Peppu piukkana ja Juhannuskynnet teroitettuna

HOLA!

IMG_1312

Viikon treenit jo treenattuna. Tein vähän poikkeuksia tällä viikolla treeneihin, koska Juhannuksena en pääse salille. Aloitin treeniviikon jo sunnuntaina ja yhdistin heti selkä ja rintatreenin. Maanantaina treenailin olkapäät ja kädet, keskiviikkona sitten jalat. Treenit tehty hermotustreeneinä. Tiistaina ja tänään (torstaina) on urheilut olleet työmatkapyöräilyissä. Tarkoitus olisi kuitenkin tässä viikonlopunkin aikana liikuskella, ehkä jotain lenkkiä ja kotijumppaa, kotijumppa-ajatukissa ainakin suunnitella uutta ohjelmaa Piukat pakarat -tunnille 😉

IMG_1311

Eilisen jalkatreenin lisäksi ohjasin tuon Piukat pakarat -jumppatunnin ja jalat on kyllä aikamoisessa poltteessa! Tänään pyöräillessä tuntui kyllä etureisissä ja päivän aikana alkaneet myös takareidet ja pakarat ilmoittelemaan poltteista. Voi kun peppu taas näyttäisi siltä miltä tuntuu, pakarat piukeena 😀

IMG_1316IMG_1317IMG_1318IMG_1319

Tänään olin kynsihuollossa ja tuli KESÄkynnet! Aikas ihanat ja pirtsakat, vai mitäs tykkäätte? Kuva ei taaskaan tuo kynsiä täysiin oikeuksiinsa. Nimettömien kärjet on oranssilla geelillä, kun muiden kynsien kärjet keltaisella. Ihastuin noihin appelsiineihin 🙂

IMG_1324

Nyt siis valmiina Juhannuksen viettoon! Ystismeininkiä luvassa! Juhannusaattoa mennään viettämään ystävien Annuliin ja Villen luokse, lauantaina sitten toisille ystäville, Ronteille. Kumpanakin päivänä grillailua ja chillailua 😉 Juhannusruokahan voi olla hyvinkin terveellistä; grillattua lihaa, kanaa, kasviksia, tuoresalaattia, uusiaperunoita, patonkia…. Kaapista kyllä löytyy myös värkit aurajuusto-pekonisieniin 😉

Ja mitäs muuta löytyy…?

IMG_1328
Uusi maku, testattava 🙂
IMG_1330
Kesäjuomaa 😉

Aionpa myös leipoa raparperipiirakkaa ja nokkos-spelttileipäsiä 🙂

Viettäkää immeiset ihana Juhannus! Keskikesän juhlaa…
Älkää paleltuko, älkääkä ainakaan hukkuko!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta