I got sun in my back ja muita tatuointitarinoita

Surprise!
No ei ihan kaikille, mutta osalle. Facessa paljastui jo huhtikussa että uutta tatskaa olen menossa ottamaan, mutta muuten olenkin ollut aika ”tysttyst” 😉

WP_006832

Selkään tuli tällä kertaa mustetta ja olenkin sanonut, että jos vielä kisalavoille suuntaan, täytyy selän olla niin pirun hyvä ja kova ettei tuo haittaa 😉 En ikinä ole ottanut tatuointia hetken mielijohteesta, vaan vähintäänkin vuoden haudutellut asiaa mielessäni, niinkuin tälläkin kertaa. Ainakin vuoden, jos en kauemminkin olen tiennyt haluavani yläselkääni auringon. Yksi syy odottamiseen oli myös huhtikuun Fitness Classic. En halunnut ennen kisoja mustetta selkääni ja kuten jo kirjoitinkin, nyt sitten hankkimaan niin paksu ja leveä selkä että sitä ei kisalavoillakaan yksi tatuointi haittaa 🙂 Kuitenkin fitnesslajeissa tatuoinnit saattavat haitata lihaserottuvuutta ja kun fitnesslajit on osaltaan ulkonäkölajeja, saattavat ne muutenkin vaikuttaa tai näkyä tuomaroinnissa…

Mistä tatuoinnit tulevat? Niillä on jokin tarina jokaisella vaikkei kaikki näin ehkä ajattele, mutta sille löytyy syynsä miksi jonkin tatuoinnin valitsee. Tatuointi jollaintapaa kuvastaa aina tatuoinnin ottajaa. Minun ensimmäinen tatuointini on selkiytynyt itsellenikin vasta vuosien jälkeen, mutta lähdetään näihin tatuointitarinoihin uusimmasta ja otetaan se ensimmäinen tatuointi viimeiseksi 🙂

I GOT SUN IN MY BACK!

WP_006833WP_006834Auringon piirsi ja tatuoitsi Tim Cichon (Tim´s Ink) ja olen toooodella tyytyväinen. Ja näissä kuvissahan se on aivan tuore, kuvat otettu juuri ennen kelmun laittamista päälle.

Thank you Tim! 🙂

Miksi sitten aurinko?

Rakastan aurinkoa ja kesää. Aurinko kuvastaa minulle myös iloa, lämpöä, rakkautta, positiivisuutta. Aurinko kuvastaa mua ja mun ajattelutapaa elämään. Aurinkoa jokaiseen päivään… En osaa tätä tarkemmin kertoa…

VUODEN 2009 LILJAT

Vasemman sääreni tatuointi alkoi vuonna 2009 ja tähän mennessä sitä on kolme kertaa tatuoitu, näen sen silti yhtenä tatuointina, sillä se on kokonaisuus…

tattoo liljatLiljat löytyi netistä tatuointikuvia selailemalla ja kaverini sitten piirsi sen oikeaan kokoon. Itse tatuointi on sitten samaisen Timin kädenjälkeä kuin uusinkin tatuointini.

KOLIBRI, KOUKEROT, HERKKÄÄ JA HENTOISTA 2012

Heti lijojen jälkeen tiesin haluavani ainakin kolibrin lijojen sekaan ja siitä se ajatus sitten lähti, halusin jalan tatuointiin jatkumoa, liljojen sekaan koukeroa ja ehkä jotain herkkää ja hentoista…
Timin juttusilla tuli käytyä uudelleen ja hän piirsi seuraavat kuvat ja koukerot tehtiin vapaalla kädellä 🙂

tattoo 2012a

tattoo 2012 d

tattoo 2012 cJa kokonaisuus vuonna 2012

tattoo 2012

 

IMAGINE 2013

Jalka sai jälleen jatkoa, sanan jonka Tim taiteili toiveideni mukaisesti

imagineMietein kauan haluavani jotain sanaa jalkaani. Ensin ajatus oli kahdessa kiinalaisessa merkistä, jotka olisivat tulleet nilkan taakse. Merkit olisivat olleet  ”rauha” ja ”rakkaus”. Mutta totesin nämä sanat kuitenkin liian konkreettisiksi ja halusinkin ehkä jotain muuta kuin kiinalaiset merkit ja sovitellessani enemmän tatuoinnille paikkaa päädyin jalkapöytään, jolloin se olisi hyvä jatkumo tatuoinnilleni. Päädyin sanaan ”Imagine”, kun tuota sanaa aloin pyörittelemään päässäni, ei paluuta ollut. Imagine on myös John Lennonin erään upean kappaleen nimi ja sanat tuohon löydät postauksen lopusta. Tässä Imaginessa on samaa ajatusta kuin John Lennonin laulun nimessä, mutta tatuointi ei kuvasta nimenomaan tuota biisiä. Alempana kerron vielä ajatukseni siitä, mitä tämä jalan kokonaisuus kuvastaa 😉

Kokonaisuus vuonna 2013
Anteeksi huono kuvanlaatu!

tattoo 2tattoo 1Miten tämän kokonaisuuden sitten selittäisi, Imagine! Imagine -sanasta tuo tatuointi ikäänkuin lähtee ja koko tatuointi omalla tavallaan kuvastaa sitä miten maailmaa katson ja millaisena sen haluaisin nähdä. Ajatus Imaginessa on juuri se, että kuvittelee miilaista elämä ja maailma voisi olla… Onko tämä tatuointi sitten valmis? Olen miettinyt että, ehkä kokonaisuuden vielä sinetöisi jonkinlaiset sydämen ääriviivat tuohon kolibrin siipien väliin <3

Ensimmäinen tatuointini vuodelta 2003

IMG_1226

Kaikki muut tatuoinnit onkin Timin kädenjälkeä, mutta tämän ensimmäisen otin Ulvilalaisessa tatuointiliikkeessa. Pian jo 11 vanha tatuointi saattaisi kaivata uudelleen väritystä, vähän nuhjuinen se ehkä jo on… Halusin pienen ja helposti piilotettavan tatuoinnin. Ja mistäs tämä sitten löytyy? Olipa vaikea edes löytää kuvia, jossa tämä näkyisi, mutta sieltä se löytyy 😉

WP_006748Tiesin kauan millaisen tatuoinnin halusin, mutta vasta jälkeenpäin olen nähnyt sen mitä tuo tatuointi kuvastaa. tuo kuvastaa nuoren Outin tunteita. Sydän piikikkäiden ruusunoksien ympäröimänä, mutta ei liian tiukasti vaan oksat kietoutuvat pehmeästi sydämen ympärille. Jossain vaiheessa mietein että josko lisäisin tatuointiin ruusun, mutta totesin että haluan tämän pitää tällaisenään, ehkäpä juuri siksi mitä tatuointi kuvastaa…

Sellaisia tatuointitarinoita…
En tiedä kuinka selkeitä oli (?) 😛
Tatuoinnin jakavat mielipiteitä ja jokainen saa mielipiteensä toki pitää, niinkuin minäkin mielipiteeni sekä tatuointini 😉

IMAGINE!

Imagine there’s no heaven
It’s easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today…

Imagine there’s no countries
It isn’t hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace…

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world…

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will live as one

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “I got sun in my back ja muita tatuointitarinoita”

  1. Noi tatskat kyllä jotenkin ns. pukee sua tosi hyvin, kaikille ei nimittäin sovi.. 🙂 Tosi kiva postaus. Ja toi aurinko – niiiin sun juttu! Oma suosikkini noista on ehkä tuo sääri ja kolibri, jotenkin se on niin nätti ja hentoinen.

    • Voi kiitos <3
      Toi sääreen kokonaisuus taitaa olla munkin suosikki, vaikka nyt oonkin tietty ihan auringon fiiliksissä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta