Tehoviikko jaloille

Huh, oikea tehoviikko jalkaosastolle ollut, toki koko kroppa on treeniä saanut, mutta jalat vähän ekstraakin…. Tällä viikolla olen ohjannut kaksi pakara -jumppatuntia ja voin sanoa että vaikka kyse onkin ”vaan” jumpasta niin kyllä sielläkin ne lihakset kipeiksi saa, todellakin!!! Tunnit oli vielä peräkkäisinä päivinä, keskiviikkona oma ohjaus ja torstaina samaisen tunnin tuuraus, tosin hieman muuttelin ohjelmaa 😉 Olihan tuossa viikolla sitten muutakin, kuten paljon pyöräilyä (siis normaalia enemmän) ja pari rullaluistelulenkkiä sekä tuo Push -tunti, josta aiemmin viikolla kirjoittelin. Kaikki kun ynnää yhteen niin on tuossa jo jalat saaneet töitä, mutta kyllähän ne silti kunnon jalkatreenin vaativat salinkin puolella 😉 Eilen, perjantaina olinkin sitten lämpöjoogassa Hyvinvointicenterillä huoltamassa kehoa ja tänään oli vuorossa jalka(rääkki)treeni. Oli ihan hyvä että välissä oli tuo lämpöjoogailu, jossa muuten olin pitkästä aikaa, aivan liian pitkästä…. Avasi ja rentoutti melkoisen melkoisen kireää kroppaa, niin ja hikoilutti ihan niin että hiki valui ja tippui tippoina noin 40 asteisessa salissa… Tänään sitten jalkarääkki toimi ja kulki! Jalat tärräsi ihan hulluna ja niin vedettiin treeni ihan täpöillä ja kunnialla läpi 😉

IMG_1735IMG_1736IMG_1738

Teksti nyt tuntuu vähän hyppivän ja pomppivan, toivottavasti saatte jostain langasta kiinni 😉

IMG_1742IMG_1741IMG_1743IMG_1745IMG_1744

Ja kuvia viikon varrelta….

IMG_1731
Pyöräilty on paljon ja taustalla lapsuuden kotimaisemat….
IMG_1667
Myös rullalauisteltu… 🙂
IMG_1723
Lämpöjoogassa tuli ”pieni” hiki 😛
IMG_1673
5×5, 3 sekunnin tauoilla…..

IMG_1670

IMG_1682
Ei oikeen pystys jännittää…. 😛

IMG_1683

IMG_1654
Salin uutuustunti, Push, sai hien virtaamaan tiistai aamuna
IMG_1649
Aurinkoakin otettu 😉
IMG_1657
No niitä mansikoita!!!!!

Ja paljon, paljon muutakin…..

Treeneissä
on vedetty tämä viikko pitkillä sarjoilla pudotuksia apuna käyttäen. Treeniviikoista se raskain ja ensi viikko sopivasti kevyt viikko, kun en salin lähistöllä edes ole, reissuun lähden… 😉

IMG_1748
LATERS!!!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta