Treenien nousujohteisuuden fiiliksissä, saako hehkuttaa?

HehkutiHehkuti, mutta on niin hyvillä fiiliksillä tän hetkisistä treeneistä. Kroppa ottaa ihan älyttömän hyvin treeniä vastaan ja treenipainot ainakin on hirveässä nosteessa eikä oikein edes käsitä tätä kehitystä, toivon mukaan kehitys näkyy sitten myös lihaskasvussa, mutta kait sen on pakkokin näkyä sielläkin 😉

IMG_1152Treenin lämmittelyt tuli torstaina hoidettua kotipihassa, alla olevia kiviä kannellen… 😉

IMG_1132

Nyt on tuo 50 treeniviikon treenit takana. Tästä treenisysteemistä, jossa teen todella pitkiä sarjoja kerroinkin viime postauksessa, joten en sitä ala nyt uudestaan enempiä availemaan. Torstaina oli jakatreeni ja olin aika kauhuissani. viimeksi näitä huippupitkiä sarjoja tehnyt tosiaan tammikuussa…. Kyykyn ja jalkaprässin jälkeen olisin ollut ihan valmis, mutta takareittä ja pakaraa eristävillä liikkeillä jatkettiin ja pumppi jaloissa oli taattu 🙂 Jalkatreeni kun muutenkin on mulle ainakin se kovin treeni aina ja jalkojen, tetenkin etureisien kivunsieto ei mulla mikään hirmu hyvä ole ja sen kivun yli pääseminen on tuskaisa tie 😉 Perjantaina, siis eilen aineenvaihdunta hyrräsi kovilla varmaankin tuon jalkarääkin ansiosta, nälkä oli kova!

IMG_1133
Jalkatreenin jälkeen oli tukka vähän märkä 😛

Eilen treenailin rinnan ja hyvin upposi sinnekin treeni. Viimeisenä rintatreenin liikkeenä kun on penkillä maaten pullover, niin kyllä rinta tärräsi 😉 Noora kävi napsimassa kuvia, niin saatiin oikein tilanne- ja ilmekuvia treenistä 😆

IMG_1134IMG_1146IMG_1149IMG_1150

Tänään otetaankin äitin kanssa suunta Turkkuseen viettämään viikonloppua. Luvassa on Riverdancea, ravinteliruokaa ja hotelliluksusta

Pst. Ostinpa uudet farkkushortsit, vanhat kun olivat aivan liian isot 😉

IMG_1156IMG_1158LATERS!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta