Mikä mahtava startti lomalle!!! Bikinien ulkoilutusta, kesäteatteria ja ystäviä <3

Ihana viikonloppu takanapäin, mutta loma vasta alussa. Helteetkin iski sopivasti heti loman alettua 😉 Oli aivan mahtava startti lomalle tämän viikonlopun Turun / Raision reissailu, kyl kelpaa ny 🙂

Lauantai aamulla lähdettiin Rikun kanssa ajelemaan kohti Raisiota, ystäväperheen Marissan ja Jarnon luokse. Puolenpäivän jälkeen oltiin perilla ja ehdittiin asettumaan niin sanotusti taloksi.

IMG_1602
Mina ja rakasystäväni Marissa <3

Kolmeksi sitten suunnattiin aikuisten kesken Samppalinnan kesäteatteriin, jossa tänä kesänä siis pyörii Matti ja Teppo, The Turku Brothers. Sopivan kevyt ja letkeä kesäteatterikipale, joka upposi koko seurueeseemme. Tuo Samppalinnan kesäteatteri on tosiaan muodostunut jo perinteeksi meille 🙂

IMG_1604

Kesäteatterin jälkeen suunnattin syömään tottakai. Pöytä oli varattuna Hiilestä, American Grill and Bar -ravintolasta. Mähän tuolla kävin jo kesäkuussa äitini kanssa ja Marissa ja Jarnokin oli kerran paikassa käyneet. Jälleen oli älyttömän hyvää ruokaa!!!

Nyt tuli maistettua sitä tämänhetken muotiruokaakin, Pulled Porkia. Ihan hyvää, mutta ei nyt mitään tajunnan räjäyttävää sinäänsä. Otettiin Rikun kanssa tuollainen Hiili combo kahdelle, jossa oli sitten paljon, paljon muutakin ja sitä ruokaa oli todellakin PALJON! 😀

IMG_1611
Chicken wings, pork ribs, pulled pork, beef brisket, eri kastikkeita, maissilastuja, patonkia, ranskalaisia ja coleslaw salaattia
IMG_1612
Jalkkäriksi taivaalliset ”smoothiet”, pehmistä, kermalikööriä ja suklaakastiketta….

Vatsan täysinäisinä suunnattiin takaisin Raision majalle, eikä meitikään enää iltapalaa ollut vailla. Uni tuli myös hyvissä ajoin jo ja aamulla sai herätä lasten ääniin 🙂 Ihania mussukoita noilla Marissalla ja Jarnolla, Marissalla oli sopivasti syntymäpäiväkin <3

IMG_1592
Viemiseksi koko perheelle hiekkaämpäri täytettynä itsetehdyillä karkkikekseillä, kaupan Dumelekekseillä ja vaahtokarkeilla 🙂

Aamu notkuttiin ja pikkuhiljaa valmistauduttiin päivään ja uusin rientoihin. Mä ja Riksa lähdettiin Juku Park:iin vesipetoilemaan ja meitikin pääsi ulkoiluttamaan uusia biksuja 😉

IMG_1616IMG_1617

Nelisen tuntia tuolla viuhdottiin menemään ja välillä makoiltiin vaan auringossa ja jädetkin syötiin. Kiva paikka, kerran ennekin ollaan oltu ja voin suositella! 🙂

IMG_1622IMG_1618

Nälkähän siinä oli sitten kun porteista ulos suunnattiin ja pysättiinkiin Subwayhin syömään, meitin vakioksi on tullut tonnikalasubi 🙂 Ei nyt koko viikonloppu siis ihan mässäilyksi mennyt 😛 Subittelua sillointällöin en kauhean pahana pidä, riippuu tietty mitä leivän vaäliin ottaakin 😉 Kotona grillailtiin illalla kanaa ja maissia ja reissussakin oli mukana kalkkunasalaattia ja prodevanukasta 😉

salaatti
Jotain todisteitakin 😀

Kotiin, Poriin kun päästiin, oli pakko vielä suunnata omalle kotiterassille nauttimaan ilta-auringosta kera kirjan. Rajansa kuitenkin kaikella, tänä kesänä kun ei vielä paljoa ole aurinkoa iho saanut, kuitenkaan ei tuntuisi ottaneen nokkiinsa ja vähän jopa rusketusrajoja sain tänään vaikken kova ruskettumaan olekaan, pisamia myös kivasti poksahteli lisää esiin 🙂

IMG_1641
Nivealta löytyy mun suosikki auringonottotuotteet ja olinkin innoissani kun tuotelahjana sain tuota uutta suihkussa käytettävää after sunia. Kätevä käyttää ja jätti ihon pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi, mä niin rakastan after sun:n tuoksua 😀 Aurinkorasva on ihan ite sit ostettu 😉

IMG_1623

Tulipa muuten lauantaiaamuna käytyä lenkillä ja testattua noita Tuulikylän puoliakin, melkein loppuun asti vedin ja varmaan loppuun olisin päässytkin jos olisi ollut jotkut treenihanskat kätösissä, loman aikana tuutte vielä saamaan videomatskua 😉 Ei se ollutkaan niin paha kuin ajattelin 🙂

IMG_1587

Kurkku oli hieman epämääräisen tuntuinen kyllä vielä eilen, mutta muutamalla buranalla ja tehostetulla allergialääkityksellä meni jo ohi ikävät kurkkutuntemukset 🙂 Huomenna odottaakin siis treenit ja se väliin jäänyt rintatreeni ens alkuun!

LATERS!

IMG_1606IMG_1596

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Mikä mahtava startti lomalle!!! Bikinien ulkoilutusta, kesäteatteria ja ystäviä <3”

    • Kiitos! 🙂 Se on oikeestaan limenvihreään menevä, henkkamaukalta ostin yks kesä, niitä tuskin enää on, mutta mun mielestä samanmallisia mekkoja edelleen löytyy eri kuosilla ja kankaalla tosin….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta