Kun tulee mutkia elämään…

Elämänmatkaan tulee joskus mutkia ja niin pitääkin. Joskus tekisi mieli vetää mutkat suoriksi, mutta niin se vaan on että mutkien kautta vahvistuu ja kasvaa. Kyllä ne mutkatkin siis pitää elää ja mutkakohdissa on tärkeää ympärillä olevat ihmiset. Ihmisillä on suuri rooli myös toisten elämässä. Tukipilarit matkan varrella koostuvat ympärillä olevista ihmisistä ja omista ajatuksista. Asenne on usein se, mikä ratkaisee!

20140828_194710

Olen niin kiitollinen elämäni tukipilareista. Eilen kirjoitin facebookkiin
Onnellisen hymyn takana rakastava mies ja ihanat ystävät, sisimmästä kumpuava onni, ei mulla oo mitään hätää, tuli vastaan mitä vaan! Ja erään viisan sanoja lainatakseni ”universumi pitää huolta omistaan” <3 ”
Alla oli kuva…

20140827_061611

Mitään kovin pahaa tai lopullista täällä ei ole tapahtunut, mutta matkanvarrelle tuli vaan vähän mutkia, elämänmatkan. Elämä jatkuu parilla pikkumutkalla höystettynä kuitenkin eikä ole mitään syytä lannistua! Hetken aikaa eilen ajattelin pahinta, pelkäsin. Tiesin jotain, mutta en tiennyt kuitenkaan mitään ja se jos mikä pistää pääkopan tekemään kepposia.

20140828_073009

Yksi ystäväni sai minut hyvin rauhoittumaan <3 Turha huolehtiminen ja pelkääminen ei kuitenkaan muuta asioita tai vie niitä eteenpäin. Ystäväni sanoi lauseen, jonka käski minun toistaa ja kirjoitinkin sen sitten vessaan peiliin päätyneeseen lappuseen 🙂

20140828_163408Tänään Universumi on selvästi ollut mun puolella, aamun teepussistakin löytyi juuri tälle päivälle sopiva miete, miten tulikin kaikista päivistä just tänään tämä lause….

20140828_062335

Tänään olen ollut paljon viisaampi! Olen ollut lääkärissä, kun minut sinne kutsuttiin. Eikä syy ollut mielessäni maalailemissani kauhukuvissa, ainakaan niissä pahimmissa.  En halua tästä kauheasti täällä blogissa kirjoittaa, mutta sen haluan nyt näin julkisestikin sanoa, ettei ei meitä naisia turhaan kiusata erilaisilla tutkimuksilla! Mulla on kuitenkin kaikki nyt hyvin, ei tarvitse kenenkään huolestua! 🙂

”Smile and the world will smile with you!”

20140828_165924Tänään olen saikkuillut kotona, olen tarvinnut vähän huilia ja rentoutumista, rauhoittumista. Riksa on on ollut lähes kokopäivän mun kanssa ja töistä kotiin tullessa jo puoliltapäivin toi pienen herkkusatsin kotiin, kun ilmoitin että nyt olis kyllä pienen herkkupäivän paikka 😉

20140828_130755
Kieroon katsova, kolhuja kokenut mutta niin herkullinen Sarpin sammakko 😀

Puhelin on käynyt kuumana tänään ja yksi ystäväinen piipahti kyläilemässäkin. Toi mulle mun lempikukkia ja muisteli että tykkään lontoonraensuklaalevystä ja niinhän mä tykkäänkin ihan hulluna tosta. Riksa toi samaa tänään kotiin, joten tää toinen menee säästöön, yks suklaalevy tällepäivälle saa kuitenkin riittää 😛 Ja sen yhden suklaalevyn lisäksi tuo sammakko ja vähän lakujädeäkin 😀

20140828_194607
Kiitos Annulii!

Kirjoittaminen on mun yksi tapa terapoida itseäni ja saada purettua ajatuksiani.

Kiitos kaikille mun elämäni tukipilareille, olette kultaakin arvokkaampia mulle!!!
Mä olen niin paljosta kiitollinen!
Mulla on kotona turvallinen syli, johon käpertyä!
Mulla on ystäviä, jotka välittävät ja kuuntelevat!

Outi Karita

18 vastausta artikkeliin “Kun tulee mutkia elämään…”

  1. Hyvä että on niitä läheisiä joihin voi luottaa <3

    Oma pää osaa kyllä kehittää mielessä vaikka mitä, onneksi ne pahimmat ajatukset eivät kuitenkaan olleet nyt totta.
    Voimia ja iloa <3

    iive

  2. Täältäkin kovasti jaksamisen toivotuksia. Onneksi kaikki vaikuttaa olevan jo paremmin. <3
    -Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta