Just elämää ❤

Mä olen nuoresta asti digannut Apista 😀 Apulannan musiikki on kuulunut moniin vaiheisiin mun elämässä. Se oli joskus yläasteella kun bändi mun tietoisuuteen tuli. Tulipa ostettua sama sinkkukin minkä Jenni Vartiainenkin kertoi ostaneensa ensimmäisenä sinkkuna, ”Anna mulle piiskaa”. Vaikka Apulannan musiikki on paljon muuttunut alkuajoista, niin ei se haittaa, sillä onhan tässä itsekin kasvettu 😉

20141006_165436

Toni Wirtasen sanoitukset ovat suorastaan nerokkaita ja musiikki on muutenkin just hyvää. Aina iskenyt meikäläiseen! Siitä asti kuin Vain elämää alkoi pyörimään telkkarissa, sanoin että kunpa Toni Wirtanen saataisiin tähän ohjelmaan mukaan. Ennen kuin tämän kauden esiintyjät julkaistiin sanoin äidillenikin että se olis kyllä kova, mutta tuskin se on mukana, kun sillä on niin paljon varmaan muutakin…. Samana päivänä julkaistiin kolmannen kauden uskomattoman hyvä esiintyjäkaarti ja siellähän se Toninkin nimi oli mukana! 😀

Apulannalta toivon aina keikoilla biisiä ”Teit meistä kauniin” ja nyt sen esitti Samuli Edelman. Luulin jo ohjelmaa katsoessani, että tällä kertaa itkulta vältytään, mutta sitten tulikin Loirin vuoro ja itkuhanat aukesi Loirin tulkitessa Armoa, varsinkin kun hän alusti esityksensä niin että hän koki että hän olisi voinut olla Tonin mallina tähän kappaleeseen… <3 Elastinen osasi jälleen ottaa biisin omakseen esittäessään ”Mitä kuuluu” vetonsa ja oli hyvin vahva suosikki kun mietein omaa suosikkiani näistä Tonin päivän biiseistä. Omaksi suosikikseni nousi kuitenkin Paula Vesalan veto biisistä Pehempi toistaan, jestas kun flikka on taitava!!!! Paula ei ainostaan laulanut vaan soitti myös tuon konemusiikin itse. Harmi etten löytänyt videota tosta esiintymisestä, nimittäin se on myös iso osa sitä miten tämänkin biisin koki, olin ihan sanaton tuon esityksen jälkeen 😉

Tää ei ole Vain elämää, tää on Just elämää!

20141006_171401

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Just elämää ❤”

  1. Mäkin olen taas fiilistelly Apulannan biisejä siitä lähtien kun katoin ton perjantaisen jakson. Kuinka hyvin ne sanoitukset osas kuvastaa mun ahdistunutta sielunmaisemaa siinä vuosituhannen vaihteessa. Kuulostaa varmaan pahalta, mutta ne oli asioita jotka vaan tarvitsi käydä läpi. Vanhemmat eivät varmaan olisi hyväksyneet jos olisin huoneessani huutanut suoraa huutoa, mutta mun laulamista ne kesti hyvin vaikka musiikki olikin välillä vähän raskasta 🙂 Tosin välillä tasoittelin sitä synkistelyä Nylon Beatilla 😀

    • Mun mielestä musiikki on hyvä keino käsitellä asioita, itsekin olen paljon musiikin kuntelun ja fiilistelyn avulla käsitellyt erilaisia tunteita 🙂
      Apulanta ja Nylon Beat, kummatkin toimineet 😀

    • Hih, tuo sun postauksen nimi hieman hämmensi, että mihinhän haasteeseen mut nyt on haastettu 😀 Haasteen otan vastaan ja luvassa oma postaukseni ensiviikolla (ainakin yritän) 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta