkä mitenkään laskelmoidusti  expoviikkoon tähdännyt tätä treeniviikkoa, jep – uskoo ken tahtoo 😉
Vai onko kuitenkin vaan poseteltu 😀

IMG_20141007_211309IMG_20141010_220531

Tänään lähdetään muutaman ystävän kanssa Lahteen. Olisihan se kiva katsastaa kaikki viikonlopun kisat, mutta pelkät liput tulisi jo maksamaan lähes 200!!! Kyllä, luit oikein, lähes 200!!! Aivan käsittämättömän kova hinta…. Päädyttiin sitten katsastamaan kaverien kanssa tänä vuonna vain naisten fitness sm-kisat sunnuntaina, mutta onhan noissakin nyt nähtävää ja yksi ihana ystäväkin lavalla ja hänen lisäkseen monta muuta kuumaa nimeä ja monta joiden fysiikkaa ihailen!

20141011_095220

Tänään siis Lahteen parin ihanan hullun ystävän kanssa, joita näemme Lahdessa lisää kenties supersankareidenkin muodossa 😉 Tänään messuilemaan (kiitos CocoVi / Fast messulipusta!) ja sitten syömään illalla hyvin. Pää kallistetaan Lahden Cumuluksessa tyynyyn, mutta sitä ennen monta ihanaa tytsyä samassa hotlassa, saas nähdä kuinka myöhään menee. Sunnuntaina on kuitenkin aikainen startti, aamupalan kautta kohti kisakatsomoja.

Fitneksessä 6 kisaajaa ja etenkin Piia Pajusen vaparin odotan näkeväni livenä! Toivottavasti myös muita huikeita vapareita (aina ne ei ole niin huikeita…). Sitten body fitness sarjat, huhhuh, tulee kyllä olemaan tiukkaa tytsyä lavalla ja aikas kovat tulee varmasti kisat olemaan! Lavalla monta omaa suosikkia, mutta niistä sitten kisarapsassa, sillä saattaahan sieltä nousta uusia suosikkejakin 😉 Myös teamin oma batwoman nousee sm-lavalle, ou jee! Toivottavasti saadaan hyvät paikat katsomosta, joista näkee hyvin ja pystyy myös kuvaamaan, kamera siis valmiina 😉

Ihan näillä näppäimillähän, ehkäpä kun tää teksti julkaistuu on jo lauantain kisat startanneet…

HUISIN PALJON ONNEA KAIKILLE SM-KISOISSA LAVALLE NOUSEVILLE JA NAUTTIKAA!!!

Meitin reissusta ja tunnelmista tulee sitten postausta ensi viikolla ja instagramissa voi seurailla jo ennen raporttia viikonlopun hulinoita seuraamalla nimimerkkiä @outikarita 😉

PST!
Nyt on menossa roosanauha kuukausi ja eilen oli roosanauhapäivä.
Kampanjaan voi osallistua monilla tavoin ja itsekin olen ostanut tämän vuoden roosanauhan rinnustaani koristamaan. Myös salimme Piukat Paikat on mukana kampanjassa ja lahjoittaa jokaisesta 10.10.-20.10. myydystä kampanjakortista 5€ ja treenipullosta 2€ roosanauhakeräykseen 🙂

20141010_195746

20141010_174317
Roosanauhapäivän jumppamaikka 🙂

IMG_20141010_081044
Voimia kaikille niin rintasyöpää kuin muitakin syöpiä vastaan taisteleville sekä heidän läheisilleen. Naiset muistakaa tutkia ne rintanne säännöllisesti, muistakaa myös käydä säännöllisesti niissä papakokeissa ja kun aika tulee, niin mammografia tutkimuksissa!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta