Viikko käynnissä ja alekoodia tarjolla

Kyllä on hurahtanut viikko käyntiin ja vauhdilla ollaankin taas menty kun töihin on palattu, varsinkin kun on aivan uudet työkuviot. Tänävuonna ei ollut lomaloppuuahdistusta, osaksi varmasti johtuen uusista ja toivotuista muutoksista työrintamalla 🙂 Alku on aina uudessa työssä ja uudessa työpaikassa vähän opettelua ja tutustumista moniin asioihin, mutta kyllä niin tykkään!!!

outis

Treenaamaankin on päästy! Ohjauksia oli jo tuttuun tapaan maanantaina ja viikonsalitreenit polkaistiin käyntiin eilen (tiistaina) heti takomalla lisää lihaa selkään ja kyllähän sitä heti lisää saatiinkin…. niin pitää ainakin treenata ja ajatella! 😈

selkä

GAZOZ

tarjoaa nyt blogin lukijoille 20% alennusta kaikista muista, paitsi Six Deucen tuotteista, joten kipinkapin ostoksille!
Alekoodi laitetaan kun olet tehnyt tilauksen ja menet ostoskoriin, alhaalta löydät kohdan jossa kysytään ”Onko sinulla alennnukseen oikeuttava koodi?” Klikkaa ja kirjoita koodi: OUTI

www.gazoz.fi

ALEKOODI: OUTI

gazoz elokuu
ALEKOODI: OUTI

www.gazoz.fi

Outi Karita

8 vastausta artikkeliin “Viikko käynnissä ja alekoodia tarjolla”

 1. Kiitos mahdollisuudesta aleostoksille! 🙂 Tilaus on lähtenyt jo menemään! 😀 😀

 2. Heippa!
  Tämä sun blogisi on kyllä niin uskomaton hyvän mielen blogi! 🙂 En tarkoita, että aina pitäisi kirjoittaa vain iloisista ja mukavista asioista, mutta jotakin sinussa itsessäsi on sellaista elämäniloa ja energisyyttä, että tulen aina niin hyvälle tuulelle, kun täällä vierailen. Kirjoitat myös ihanan avoimesti itsestäsi ja asioistasi – kiitos siitä näin blogin lukijana. 🙂 Odotan aina innolla postauksiasi! Joskus keväällä (ennen kisoja) taisit kirjoittaa sen hetkisestä ruokavaliostasi, nyt kun olet vissiin vähän normalisoinut (?) sitä niin olisi mukava kuulla taas, millaisista ruuista tällä hetkellä päivän ateriasi koostuvat (esim. miten syöt työpäivän aina vs. viikonloppu). Tällainen toive siis. 🙂
  Onnea uuteen työhön ja tsemppiä treeneihin!
  Tanja

  • Voi, kuinka ihana kommentti, KIITOS!!!! 🙂 Ihana saada tällaista palautetta ja ihanaa että saan kirjoituksillani hyvää mieltä jaettua, nyt sen teit sinä <3 Pahoittelut vain, että vastaaminen kesti….

   Heinäkuun alussa itseasiassa kirjoittelin postauksen, "Kyllä täällä syödään ihan hyvin"
   http://outinfitness.fitfashion.fi/2014/07/09/kylla-taalla-syodaan-ihan-hyvin/
   käypä lukemassa, siellä tämänhetkisistä syömingeistä jotain suurpiirteistä 😉

   Kiitos myös onnitteluista ja tsempeistä 🙂

  • No niinhän olitkin jo aiheesta kirjoittanut – ja olinpa muuten tuon postauksesi lukenutkin, mutta jostain syystä en muistanut ollenkaan! 🙂
   Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne!
   -Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta