Goodbye May, Hello June!

Kuukausi vaihtunut, kevät on nyt virallisesti takana ja ensimmäinen kesäkuukausi koittanut. Monilla koululaisilla on alkanut kesäloma ja jotkut työssäkäyvätkin nauttivat tällä hetkellä lomasta…. Aika tehdä kuukausikatsaus niin menneestä kuin tulevasta tai oikeastaan jo alkaneesta kuukaudesta.

IMG_1019

TOUKOKUU

Toukokuu on ollut upea kevätkuukausi, on nautittu upeista jo kesäisistäkin keleistä, treenattu kovaa ja syöty hyvin sekä nautittu niin omasta kuin muidenkin seurasta 😉

KOTONA

Monenmoista pikkunäpäpräilyä, sisustukseen ei ole tässä kuussa rahaa laitettu, OHO!  😯 mutta tavarat ovat alkaneet yhä enemmän löytämään omaa paikkaansa. Riku on naputellut listoja ja tehnyt vierasvessaa ym… Niin vieraathan ei meillä vessaan pääse kun ei ole vierasvessa valmis ja OMG, kun nyt tulee huonoa läppää 🙄

IMG_0868
Terassi on saatu putsplank tyhäksi ja siistiksi raksavermeistä 🙂

BLOGIMAAILMA

Toukokuussa rustattu yhteensä 18 postausta!

IMG_1013
Ja tuo takana oleva hylly on väliaikaissijoituksena tuossa, tuleva kirjahylly tuntuu keräävän yhtä sun toista rojua tällä hetkellä säilytykseen….

Suosituimman postaukset toukokuulta top 3:

Kunto, jossa haluan pysyä!? InBody mittailua ja tämän hetkisiä kaloreita…. oli ylivoimaisesti suosituin postaus toukokuulta. Postauksessa kerron InBody -mittauksen tuloksia sekä pohdin kuntoani ja mitä siltä haluan. Postauksessa myös totean että syön aivan liikaa proteiinia ja odottamassa onkin postaus proteiinijärkestetystä ruokavaliostani 😉

Kuinka paljon neljässä viikossa paino noussut, missä itsekuri? tulee hyvä kakkosena. Selvästi lukijoita kiinnostaa nämä kuntopostaukset 😉

Where´s my butt? -postaus pääsi kolmannelle sijalle ja tulipa testattua houkutteleeko sanan ”peppu” tai tässä kohtaa sanan ”butt” käyttö otsikossa lukijoita. No, kolmannelle sijalle pääsi, muttei yltänyt lähellekään ykkössijaa 😉 Postauksessa kerroin uudesta jalkatreenistäni ja tavoitteistani alakropan kehityksen suhteen…

Mun lempparipostaus toukokuulta:

Tee hetkestä nautinto -fiilistelypostaus on oma suosikkini toukokuulta 🙂

IMG_0863

Muu blogimaailma

on sisältänyt paljon hyviä postauksia ja paljon hyvää pohdintaa. Tällä kertaa tämä osio hieman eritavalla kirjoitettuna…

Metallisydämen blogiin olen jäänyt kyllä koukkuun, jäbä heittää hyvää juttuu, kannattaa tsekata jos ei vielä ole tuttu 😆

Monnalta oli pakko jakaa yksi postaus facebookissakin ja se oli Euroviisujen jälkeen Monnalta tullut postaus ”Conchita Wurst ❤️”. Tätä postausta ennen olin somessa törmännyt vain tyrmistyneisiin ja pilkkaaviin kommentteihin sekä pilakuviin euroviisuvoittajasta, tämä oli ensimmäinen positiivinen postaus somessa mihin törmäsin ja olen Monnan kanssa niin samaa mieltä!

Uusiin blogeihin en ole juurikaan ehtinyt tutustumaan, luen tällä hetkellä jo nyt niin monia blogeja ja välillä hyvin jälkijunassa. FitFashionille on tullut muutama uusi bloggaaja jälleen ja heidän blogejansa olen käynyt kurkkimassa, tuosta etusivulta kun tulee tsekkailtua noita uusimpia postauksia tämäntästä. Hilla Maarian blogi vaikuttaa pirtsakalta uudelta hyvän mielen blogilta 🙂 Maimitsemisen arvoinen uusi bloggaja on myös miesbloggaaja PT Vatanen, jolla tuntuisi olevan sanahallussa ja joka osaa treenipäivityksenkin tehdä mielenkiintoisesti.

Monissa blogeissa on ollut paljon hyviä postauksia, kokuttavia, pohtivia, ajatuksia herättäviä, kannanottoja, hyvän mielen postauksia….. Yksi aivan ihana hyvänmielen postailija on Marissa, joka kirjoittaa blogia Sairaan kaunis maailma.

Uusia tuulia

Monet ovat ehkä jo lukeneet ja facessakin tämän uutisen jo jaoin. FitFashion on nykyään osa A-lehtiä ja tämä saattaa tuoda uusia tuulia tänne FitFashionillekin ja ehkäpä omaan blogiinikin 🙂

Olen myös saanut uuden yhteistyötahona, josta jo tuossa viikko sitten postailinkin. Uusi yhteistyötaho on CocoVi! 🙂

cocovi4

FITNESSELÄMÄÄ

Kevään fitnesskisojen pölytkin alkaa olemaan karistettu ja hieno muisto jäänyt!

IMG_1089

Toukokuussa tehtiin InBody mittaus ja tulokset olivat oikein mieleiset, olin ja olen grammalleen ihannepainossa. Paino liikkuu siinä 55-56 välimaastossa ja näillämain se olisi nyt tarkoitus saada pidettyäkin, mutta hyvin se siinä tuntuu pysyttelevänkin 🙂 InBody tuloksistahan kerroin tuossa kuukauden suosituimmassa postauksessa, jonka tuossa ylempänä olen jo jakanutkin, jos vielä kiinnostaa käydä urkkimassa 😉

IMG_0832

Ruokaa saa syödä! Kaloreita kertyy noin 2500 kaloria. Vielä en ole ehtinyt uusia laskuja paperille tekemään, kun huomasin tosiaan syöväni aivan turhan paljon protskua, mistä kerroinkin tuossa InBody -postauksessani. Nyt olen muokannut ruokavaliotani vähentämällä prodea ja lisäämällä hiilaria ja vähän rasvaakin. Kunhan saan ne ensin itselle paperille vielä kirjattua ja laskettua, jaan nämä uudet suurinpiirteiset ruokavalio tiedot teillekin 😉 Viikonloppuisin otetaan rennommalla otteella ja herkutellaankin jos mieli tekee ja ihan kun ei tekisi 😛 Hyvin tuntuu tämä systeemi toimivan, sopii niin kropalle kuin pääkopallekin 😉

IMG_1083
Kuka on syönyt jo uusia perunoita? Kyllä hyviä on ja voin kanssa tietty 😉 Viime viikonlopun ruokaa siis; lohta, uusia perunoita ja salaattia.

Treenit on saatu hyvään vauhtiin ja toukokuussa on startattu uudella nelijakoisella ohjelmalla. Kisojen jälkeen treenit on aloitettava ikäänkuin puhtaalta pöydältä ja unohdettava millaisilla painoilla joskus treenattiin, ne saattavat tuntua kaukaisilta…. Itsellä kuitenkin kroppa on palautunut hyvin ja ottaa hyvin treeniä vastaan, treenipainot on saatu nousuun ja nyt jopa isompia painoja joissakin liikkeissä mitä koskaan aiemmin 🙂

IMG_0900

ELÄMÄÄ…

Toukokuu alkoi vapulla! Vappu on aina iloinen juhla ja vappupäivä on minulle se vapun kohokohta tai se paras päivä! Meillä on melko perinteikkääksi tullut vapputorilla käyminen ja Amarillossa syöminen 🙂

IMG_0431

Äitienpäivää vietetty ja omaa äitiä nähty kun teki yllätysvisiitin äitienpäivän viikonloppuna Poriin <3

IMG_0645

Yksi viikonloppu tuli vietettyä aurinkoisessa Yyterissäkin kolmen ammattiliiton nuorisokurssin merkeissä 🙂

IMG_0774Ystäviä nähty ja monia pitkästäkin aikaa <3

IMG_0922Jädeä syöty, kesän eka tötterö ja oikeen kaks palloo….

IMG_0784

Neljän tähden illallisten ensi-illallisilla käyty, seuraavia odottaen 😉

IMG_0498

Hetkistä nautittu… <3

IMG_0917

KUUKAUDEN NEGAT

Allergioistakin vähän kärsitty ja välillä aika paljonkin, se olkoon kuukauden nega… 😐

LEFFAT

Elokuvissa käyty oikein kaksi kertaa ja leffailtaa vietetty myös kotisohvalla ystävän kanssa 🙂 

Elokuvissa käytiin Rikun kanssa katsomassa Transcendence ja mulle riitti tiedoksi että leffassa esiintyy Johnny Depp, noh, JD oli ihana, mutta leffa ei kovinkaan kummoinen, ihan katsottava. Scifia ja Draamaa tekoälyn ja rakkauden parissa…

transcendence

Annuliin kanssa käytiin nyt loppukuusta katsastamassa Divergent – Outolintu ja se oli hyvä! Leffassa oli myös aika namu miesnäyttelijä 😉 Leffan lajityyppi: Toiminta, seikkailu, romantiikka ja sci-fi Finnkinon sivuilla määriteltynä. ”Sata vuotta sitten kansakunnan perustajat loivat järjestelmän rauhan takaamiseksi. Ihmiset on jaettu ominaisuuksiensa perusteella viiteen eri ryhmään: Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin. Jokainen testataan, jotta jokainen löytää oman paikkansa. Testin avulla tiedetään kuka kukin on ja mihin osastoon jokainen kuuluu. Loppuelämää koskeva päätös ryhmästä saattaa merkitä hyvästejä omalle perheelle ja ystäville. Trisillä on edessään testit ja lopullinen päätös…..” (Finnkino) Valintaseremoniasta tuli hieman mieleen itseasiassa Harry Potter ja Tylypahkan koulun valintaseremonia…

Divergent-movie-poster-4

Jutan kanssa pidettiin sitten leffailtaa Kill Bill:n merkeissä. Kill Bill:t on yksiä mun suosikkileffoja ja meitä odottaa vielä toinen leffailta vol.2 merkeissä, We Will Kill Bill! 😉

Kill-bill-vol-1

TV-SARJAT JA KIRJAT

Nää mahtuu saman otsikon alle… 🙄

Maaliskuussa aloitettu Liza Marklundin Ajojahti on vieläkin inan kesken, noin 50 sivua 😉

Nyt ollaan Rikun kanssa seurattu sitten Netflixistä Californicationia, joka on todella koukuttava. Olen tätä joskus telkkaristakin katsonut varmaan pari tuotantokautta… Sarjassa eletään kyllä hyvin outoja elämiä… Aika kaukana ollaan meitin elämästä, mutta huumoria piisaa, sillä ennenkaikkea sarja on humoristinen ja seksin sekainen sarja 😉 Tätä sarjaa katsoessa on vaikea ymmärtää että sarjan päähenkilä Hank Moody, siis David Duchovny on näytellyt myös Fox Mulderia. Roolihenkilöt ovat aika kaukana toisistaan 😛

Aika hot… 😉

Californication-Wallpaper-_1

Ja kirjoitinpa aika monta kertaa huhtikuu ja oikolukiessa sain urakalla korjailla, ei vissiin oikein ymmärrä miten nopeasti kevät taas kului 😛

KESÄKUU

IMG_1036

Kesäkuu ja kesänmenot alkavat täyttää mukavasti kalenteria. monenmoista mukavaa tiedossa ja oikeastaan joka viikonlopulle jotain tiedossa ja se ei haittaa yhtään 🙂 Menoistani ja puuhistani saatte kyllä lueskella täältä blogista ja myös facesivuilta 😉 Vähän jotain voisin jo raottaa, mitä kuukausi tullessaan tuo…

Ensiviikonloppuna vietämme pitkästä aikaa äitini kanssa yhteistä, kahdenkeskistä laatuaikaa Turussa äiti-tytär viikonlopun merkeissä ja viikonloppuun kuuluu ainakin vähän Riverdancea 😉 Kesäkuussa vähän luvassa JHL-nuorten parissa toimintaa… Tietty Juhannus, tuos keskikesän ja keskiyön taikojen juhla 😉 Ja olisipa loppukuusta FF:n bloggaajien tapaaminenkin helsingin suunnalla ja sinnekin olisi tarkoitus suunnata, toivon mukaan työjärjestelyt antaa myöden 🙂

IMG_1020
Hyviä ja kovia treenejä!

AURINKOA!

Iloa, lämpöä, rakkautta, hetkiä…..

UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ!

Ei kesäinen tyyni lampi liplattavine laineineen
muista talvellista jääpeittoaan,
ei lehto hiirenkorvalla
ollessaan syksyn kellastuneita,
putoilevia lehtiä,
ei tyven vesi myrskyä,
ei kukkaniitty kuloa.
Miksi minä sitten
murheitani ja kärsimyksiäni?

-Juhani Aho-

IMG_1029

Muista että elämä on täynnä mahdollisuuksia…

Elämä on täynnä mahdollisuuksia,
jotka haastavat meidät jokainen päivä
Ottamaan riskejä,
Kokeilemaan uutta,
Näkemään asioita uudella tavalla.

Näiden arvokkaiden hetkien kautta
me opimme uskaltamaan ja kasvamaan.
Tutkimme sitä keitä me olemme
ja mitä me tiedämme.

Sillä vasta kun yritämme, voimme tietää
mitä osaamme tehdä ja mihin pystymme.

Älä siis odota huomiseen
löytääksesi jotain uutta.

-Positiivarit-

Never say never!Never give up!
Allways trust yoursellf!
Allways try!

 

Kesän kunniaksi tukkastaili päivitetty ja vähän jotain uutta…. Tummanpunainen juuri ja muuten kuparinhehkua, mun mielestä tuli aikas kiva kesätukka, alkukesän tukka, nimittäin tämä on pieni välivaihe tulevaan kesälomatukkaan 🙂

IMG_1095IHANAA KESÄKUUTA!!!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Goodbye May, Hello June!”

  1. Pakko sanoa, toi hiustesi uusi väri on VAU! Katsoin sitä eilen salillakin ja meinasin tulla oikeen sanomaan naamatusten asiasta, mut en sitten kehdannu häiritä : D Saako kysyä kuka sua parturoi? Ihanaa kesää!

  2. Voi kiitos 🙂 Ja saa mua toki häiritä, kunhan ei kesken sarjan 😀
    Mä käyn Salon Ameliessa, joka löytyy Eteläpuistosta ja sieltä Kristalla, suosittelen! 🙂
    Ihanaa kesää ja hyviä treenejä myös sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta