Syksyn jumpat ja tavoitteet äärirajoilla

Salilla kummasti huomaa että helteet on loppu. Juu, ei ole niin kuuma treenata eikä kroppa ole välttämättä valmiiksi lämmin ja hikinen. Helteiden heltiäminen ja syksyn hiipiminen hiljalleen näkyy myös kävijämäärissä. Ja onhan se hienoa että salit täyttyy ja jumppaohjaajankin näkökulmasta oikein kiva kun jumppasalitkin täyttyy innokkaista kuntoilijoista 😉

20140817_120447

Itsellä on menossa nyt kevyet treenit, kevyt viikko… Noh, uusi treeniviikko alkoi lauantaina kun vedin viimeviikon ekan treenin, mutta kyllä mä tän tästä taas tasaan 🙂 Hävettää vähän että ehti viimeviikolla treenittömyysahdistus hiipiä pääkoppaan, kun kyse ei kuitenkaan ollut kuin muutamasta päivästä, mulla on kuitenkin ihan hyvin asiat kun pääsen treenaamaan! Tossa ahdistuksessa lisänä oli silti muutakin ahdistusta…. No, mutta uusi viikko ja uudet kujeet käynnissä!

Mulla starttaa joinakin päivinä työt vasta ysiltä ja en viitti koko sitä aamun aikaa käyttää nukkumiseen. Toki hieman pidempään nukun, mutta nämä aamut on oivallisia myös pienille aamureippailuille. Viime viikolla aloitin tällaisen reippailukäytännön ja vetäsin pienen kuntopiirin itselleni, tänään uhmasin vesisadetta ja kävin pienellä reippailulla ulkona, lyhyenlyhyt lenkki ja matkan varrella leuanvetoja 🙂

PhotoGrid_1408422454939
Sateen uhmaamista ja loppulenkistä sateenkaaria 🙂

Ainiin, tää….
Piti olla heinäkuun tavoite, mutta onkin nyt sitten syksyn tavoite, ei meinaan sitten tullut kun kerran käytyä tuossa killumassa heinäkuussa 😛

IMG_1389

Mitäs muita tavoitteita?

Aloin miettimään että voisi sitä joitain tavoitteita olla ja kun Monna blogissaan kirjoitteli yhdenkäden punnerrus tavoitteestaan, tuli mieleen että ajatustasolla se oli joskus mullakin tavoitteena. Nyt se sitten uudeksi tavoitteeksi! Myös pistoolikyykyn otan tavoitteekseni, koska en sitä haltsaa sitten yhtään. Teen piakkoin tässä lähtötilannepostauksen vaikkapa näistä tavoitteista 😉 Ajattelin myös pyytää uutta treeniohjelmaa ja ehkäpä takaisin 5-jakoista, treenit viedään äärirajoille! Ensiviikolla onkin treenirintamalla tiedossa jotain hyvin mielenkiintoista ja odotettavaa, mutta siitä lisää myöhemmin 😉

Onkos muilla syksyyn tavoitteita?

Syksyn jumppalukkarikin on julkaistu, JEE!!!!
Aikas hyvä lukkari, kesän uutuus Push löytyy lukkarista sekä aamu- että iltatuntina ja sunnuntaihin on tullut uusi tunti core & kehonhuolto. Muutenkin löytyy vaihtoehtoja, jokainen jumppari löytää varmasti omansa 🙂

syksylukkari

Erityisen innoissani olen omien jumppaohjausten kohdalla pumpista. Se kun oli kesän ajan tauolla mun kohdalta. Nyt mulla on kasa uusia biisejä ja ideoita 🙂

Pumpin ajattelin starta seuraavalla biisillä 😉

Mun tunnit syksyn lukkarissa
(täytyyhän niitä vähän mainostaa….)

TI – Pumppi 19.30
KE – Tehopace ´45 17.30
Pace ´60 18.30
PE- Pace ´45 17.45
SU- Kiinteät kurvit klo 11.30
Pace klo 13

Tunneista ja salistamme lisätietoja löydät sivulta porinpiukatpaikat.com

Tervetuloa jumpallekin siis!

jumppamaikkaaaTänään on hymyilyttänyt ja tehnyt hyvän mielen eräs salillamme käynyt, joka halusi moikata lähtiessään bloggaajaa. Jos luet tätä niin tuli hyvä mieli!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Syksyn jumpat ja tavoitteet äärirajoilla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta