Loma bikineissä ;)

Nyt se alko, LOMA!!!
Heti alkoi myös ilmat lämpenemään ja aurinko näyttäytymään 🙂

Miten saada bikinikroppa?
No pukemalla bikinit päälle, niin yksinkertaista!
Okei, vanha juttu, mutta tosi! 😛

IMG_1570

Enpä ole aikoihin oikeasti ostanut uusia bikineitä (siis muita kun kisabiksuja 😉 ), en oikeasti ainakaan pariin kesään ja nyt kyllä halusin ja tarvitsin uudet bikinit! Kaikki vanhat tuntuivat jotenkin huonosti istuvilta ja yhdet lempparit jo vähän kulahtaneetkin…. Eihän siinä auta muu kuin lähteä bikiniostoksille 😉 Mun kaikki bikinit taitavat olla henkkamaukalta ja nyt aattelin että voisin vähän enemmänkin satsata biksuihin, mutta en mitään järkkyjä summia, ei lähellekään kolmenumeroista.

Tortaina sitten otin asiakseni hommata sen bikinikropan. Bikinikroppaan sopii kovin mielellään karvattomuus, joten ensin suunta sokerointiin Kauneussalonki Silkkiin ja kroppa saatiin karvattomammaksi. Tämän jälkeen oli hyvä suunnata sinne bikiniostoksille. 🙂

IMG_1568

Bongasin jo alkukesästä JC:ssä ihanat luonnonvalkoiset virkatut bikinit, oikein ”hippie” tyyliin, jotka näyttäsi tosi hyvältä esim. farkkushortsien kanssa, mutta ei ehkä oikein uimakäyttöön sopivat, saattaisi kuivuminen kestää kauan ja märät punaiset hiukset luultavasti värjäisivät ne… Ne siis jäivät ihasteluun ja tällä kertaa jätin koko JC:n väliin. Ajatuksena oli suunnata Sokokselle kun ajattelin että kyllä sieltä luulisi hyvät ja sopivat löytyvän. Kuitenkin ensimmäisenä suuntasin Lindexille, kun se sattui olemaan ensimmäinen kohdalle osunut liike, joka biksuja myy. Biksuja ei Lindexiltä löytynyt tälläkertaa, mutta ihania alusvaatteita osui silmään ja ehkäpä täytyy uudelleen käydä vielä 😉

Itsenikin yllättäen löysin itseni seuraavaksi Seppälästä ja mitäs tapahtui? Löysin biksut,  yläosan ja kaksi eri alaosaa hintaan 18 euroa, joten eipä haittaa jos ei kauaa hyvänä pysy, ehkäpä nyt ainakin tämän kesän menee 🙂

IMG_1563IMG_1562IMG_1561IMG_1565IMG_1566

Niin, ja ne JC:n virkatut ”hippie” biksut…. Kävin tänään uudelleen kaupungissa ja nehän oli oikein alennuksessa ja huusivat mun nimeä!!! Kyllä ne niin oli jääneet ajatuksiin ja yläosia oli tasan kolme jäljellä, sopiva koko löytyi joten olihan tää selvää kohtaloa 😉 Ostin siis pelkän yläosan ja oon ihan ”in love”, näille tulee auringonottokäyttöä!!!

IMG_1576IMG_1578IMG_1580Nyt sitten niitä auringonotto ja rantsukelejä, KIITOS!
Saadaan sitten viettää loma bikineissä 😀
Viikonloppuna ehkäpä pääsevät biksut jo käyttöön 😉

Kaupungista tuli shopattua muutakin. Olen kuullut kehuja Arnold Schwarzennegger:n elämäkerrasta, Total recall -kirjasta ja tuo löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta pokkarialesta, kolme pokkaria hintaan 12 euroa. Kolmehan siis lähti mukaan. Arskan lisäksi sain täydennystä mun Remes kokoelmaan kun yksi multa puuttuva Remes löytyi ja sitten mukaan tarttui myös Tuhat loistavaa aurinkoa, joka uskoakseni on hyvä! Katsotaan mitä ehditään lomalla lukemaan 😀

IMG_1586

Arskasta päästäänkin viikon treeneihin hyvällä aasinsillalla 🙂 Tällä viikolla salitreenit on tehtynä. Viikonloppu on salivapaata, kun suunnataan Raisio/Turku suunnalle, jälestäpäin kuuluu 😀 Tänään piti vetää vielä viikon viimeinen treeni, rintatreeni, mutta kurkku ollut ikävän tuntuinen kokopäivän, ei varsinaisesti kipeä, muttei ei ihan kunnossakaan. Voi olla että vain allergista oireilua, mutta en halunnut ottaa riskiä, joten jätin treenin väliin, ehtii sitä ensi viikollakin! 🙂 Tällä viikolla tehty kuitenkin todella hyviä treenejä. Treeniviikko starttasi jo sunnuntaina selkätreenillä ja siitä olikin yhdessä taannoisessa postauksessa oikein videopätkääkin, löytyy täältä! Maanantaina oli olkapäiden ja käsien vuoro ja ihan mieletön pumppi tuli hankittua, no onhan pumppiviikkokin treeneissä 😀 Tiistaina oli jalkatreeni ja kun keskiviikkona vielä ohjasin Piukat pakarat -jumpan, niin voin sanoa että vieläkin tuntuu!!!

IMG_1554IMG_1556

Huomenna mahdollisesti aamulenkille ennen Raisioon ja Turkuun suuntaamista, riippuu miltä tuolla kurkussa tuntuu, mieli tekisi 🙂

IMG_1572

Joku kesäbiisihän tähän täytyy loman kunniaksi laittaa,
tässä yks mun suosikki kesäjamittelu 🙂

IHANAA VIIKONLOPPUA!!!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta