Viikonlopun sykkimiset ja leffailut

Ah, kuinka ihana tunne kun hauiksissa ja olkapäissä on mieletön polte!!! Miten tämä on sitten saatu vaikken salitreeniä ole tehnyt viikonloppuna? Taas tuli todistettua että kyllä jumppatunnillakin vois saada kunnon poltteet lihaksiin 😉 Oikeastaan en vähään aikaan ole tällaisia poltteita saanut edes käsiin ja olkapäihin, vaikka salitreenit on tehty kunnolla ja sarjat loppuun asti. Kaipaankin treeniohjelmaani lisää käsiä ja olkapäitä, tykkään treenata niitä paljon ja välillä tuntuu ettei niiden treenaamisessa tule raja vastaan. Hauikset ja olkapäät tuntuvat myös ottavan mulla hyvin treeniä vastaan.

20140824_124845
Omien pumppibiisien testailua, toimii! 😉

Mutta siis palataanpa asiaan 😛 Olin eilen, lauantaina Amandan pumppitunnilla ja vedin sitten ihan kunnolla, kunnon painoilla. Muutamassa biisissa teki kyllä tiukkaa kuten hauisbiisissä 😉 Tänään sitten herätessä tunsin ensimmäisenä hauikseni ja olkapääni, ihana polte!!! Tänäaamuna suunnittelin kotona ensin pumppibiisit paperille omaa tuntiani varten ja sitten lähdin niitä salille testailemaan, jotta saisin oikein painojen kanssa testattua ja ennenkaikkea fiilisteltyä. Nyt on pumppifiilikset syksyyn kohdillaan ja syyskuussa starttaa! 🙂

Lauantai-illan laittautumista…

PhotoGrid_1408802118517

Eilen oltiin leffailemassa ystipariskunta Ronttien kanssa. Oltiin katsomassa The Expendables 3. Muistan kun ensimmäinen leffa tuli elokuviin noista Expendableista ja Riku halusi sen katsomaan. Itsellä oli aika kovat ennakkoluulot, koska en siitä näyttelijäkaartista kovin montaa pitänyt kovinkaan lahjaakkaana näyttelijänä ja epäilin leffan laatua muutenkin kovasti. Edelleenkään en pidä noiden elokuvien näyttelijöistä kovinkaan montaa oikeasti hyvänä näyttelijänä, mutta laatu on taattua expendablesia 😀 Viihdyttäviä elokuvia ja nauraa sai, ei silti ehkä sovi ihmisille jotka eivät kovasta räiskinnästä pidä, mutta itseä se ei häiritse laisinkaan 🙂

Leffan jälkeen istuskeltiin vielä pari tuntia Havannassa höpötellen ja minä jopa nauttien hieman viiniä 🙂 Oli oikein mukava ilta!!! <3

20140823_172952

Tänään ei sitten ihmeempiä tuon pumppiohjelman lisäksi. Kotihommia ja sitten kaveri käväisi värjäämässä mun tyvikasvun niin pystyn pitkittämään parturiin menoa hieman. Pitkittämisen apuna toimii myös color maskit 🙂

20140824_201746PhotoGrid_1408901168532HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA!


”Kun unohdamme kiireen,
alamme muistaa asioita,
jotka olemme kiireessämme unohtaneet.”
-Paula Sainio-

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Viikonlopun sykkimiset ja leffailut”

 1. 🙂 Aivan ihana postaus jälleen! Saatko muuten yleensä olkapäät kipeiksi treenin jälkeen? Mä en tiedä miksi, mutta vaikka kuinka olisin niitä treenannut niin että treenin aikana polttaa älyttömästi, niin ei jostain syystä tule seuraavana päivänä kipeiksi.

  • Voi kiitos <3
   No itseasiassa en tällä hetkellä saa olkapäitä enkä käsiäkään salitreenistä kipeäksi vaikka treenit vedän ihan loppuun ja treenatessa poltetta tuntuu. Olen tosiaan kaivannut sitä poltetta ja nyt pumpista sen löysin 😀 5-jakosella ohjelmalla sain paremmin tuntumat kun olkapäät oli omana treeninään ja kädet omanaan ja sai siten vähän enemmän treeniä...

 2. Vau mikä hauberi! 🙂
  Ja kiitos niin ihanasta lauantai-illasta. Oli mukava tällaisen diettimörkönkin riisua verkkarit jalasta ja repiä farkut jalkaan ja ripsaria silmiin taas pitkästä aikaa. 🙂

  • Itelläs o 😀
   Kiitos teillekin, oli todella kivaa ja uusintaa odotellessa ❤

  • No äläpä 😀
   ei mitään siloteltuja fitnessbeibekuvia (aina) 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta