Blogin uusi ulkoasu, kevyttä treeniviikkoa, foodia, masukuvia ja kesää pihaan

UUSI BANNERIIIII!!!!

cropped-outibanneri.jpgMitäs tykkäätte?

Bannerin taiteili valkkunanikin tunnettu Maiju ja kuvat on tomi Rehell:n ottamia.
Samalla blogi sai muutenkin uutta ilmettä 🙂

Avatarkuvani muuttui ja sivupalkkiin ilmestyi pari uutta kuvaa. Myös uusimman yhteistyötahoni, CocoVi:n kuvalinkki löytyy sivupalkista. Hieman päivittelin blogin infoa, sillä enää ei suunnata kevään 2014 kisoihin 😉

IMG_1242

Tällä viikolla on treenailtu kevyesti ja tiistaina otetun aurinkotatuoinnin takia pidin muutaman treenittömän päivän. Perjantaina uskallauduin taas salille ja kevyesti kun treenailee, on hiki vältettävissä helpommin… Eilen ja tänään kutissut ihan pirusti tuo tatuointi, rasvaa ja rasvaa vaan….

IMG_1229IMG_1231IMG_1238

Eilen ja tänäänkin oltu treenailemassa ja tänään olisi pitänyt vetää viikon vika treeni, kevyt rintatreeni. Päädyin kuitenkin aloittamaan ensiviikon treenit ja tekemään yhdsitetyn selkä-rintatreenin hermotellen. Kevyen viikon jälkeen mulla tulee treeneissä hermotusviikko, joka tehdään edelleen melko pienillä painoilla ja hieman erilaisilla liikeradoilla. Selän sain oikein hyvin treenattua, mutta rintatreenistä jätin kaksi liikettä pois tällä kertaa. Pulloveria en voinut tehdä rinnalle, kun selkä hinkkasi ikävästi penkkiin liikettä tehdessä ja tuota aurinkoa kun tarvii varoa…. Ristikkäistalja jäi tekemättä, kun salilla oli pirunmoinen ruuhka 😕 No, mutta sain mä rinnallekin tehtyä kolme liikettä. Ensi viikolla pääsen melko huonosti treenailemaan, joten siksi päädyin tänään tällaiseen treenisettiin. Ensiviikolle jäi nyt kaksi treeniä, toivottavasti ne saan vedettyä!!! On kokoustelua, omia jumppaohjauksia ja sitten tuo juhannus ja poikkeavat aikataulut, mutta vähän sovellellen selvitään 🙂

IMG_1269IMG_1271IMG_1273

Lauantaina eli eilen olin järkkääjänä mukana Satakunnan JHL nuorten tapahtumassa. Olimme Kirjurinluodon kesäteatterissa sekä syömässä Panimo ravintolassa. Näytelmä oli minusta hyvä ja viihdyttävä, sopivan letkeää kesäteatteria, sisältäen kuitenkin hieman sanomaakin ja mustan huumorin ryydittämänä. Kaikkiin ei uppoa, mutta minuun upposi 😀 Panimo ravintolassa tuli syötyä maissikanaa ja polentaa, jälkkärinä tyrni panna cottaa, hjyvää oli… 🙂

ei_makseta_etusivu_pieniDario Fo:n Näillä palkoilla ei makseta

”Leivän, maidon ja munien hinta nousee! Bensa kallistuu, matkalippujen kustannukset karkaavat käsistä. Miksei kukaan tee mitään? Aivoon ottaa, mutta hiljaa ollaan vaikka kaikki kallistuu kallistumistaan.

Antonia ja Margherita kuitenkin ovat toista maata – he saavat tarpeekseen elinkustannusten jatkuvasta noususta ja perheidensä tulojen loputtomasta laskusta. Naiset päättävät käyttää oman käden oikeutta tilanteen tasoittamiseksi ja marssivat lähimarkettiin salakuljettaen sieltä ruokaa – kassan kautta kulkematta ja aviomiehille kertomatta!

Fon satiirinen farssi tarjoaa katsojalle väärinkäsitysten, valkoisten valheiden, sattumien ja salailun soppaa, höystettynä oivalluksilla moraalikadosta ja yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuudesta – tätä keitosta ei voi nauramatta niellä.”

-Kirjurinluodon kesäteatteri-

Ihan mukavia menoja  ja hyvää ruokaakin 😉 Terdelläkin tuli eilen käväistyä kaverin kanssa ja auringossa tarkeni hyvin ilman pitkähihaistakin, ihanaa! Mutta tänään oltiin kyllä ihan treenailemassa ja tuli herättyäkin jo kasin aikaan ja aloitettua uusi kirja aamutuimaan 🙂

IMG_1293

Muutama ruokakuvakin tältä viikolta 😉

IMG_1256
Torstaina ja perjantaina… Grillattua kanaa salsakastikkeella, grillattua maissia ja uusia perunoita kera voin. Hyvää ja ihan terveellistäkin kesäruokaa 🙂

IMG_1279
Pasta Carbonara… Vähän rasvaisempaa 😛 Tuorepastaa, paistettua pekonia ja sipulia, kanamunan keltuainen ja parmesanjuustoa, vähän ruispatonkia tuorejuustolla…. Tätä herkkua syönyt viimeksi joskus viime vuonna ennen kisadiettiäni…

IMG_1282
Jädeä oli saatava viikonloppuna!

IMG_1284
Mmmmmm….

Ruokakuvien perään hyvä pistää masukuvia 😛 Eilen tuli napsastua aamusalla pari kuvaa ja olen kyllä ihan tyytyväinen, onhan tuo ihan timmi ja en vain voi saada hyvin erottuvia vatsalihaksia sekä sopivan ”pehmeitä” mutta erottuvia olkapään ja käsivarrenmuotoja sekä pientä pehmikketä kivaan farkkupeppuun 😉 Näin on hyvä!!!

IMG_1262IMG_1264IMG_1275

Tänään vähän kesää meidän pihaan ja terassiin…. Eilen myrkytettiin pihan rikkaruohokasvillisuus, josko tuossa kesä-heinäkuun vaihteessa tulisi kaivinkone hieman töihin 🙂 Kukkapenkkejä kun en saa vielä tänävuonna, niin terassille sitten vähän keäsistä tervehdystä ja piristystä tuli tänään hankittua ja laitettua 🙂

IMG_1285
Liljoja ja tarhaneilikkaa 🙂

IMG_1287IMG_1288IMG_1290IMG_1291Eli liljoja ja tarhaneilikoita. Mä ihan rakastan liljoja ja sitten joskus kun pihalle saadaan jotain kukkapenkkiäkin niin liljoja on taatusti tulossa, kuten myös pioneja!

IMG_1277

Outi Karita

8 vastausta artikkeliin “Blogin uusi ulkoasu, kevyttä treeniviikkoa, foodia, masukuvia ja kesää pihaan”

  1. Tosi hyvännäköinen tää uus ulkoasu! Sulla on kyllä ollut menoa, kivalta kuulostaa 🙂 ja uuuuh mikä masu! 8)

  2. Aivan ihanan raikas uusi ulkoasu! 🙂 Hitsit olet kaunis! 🙂
    Voi sentään kuinka ihanalta tuo jätski näyttää! 😛 Lakritsa on niiiiiiiin parasta mitä maailmassa voi olla! 😉 Mainiota viikkoa ja loppuviikolla viimeistään näemme! <3

  3. Uusi banneri on hieno! Ja masukin näyttää oikein hyvältä 🙂 Pahoitteluni, etten ole ehtinyt kommentoimaan. En ole juurikaan ehtinyt lukea muiden blogeja, joten olen sinunkin kuulumisistasi tipahtanut melkein kokonaan kärryiltä 😮 Jospa tässä taas ehtisi!

    • Kiitos Sisu! 🙂
      Sama kuule täällä, monessa lukemassani blogissa nyt vähän jälkijunassa… No panic! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta