Treeniä ja Blingiä

Huhhahhei, kun en ole ehtinyt blogia päivittämään. Mulla oli ihan ajatuksissa tehdä tämä postaus jo tiistaina tai keskiviikkona ja tänään sitten ihan eri postaus ja muitakin suunnitelmia tämän viikon postauksiin jo on ollut 😉 Kuitenkaan en halua kiireellä postailla tai ottaa stressiä siitä, että tänään pitää saada vielä postattua jos vasta ilta yhdekän maissa olen kuitenkin kotona. Kyllä ne postausideat siellä pysyy ja antaa muhia vähän kauemman, voi tulla entistä parempia postauksia vain 😉

IMG_0991
Housut Six Deuce (Gazoz), toppi, panta ja hanskat Gazoz

Nyt ihan peruspostausta alkuviikon treeneistä pääasiassa. Tällä viikolla olen tehnyt ns. pumppitreenejä, eli lyhemmillä palautuksilla pyrkien pyramiidisrajoihin, mutta aina ei lyhyillä palautuksilla pystykään joka sarjaan nostamaan painomäärää niin ettei toistomäärät putoaisi turhan paljoa, pääasiassa kuitenkin että saadaan pumppi lihaksiin eikä se mitä penkistä nousee 😉 Toistot pyörineet siinä 8-15 välillä niin, että eka sarja olisi siellä 15 toistossa ja vika 8 paikkeilla, sarjoja 3-4 per liike…

IMG_0970

Tällä viikolla olen ehtinyt treenailemaan maanantaina selän ja tiistaina olkapäät ja kädet. Jotenkin tuo olkapää-käsi treeni tuntuu vaan jäävän jotenkin vajaaksi. Vanhassa ohjelmassa treenasinkin olkapäät omanaan ja kädet omanaan ja liikkeitä tuli silloin enemmän. Vedän kyllä sarjat ihan loppuun asti ja saan tuntumaan treenissä (mutten treenin jälkeisinä päivinä huomaa tuntumaa), jotenkin vaan haluan lisäälisäälisää 😀 vaikea selittää 🙄 Hauis ja olkapäätreenit kun on ihan mun lemppareitakin, tuntuu että voisin pumpata niitä vaikka kuinka. No en mä tiedä mikä treeni ei ois mun lempparia, mutta muissa tulee raja vastaan 😀

IMG_0940IMG_0965IMG_0969

Keskiviikkona oli ihan jumppaohjausta pakaratunnin merkeissä. Pieni kato oli jumppaajamäärässä, liekö tämä helatorstai vaikuttanut asiaan ettei keskiviikkoillan vikalle tunnille enää eksynyt paljoa väkeä. No jumppa vedettiin ja jumppaajat olivat tyytyväisiä kuin minäkin 🙂 Oli ihanaa myös kun alkuviikosta eräs jumpalla kävijä kysyi kuka vetää keskiviikon pakaratuntia ja kun ilmoitin että meikähän sitä vetää, oli automaattinen reaktio kysyjällä ”JEE!”. Tuo on kylä ihan parasta palautetta 🙂

IMG_0978Vähän posetteluakin on tarvinnut harrastella 😉

IMG_0990
Housut Six Deuce (Gazoz), toppi, panta ja hanskat GazozIMG_0989

Pakko hehkuttaa myös alkuviikon kokkailujamme. Riku teki ihan peruslihapullia ja meiti teki sitten bataatti-perunamuusia ja kyllä oli hyvää!!! Bataattia voisi kyllä enemmänkin käyttää, on meinaan kyllä hyvää! Mikään suuri perunafani en ole ainakaan kun kyse on ihan perus keitetystä perunasta ja meillä onkin paljon enemmän riisi- ja pastaruokia ne kun on niin nopeitakin arkena. Viikonloppuisin on sitten enemmän aikaa panostaa ruuanlaittoon ja silloin voi saada perunastakin aikaan jotain parempaa 😀 Tämänkin ruuan kanssa meinas tulla kiire kun ei ne perunat ja bataatit kypsy niin nopsaan 😛

IMG_0939

Blingiä elämään toi taas tälläviikolla uudet kynnet! Kynsitaituri vaihtui kun entinen lopetti, mutta kynsistä en luovu! Mulla on geelikynnet olleet jo vuodesta 2008 enkä varmaan ilman osais enää olla 😉 Nyt meinas mopo karata käsistä, mut ei sit ihan karannut 😆

IMG_0998
Valkoiset kärjet ja pinkkiä koristelua, siitä se ajatus sitten lähti… 🙂

 

IMG_1001

Tänään viettelenkin sitten ihan treenitöntä päivää ja Annuliin kanssa otetaan suunta leffaan, päivänäytökseen katsomaan Divergent – Outolintu ja leffan jälkeen luultavasti parannetaan maailmaa kahvin / teen tms. äärellä 😉

IMG_1002

LATERS!!!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta