Woppaa!!! Miss märkä t-paita ;)

Elossa ollaan vaikkei kovasti olla ehditty blogia päivittämään… No onhan tää toinen postaus tällä viikolla 😛 Eka työviikko loman jälkeen kyllä hurahti vauhdilla ja niin paljon uutta ja suunniteltavaa että varmasti tulevatkin viikot töissä menevät nopsaan. On ollut kyllä kivaakin eikä lomanloppumisahdistusta tosiaan ole tullut vaikka lomailukin aika herkkua on 😀 Vähän jo aamuisin tuntee syksyistä tuulahdusta, mutta mä en sitä vielä ajattele, KESÄKESÄKESÄ!!! 😀 Ja oikeesti ei sen työnteon tarvi aina niin vakavaakaan olla, perjantaina käytiin vesisotaa 😉

20140808_102721

Sen verran on loman jälkeen palattu ruotuun, että herkuittelut on pääasiassa viikonlopussa la (+su), siis ehkä vähän sunnuntainkin puolelle 😉 Huomaa, että on jo nesteisyyttä karissut kropasta pois tällä viikolla 🙂

20140809_115804

Tällä viikolla on treenattu kovia treenejä pitkillä sarjoilla ja huhhuh, kun on tuntunut. Treenit jatkaa nousujohteisesti, ihan mieletöntä ja buustaa kyllä vaan entistä kovempiin treeneihin kun tulokst näkyy treenipainoissakin 🙂 Kyykkyihinkin saa lykätä taas lisääpainoa, Woppaa!!!

20140809_115824
On siellä jaloissa vissiin jotain kun niin kovasti tärrää 😉
20140807_201410
Ainakin joku suoni pullahtaa, jos ei mikään muu niin otsasuoni 😛

WOPPAA
onkin viikon sana ja biisi vissiin nyt mulla, se on jonkunverran soinut spotifyssa.
Tästä tulee vaan hyvä fiilis, ”junnuja me ollaan….” 😀

20140809_173353

Pst. Tänään vielä GAZOZILLE alekoodilla ”OUTI” 20% alennusta, WOPPAA!!!

LATERS!!!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta