Scitec Nutrition -lisäravinteet ja loppuviikon treenit videohöysteellä

Yhteistyössä Gazoz

Lauantaiaamun kurkkaus peiliin 🙂

IMG_1048

SCITEC NUTRITION

Kun sain yhteistyösopparin Gazozille, niin sain sieltä yhden Scitec tuotteen ja valitsin tuolloin palautumiseen sopivaan tuotteen 100% Whey Protein pönikän. Myöhemmin tilasin itselleni Scitecin treenilaturin, Fire Works:n. Otin nämä Scitecin tuotteen käyttöön hetki sitten vanhojen loputtua ja nyt ajattelin teille rustailla mielipiteitäni tuotteista.

IMG_1053
100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL

IMG_1055

Maukuvaihtoehtoja löytyy monia tälle tuotteelle ja itse valitsin suklaa-vadelman. Täytyypi sanoa että en ihan näin makeaan palkkariin ole tottunut, mutta nämä on tottumisasioita ja maku on hyvä, jo tuoksu houkuttelee ja suklaa sekä vadelma on tunnistettavissa niin tuoksussa kuin maussakin. Huomasin, että tämähän on tosiaan protsku valmiste eikä sisällä juuri lainkaan hiilaria, niimpä olen lisännyt sekaan maustamatonta Maltoa, jotta palautumiseen saadaan hiilariakin. En jaksa rustailla kaikkia tuoteen tietoja joten napsaisin kuvan, toivottavasti saa selkoa 🙂

IMG_1062
FIRE WORKS

IMG_1054Voiko treenilaturi olla sekä hyvänmakuista että toimivaa? Tämän laturin kohdalla täytyy sanoa, että VOI! Laturi on oikeasti hyvän makuista ja itse valitsin muutamasta vaihtoehdosta orange-lemonin ja maku on kuin joku light mehu. Yleensä laturit eivät ole todellakaan hyvän makuisia. Kyllä tämä tuntuisi ainakin lisävirtaa tuovan ja täytyy kyllä sanoa että treenit on tässä menneet hyvin eteenpäinkin, treenipainot ja toistomäärät kasvaneet. Vaikea arvioida mikä osuus on laturilla ja mikä kehon palautumisella kisoista, sillä kroppa on nyt hyvin vastaanottavassa tilassa.

Ja taas kuvana tuo tuotteen sisältö, toivottavasti saa selon (?) Välttis tuosta alimmaisesta sisältö osuudesta ei saa selvää, mutta ylempänä on kyllä lueteltu ainesosat määrineen 🙂

IMG_1064Scitec Nutrition tuotteita pääsee tilailemaan GAZOZIN verkkokaupasta tai vaikkapa ostamaan paikan päältä 🙂
Linkki Scitecin tuotteisiin, klik!

Whey proteiinista on myös tullut Superb vaihtoehto, jossa maut: Mansikka, jossa aitoja hedelmän paloja, suklaa, jossa suklaahippuja ja vanilja, jossa rapeita murusia. Tällaista täytynee ehkäpä seuraavaksi testata 🙂 

TREENIT

IMG_1041

Tämän viikon treenit on saatu nyt kaikki vedettyä ja uuteen treeniviikkoon otan jo huomenna varaslähdön, koska ensiviikolla loppuisi päivät kesken menojen takia, joista lisää myöhemmin 😉 Pumppitreenit lyhyillä palautuksilla jatkuneet. Eilen treenailin jalat ja tänään rinnan. Tänään vieläpä treenin päätteksi menin Amandan ihka ekalle pumppitunnille ja oli ihan kiva mennä pumppiin itse jumppaajaksi pitkästä aikaa ja nyt kesällä kun en itse edes pumppia ohjaile 🙂

Videomatskua saatiin tänään mun hämähäkkipunnerruksista, spiderwoman siis treenaamassa 😉

Kuvamatskua ei ole treeneistä, mutta posettelusta kyllä 😉

IMG_1074IMG_1070IMG_1072IMG_1075

Hyvää koulunpäättäjäisviikonloppua koulun tai lukuvuoden päättäville!
Nauttikaa ja muistakaa että elämää oppii elämällä!!!
PUSPUS!

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Scitec Nutrition -lisäravinteet ja loppuviikon treenit videohöysteellä”

  1. Mä tykkään myös ihan hulluna noista Scitecin tuotteista! Protskuna mulla on tollanen sininen pönikkä ja makuna minttusuklaa. Ihan törkeen hyvää!

    • Juu, nää oli kyllä positiivinen uus tuttavuus 🙂

  2. Sää huijaat nyt jotenkin, ei punnertaminen ole noin helppoa! Hyvä kun itse saan edes pari puhdasta punnerrusta kun ei ole polvia maassa 😀

    • Juu, mut shhh, ei kerrota muille 😀
      Harjoitus tekee mestarin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta