Kohti valoisampaa syksyä…

Mulle syksyn eteneminen on tänä vuonna menemistä kohti valoisampaa syksyä…. Syyskyy oli henkisesti mulle hyvin rankka ja näitä koettelemuksia olen sivunnut blogin teksteissä. Kyseessä oli elämänmatkan varrelle tulleita mutkia… Kuitenkin koettelemukset on selätetty ja elämän nämäkin mutkat kuljettu ja nyt voidaan syksyn pimetessä kuitenkin matkata kohti valoisampaa syksyä <3

20140927_200205

Nyt onkin kuukausikatsauksen aika

Blogissa syyskuussa

Pitipä kovasti tehdä videopostaustakin, mutta vielä sellaista en ole saanut aikaiseksi ja saas nähdä rohkenenko joskus. Ääntäni sai kyllä hieman kuulla kun julkaisin tavoitteideni / haasteideni lähtötilanteen videolle, niin ne tavoitteet…. 😉

Postauksia kirjoittelin 14, joista suosituimmaksi nousi postaus ”Ei sitä koko hernekeittoa tarvi sinne nekkuun vetästä”.  Tuossa postauksessa kirjoittelin siitä mietn asioista voisi keskustella vaikka olisi joskus eri mieltäkin, miten hyökkäys ei ole paras puolustus… Tähän tekstiin minua innoitti fitneksen ympärillä vellova väittely ja myöskin kahden ihanan bloggaajakollegan kanssa käydyt keskustelut 😉

Lisäilinpä tuonne sivupalkkiin  suosituimpien postausten lisäksi viimeisen 30 päivän suosituimmat postaukset, joten siitä näkee mikä juuri nyt on lukijoita kiinnostanut 🙂 Nyt syksyllä lukijat ovat taas aktivoituneet ja ihanaa miten kommenttiboxikin on virkistynyt, ihana saada kommentteja 🙂

20140929_175543

Ne syksyn tavoitteet…

Hups!
Mullahan on siis tavoitteet tai haasteet nyt syksylle mm. pistoolikyykky ja tiikaiden meneminen käsillä… On noita tavoitteita kohti vähän menty, muttamutta…. 😛 Lähtötilanteet voi käydä kurkkimassa täältä! Ja yritänpä tässä piakkoin saada tämänhetkisen tilanteenkin raportit aikaiseksi 😉

Treenit ovat kulkeneet hyvin ja ihan kiva kondiskin saatu ylläpidettyä. Nyt voidaan niin henkisesti kuin fyysisestikin hyvin 🙂

PhotoGrid_1411796802018

Kotia…

Hih….
Siitä en paljoa kerrokaan nyt, sillä piakkoin tulossa postausta ja kuvahyökkäystä 😉 Paljon on kaikkea saatu aikaan ja koti alkaa näyttämään ja tuntumaan yhä enemmän MEIDÄN kodilta <3

IMG_20140927_182833

Mitäs muuta?

No Fitneksen täyteistä syksyä tässä on vietetty. Syyskuussa tuli koluttua kahdet sm-karsinnat läpi katsomon puolelta kun kaksi ystävää oli tavoittelemassa sm-kisapaikkaa. Nyt viikon päästä kisavuosi huipentuu täällä Suomen maalla Fitness Expoon ja siis sm-kisoihin, joissa yksi ystäväni kipuaa lavalle ja onpa siellä monta muutakin seuraamaani fitnessmuikkelia lavalla 🙂

20140926_170755

Syyskuun ihanuutta…

Syyskuun koettelemukset taas todistivat miten tärkeää on omaa itseä ympäröivät ihmiset, tukiverkko. Kuinka tärkeää on käsi joka pitää kiinni, olkapää johon nojata, puheet jotka vievät ajatukset muualle, puheet jotka tsemppaavat, korvat ja silmät jotka myötäelävät, syli joka on lämmin ja turvallinen….

Kuinka onnekas olenkaan….

20140923_171944

Olen tämän biisin jakanut ennekin ja tämä tuli näistä tämän postauksen ajatuksista nyt taas mieleen, en sano enempiä, annan Chisun sanoa….

Syksyn pimetessä ei anneta mielen synkentyä!

Keitä kuppi kuumaa teetä, laita kynttilät palamaan, vedä pörrösukat jalkaan ja kääriydy vilttiin… Ennen tätä muista nauttia liikunnastakin, koska silloin sohvannurkka on kaksinverroin parempi paikka. Auringonpaistaessa käy haukkaamassa syksyn raikasta ilmaa ja ihailemassa luonnon väriloistoa, uhmaa joskus sadettakin. Anna ajatusten virrata, anna pääkopan tyhjetä, OLE!

Pue päällesi harmaan ja mustan sijasta vaikka pinkkiä, onhan nyt myös roosanauhakuukausi. Muista lähimmäisiäsi ja ole ystävällinen myös ventovieraille.

20140927_200227


JOS SAISIN JA OSAISIN SÄVELTÄÄ SINFONIAN…

Jos minun pitäisi säveltää sinfonia,
siinä olisi ne sävelet,
jotka olen jättänyt itkemättä,
surematta jääneet surut.

Sinfoniani olisi ajoittain ylenpalttinen ja välillä tahdikas,
lasten lallattelema.

Siinä kuuluisi herkkien hetkien hellyys,
romanttisten tuokioiden rakkaus.

Sitoisin sinfoniani sävelet ajan kulkuun,
elämäni verkkoon,
teemoittaisin sen elämiseni oleelliseen,
pääni pohdintoihin.

Finaalissa sävelet vapauttaisivat elämän virran,
vapauttavat kokemukset kertoisivat elämän aitojen,
ikuisten kysymysten rehelliset vastaukset.

Haluaisin yleisöni poistuvan konsertistani virkistyneinä,
jotain suurempaa ymmärtäneenä.
Kuin herkkuaterian nauttineina.
Haluaisin musiikkini kertovan myös nykyisyyden tarinan,
elämän ja rauhan mahdollisuuden.

-Bill Alexander-

20141002_210425

LÄMPÖISTÄ JA VALOISAA SYKSYN JATKOA!!!

pst. pitäis olla jo nukkumassa, mutta piti oikein kaksi kertaa kirjoittaa tämä postaus… Juuri kun olin lisäämässä enää kuvat niin teksti kaikkosi ja jouduin aloittamaan alusta, pakko oli heti kuitenkin palata näiden ajatusten pariin, koska sain niin hyvän draivin irjoitukseen, enkä halunnut että juuri kirjoittamani sanat, lauseet ja ajatukset katoaisivat päästäni ennenkuin saan ne tänne… Nyt klo 23.15 toivotan hyvät yöt <3

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Kohti valoisampaa syksyä…”

 1. Ihana kuulla, että valoisampaan matkaat. :’) Joskus tuntuu vähän epäreilulta, että niin elämäniloisen ihmisen, kuten vaikkapa sinä, eteen tuppaa tipahtelemaan koettelemuksia ja murheita. Mutta kaipa niistä saa jokainen osansa.

  Itsestänikin syksy tuntuu mukavalta. Ei yhtään pimeältä tai masentavalta, vaan toiveikkaalta ja valoisalta. 🙂

  • Jokainen varmasti saa omansa ja uskon että positiivinen elämänasenne auttaa noissa elämän mutkissa. Vaikka mutkien kohdalla positiivisuus olisikin koetuksella, se kuitenkin uskoakseni tuo voimaa jota ammentaa noissa mutkissa <3

   Syksyssä on paljon väriä ja tunnelmaa... Itse olen täysin kesän lapsi, mutta onhan syksyssäkin paljon ihanaa ja ihanasti sanoit että syksy tuntuu toiveikkaalta <3

   Kiitos Elina kommentistasi! <3

  • Kiitos iive <3
   Ihanaa syksyä siullekin! <3 Sulla on niin ihania syyskuvia ollut instassakin, että oikein piristävät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta