Lumenen kesäpaketti ihanuutta

Sain Lumenelta ihanan kesäpaketin tuossa heinäkuussa ja nyt kun saamiani tuotteita olen vähän aikaa käyttänyt, niin ajattelin kirjoitella kokemuksiani kesäpaketin tuotteista. Ihan alkuun sanon, että kesäterveiset Lumenelta olivat aivan ihanat ja ihana piristys tuo paketti. Kiitos Misme! Sopivasti sain täytettä meikkivarastooni ja ihonhoidon puolelta taas tarpeisiini vastinetta 🙂

IMG_1700

Olin itse saanut toivoa sisältöä omaan kesän ”must” -tuotepakettiin ja toiveiden mukainen paketti saapui kotiin kiikutettuna. Mietein mitä tarvitsisin ja mikä muu olisi kiva lisä. Ripsiväri oli lopussa, samoin vedenkestävänmeikin poistoaine. Silmänympärysvoide ja kasvojen kosteusvoide ovat myös hyvin kuluvaa kosmetiikkaa. Sitten ajattelin, että joku uusi luomiväri olisi kiva. Näillä evästyksillä sai oikein mukavan paketin 🙂

20140814_143550
Ripsiväriä olen tottunut käyttämään mustana ja vedenkestävänä 🙂 Aikaisemminkin minulla on ollut samaista ripsiväriä ja muistinkin sen hyväksi ripsiväriksi. Olen tykännyt kuitenkin vaihdella ja kokeilla eri ripsivärejä, joten nyt ei ollut hetkeen tätä ripsiväriä ollutkaan. Helppo levittä. Ei paakkuja. Saa ripset näyttämään upeilta ja pitkiltä.

20140814_143656
Vedenkestävä ripsiväri vaatii vedenkestävän silmämeikin poistoaineen. Tämä tuote on ollut jo pitkään käytössä ja juurikin Lumenelta. Tässä kohtaa hyväksi havaittua ei ole kannattanut vaihtaa! Muun meikin ja kasvot muuten tykkään puhdistaa puhdistussmaidolla. Nyt tosin minulla on Lumenelta meikinpoistovaahto, ihan toimiva, mutta puhdistusmaidosta tykkään kyllä enemmän!

20140814_143338

Lumenelta ja muiltakin kosmetiikkavalmistajilta on ollut käytössä sekä kasvojen kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Kesäisin voi käyttää hieman kevyempiä tuotteita, mutta syksyn tullen sitä tullaan tarvitsemaan järeämpiä keinoja… Ilmojen kylmetessä ja ihon kuivuessa on suosikikseni kasvojen alueella tullut Lumenen tehovoide! Vielä kuitenkin pärjää kevyemmillä voiteilla. Tämän Lumenen keltaisen lakkasarjan tuotteita minulla onkin ollut (kuten se tehovoide), mutta juuri näitä tuotteita en ollut aikaisemmin käyttänyt.

20140814_143607
Ihanan kevyt ja sopivan kosteuttava kasvovoide kuivalle iholle kesäaikaan ainakin. Voide imeytyy hyvin eikä jätä tahmaiseksi tai rasvaiseksi ihoa. Meikin levittäminen onnistuu piankin rasvauksen jälkeen. Pitää kuitenkin muistaa että kuiva iho imaisee nopeampaa rasvan 😉

20140814_143617Silmänympärysvoiteista olen kuullut, että niitä pitäisi alkaa käyttämän silloin kun alkaa meikkaamisenkin. En tiedä, mikä on oikea aika aloittaa, mutta minulla tälle tuotteelle on ollut tarvetta kyllä jo kauan! Ihoni on kuiva ja se näkyy kasvojen aluellaa etenkin silmänympärysiholla. Silmänympärysvoiteita on ollut jos jonkinlaisia käytössä ja aamuin illoin niitä levitellen taistellaan kuivaa ihoa ja silmäryppyjä vastaan! 😀 Tämä oli myös sopivan kosteuttava ja hyvin imeytyvä voide. Aamuisin tykkään varsinkin jos hieman väsyttää niin laittaa hieman viilentävää, geelimäisempää silmänympärysvoidetta, herättää ja virkistää ihanasti. Tällaistakin voidetta löytyy Lumenelta ja kas kummaa, Lumenen Arctic Aqua -sarjasta minulla juuri tuollainen voide sattuu juuri nyt löytymään 😉

IMG_1757

Sinistä luomiväriä en olekaan juuri käyttänyt, en ole pitänyt sinistä kaikista sopivimpana värinä  itselleni ja nyt kun sininen luomiväri kesäpaketissa oli niin ajatelin, että saas nähdä mitä tulee. Luomiväripaletin takana on ohjeetkin mitä väriä mihinkin kohtaan luomea kannattaa laittaa. Itse en nyt koe olevani mikään pro make-up artist ja olen aina meikkaillut vähän sen mukaan mikä itsestä näyttää hyvältä. En myöskään jaksa meikata itseäni kovin kauaa enkä harrastele erilaisia häivytyssuteja sun muita 😛 Sininen luomiväripaletti yllätti positiivisesti ja mitä Lumenen luomiväreihin tulee niin niitäkin olen käyttänyt aikaisemminkin. Värit ovat hyvät ja pysyvät myös hyvin.

IMG_1996IMG_2001IMG_2003IMG_2005
Lumenesta tykkään brändinä ja senpä takiaa olen heidän tuotteitaan lähtenytkin aikoinaan kokeilemaan. Hyvä hinta-laatusuhde on saanut minut enemmän kuin tutustumaankin tuotteisiin. Kasvojenhoitotuotteet on tosiaan jo pidempään olleet pääasiassa Lumenelta ja useinpa on tullut Lumenelta muitakin tuotteita osstettua, meikeistä deodoranttiin ja suihkukuorintaan. Lumenessa minua on mielyttänyt suomalaisuus ja luonnon hyödyntäminen.

Lue lisää LUMENE.

Outi Karita

3 vastausta artikkeliin “Lumenen kesäpaketti ihanuutta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta