Varaslähtö viikonloppuun ja OOPS! laiminlyöty lihashuolto

Täällä on startattu viikonloppuvapaat jo. Huomiselle olen ottanut vaparin töistä ja edessä olisi Helsingin reissu! Tuon reissun takia otinkin vapaan, sillä meidät FitFashionin bloggaajat on kutsuttu bloggaajatapaamiseen A-lehdille ja tätä ei vain voinut skipata. Tapaaminen on vasta iltakuudelta, mutta olisi tullut aika rankka päivä ilman vaparia, sillä se olisi tarkoittanut suoraan töistä tien päälle lähtöä ja kun aion tulla huomenna jo takaisin Poriinkin. Olen niin innoissani ja itseni tuntien, huomenna jänskättää, vähän hassua ehkä, mutta semmonen mä oon 😀 On kuitenkin hienoa päästä näkemään monet seuraamani bloggaajat irl ja tutustumaan heihin!!! Sekä tietysti tapaamaan FF:n tausta- ja ylläpitoporukkaa, keitä tämän portaalin takana on 🙂

IMG_1439

Viikko on sujunut mukavasti ja heti maanantaina starttasin uuden treeniviikon ja hyvän startin on treeniviikko saanutkin. Maanantaina treenailin selän, tiistaina olkapäät ja kädet, eilen taas ohjailin pakarajumppaa ja tänään… tänään oli kehonhuoltopäivä. Ensimmäinen hieronta sitten kisojen, tarviiko enempää kertoa?  🙄 Noh, puolentoistatunnin setti yläkropalle ja kyllähän tuon jälkeen oli pikkasen rennompi olo, mutta eipä ole tainnut selkähieronta noin pahalta tuntuakaan  😡 (ainakaan pitkään aikaan). Kädet ei olleet kovin pahat ja hierojakin sanoi ojentajia aukoessa, että näitähän voi pian alkaa aukomaan kyynärpäällä 🙂 Mutta oikeesti, nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni!! Kisojen jälkeen olen liiaksi laiminlyönyt lihashuoltoa ja venyttelytkin on jääneet lähinnä jumppa- ja pace -tuntien loppuvenyttelyihin. Kisoihin asti kuitenkin säännöllisesti huolsin lihaksistoa ihan kotikonsteinkin. Nyt otetaan takaisin taas sunnuntainen lihashuoltosessio ainakin!!! Ja josko lämpöjoogaankin taas joskus kerkiäsi 🙂

IMG_1423

Hieronnan jälkeen pysähdyin aterioimaan ja fiilistelemään meren äärelle…

IMG_1432

IMG_1433
Kalkkunaleikkeleistä häthätää kyhätty salaatti ja ruisleipää, HYVÄÄ!!

Kaunista….

IMG_1431IMG_1435

LATERS!!!

Outi Karita

8 vastausta artikkeliin “Varaslähtö viikonloppuun ja OOPS! laiminlyöty lihashuolto”

 1. Kohtalontoveri ilmottautuu! Nimittäin kävin viime viikolla ekaa kertaa sitten kisojen myös hierojalla 😉 Kyllä olin jumissa voi herranjestas…

  Mua harmittaa niin paljon etten pääse huomiseen FF-tapaamiseen, kun joudunkin illaksi töihin 🙁 Toisen kerran sitten!

  • No juu, niin olin minäkin jumissa, huhhuh…
   Harmi ettet pääse mukaan, mutta kyllä näitä miittejä varmasti tulee lisää, kiva olisi päästä sinutkin tapaamaan, mutta ehkä ensi kerralla 🙂

 2. Ääh olispa mukava tommonen varaslähtö viikonloppuun. Noh, mulle tulee kuvailemasi päivä huomenna. =) Pitkä päivä, mutta varmasti tulee olemaan kivaa.

  • Varmasti on pitkän päivän arvoista 🙂 Ite odotan ihan täpinöissä jo 🙂

 3. Voooij että mua harmittaa niin kovaa kun en pääse paikallee 🙁 mut pitäkää super hauska ilta!! <3

  • Harmi, mutta toisella kertaa toivottavasti mekin nähdään! 🙂 Muuttointoa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta