Viikonlopun kuulumisia ja uusi ihan Super yhteistyötaho!

Kesäinen viikonloppu alkaa olemaan takana ja viikonloppu on ollut kyllä jälleenkerran huippukiva!

Facebookin blogisivuillani jaoinkin jo eilisistä liikunnoista muutamat kuvat.
Rullistelukausi startattu 🙂

IMG_0892

”Badass Fitness Babe”
imo, lippis päässä treenillä 😆

IMG_0897
Lippis päässä ja pieni hiki päällä 😀

Rintatreeni oli eilen vuorossa ja tuo treeni tosiaan osu ja uppos!

IMG_0904IMG_0905IMG_0900

IMG_0907
Marikakin oli treenailemassa

Rintalihaksissa alkoi jo tuntumaan yöllä (tuli vähän valvotua), ihan normaalia treenin jälkeistä tuntumaa, mutta tänään on ollut ranteet ja käsivarret kipeät ja olenkin miettinyt olenko onnistunut ne jotenkin kipeyttämään treenissä 😕 Täytyy antaa hieman kylmähoitoa ja buranaa ja toivoa, että menee ohi!

IMG_0930

Eilen tuli valvottua tosiaan melkoisen myöhään ja tänään onkin hieman väsyttänyt…. Ystäviä tuli kyläilemään kahden ystispariskunnan verran, Rontit ja Kalaholman hurjat. ”Kalaholman hurjat” tosin eivät ihan niin kauaa olleet messissä, mutta kiva että pääsivät myös poikkeamaan. Ronttien (nimi tulee sukunimestä jos joku ihmettelee… 😀 ) kanssa tehtiin tortilla-ateriaa alkuillasta ja yöllä pelailtiin parisuhdepeliä 😉 Rentoa meininkiä ja mukavaa yhdessä oloa!

IMG_0922
Marika, Annulii ja meiti <3

IMG_0910
Tortillakattaus valmiina

IMG_0916

IMG_0924
Jälkkäriksi Brooksieita ja vaniljajädeä 🙂

IMG_0909
Emäntäkin maisteli hieman viiniä ;

IMG_0917
Ilta-auringossa terassilla <3

Herätyskello oli pakko laittaa tänä aamunaa soittamaan, sillä itselläni oli jumppaohjaus edessä. Varmasti olisin ilman kelloakin herännyt  ennen ohjaukselle lähtöä, mutta halusin rauhassa heräillä tähän päivään ensin 🙂 Olikin sitten viimeinen sunnuntainen Kiinteät Kurvit -tunnin ohjaus hetkeen ja tunnin jälkeen autoin Amandaa oman pumppiohjelmansa kanssa, hyvä uusi pumppiohjaaja! Huomenna meidän salilla starttaa  kesälukkari ja siellä onkin sitten uudet kujeet. Itse ohjailen keskiviikkoisin Piukat Pakarat -jumpan ja sen lisäksi pitkin viikkoa useampana ilta on pace -ohjauksia 😉

Ja eikun jumppaamaan naiset!!! 😉

kesälukkari

YHTEISTYÖ!!!!

Viikko sitten vinkkasin, että uusia yhteistyökuvioita on viritteillä ja blogini uusi yhteistyötaho on nyt sitten CocoVi!!!!!!! Ihan älyttömän hienoa! Nähtäväksi jää mitä kaikkea tämä yhteistyö mukanaan tuo. Alkuun yhteistyö näkyy ainakin täällä blogin puolella postauksien monipuoistumisessa superfood ”höpinöillä”. Superia siis tiedossa!!! 😉

cocovi4

CocoVi Import Oy on vuonna 2007 perustettu ravintorikkaiden elintarvikkeiden maahantuoja. tuotteiden kohtuullineen hinta, korkea laatu ja läheinen yhteistyö tuottajien kanssa on mahdollistanut sen, että CocoVi superfoodeja löytyy jo yli  2700 jälleenmyyjältä Suomessa. CocoVi onkin Suomen suosituin merkki superfoodien saralla.

Cocovi on valinnut yhteistyökumppaneikseen pieniä ja keskisuuria tuottajia ympäri maailman, joissa työskenyeleviä ihmisiä arvostetaan ja pidetään tasavertaisina yksilöinä ja täten superfoodit ovat mahdollisuus monelle vähaosaiselle maalle. Eettisyys on itselle ainakin hybib tärkeä asia ja CocoVi kantaa hienosti vastuuta tasavertaisemmasta ja paremasta huomisesta.

”Kun syöt CocoVi superfoodeja, voit olla varma siitä, että se on arvokasta ja korkealaatuista ravintoa omalle kehollesi.”

IMG_0938
Lähteenäni toimi CocoVi:n ABC lehtinen 🙂

 

Mitä superfood sitten on?

Superfood on ravinnerikasta ruokaa ja oman maammekin metsät ovat täynnä upeita superfoodeja ja CocoVi rikastuttaa tätä  tarjontaa monilla muillakin elintarvikkeilla!

Miksi superfoodeja?

Superfoodit ovat yleensä käytännöllinen lisä ihmisille, jotka eivät välitä napsia ravinteita pilleripurkista vaan haluavat  saada keholle tarpeelliset ravinteet suoraan ruoasta. Tällöin ruokavaliota voi täydentää superfoodeilla – ”luonnon omilla lisäravinteilla”. lisäksi superfoodeista löytyy monta parempaa vaihtoehtoa herkutteluun – tai tuomaan uusia makuja ja ravinteikkaampia vaihtoehtoja myös ihan tavalliseen ruoanlaittoon.

cocovi2

Mikset siis kokeilisi?

Moni meistä jo syö monia ns. superfoodeja, kuten mustikoita ja tyrniä. CocoVi:lta voit löytää hyviä uusia tuttavuuksia! 😉 CocoVi:n nettisivuille ja shoppaamaan nettikauppaan pääset osoitteessa http://cocovishop.com/  ja tuotteitahan löytyy monista luontaistuotekaupoista ja jo ihan joistakin hyvin varustelluista marketeistakin 🙂

cocovi1

CHIA-SIEMENET
Itselle uusin superfood tuttavuus on Chia-siemenet.
Chia-tietoiskun lähteenä CocoVi.

IMG_0936IMG_0935

Chia on huulikukkakasveihin kuuluva kasvi, jonka ravinnerikkaat siemenet ovat  perinteistä voimaruokaa Keski-Amerikasta alueella. Mayojen kielessä sana ”chia” tarkoittaa voimistaa ja näistä siemeniä syötettiin varsinkin juoksijoille, jotka huomasivat kykenevänsä juoksemaan näiden pienten siementen avulla koko päivän.

Chia-siemen sisältää n. 40% arvokkaita kasviöljyjä, noin 20% proteiinia, runsaasti kuitua, antioksidantteja, vitamiineja sekä mineraaleja. Chia-siemeniä voisi kuvata ”paremmaksi pellavansiemeneksi” sen samankaltaisten geeliintyvien ja suolistoa hellivien ominausuuksien, mutta pellavaa korkeampien ravinto-arvojen vuoksi. Chia imee itseensä 9 kertaisen määrän nestettä ja geelintyy nopeasti, jopa 5 minuutissa.

Chia-siemenet sisätävät runsaasti arvokkaita omega-3 rasvahappoja ja E-vitamiinia. Nämä supersiemenet sisältävät 2 kertaa enemmän proteiinia kuin mikään muu jyvä tai siemen. Chia hidastaa hiilihydraattien imeytymistä ja saa meidät siksi tuntemaan olomme kylläiseksi. Chia onkin huippuhyvää ruokaa varsinkin diabeetikoille, koska ne auttavat säätelemään verensokeriamme. Runsaan kuitupitoisuutensa ja ravinnerikkautensa vuoksi nämä siemenet auttavat usein myös suolisto- ja ruoansulatusvaivoissa.

Suositeltava päiväannos on 2-6 rkl ja siemeniä voi käyttää sellaisenaan tai liottaa vedessä, jolloin syntyy ns. chia-limaa. Lisää vaikkapa puuron, jugurtin, rahkan tai pirtelön joukkoon.

IMG_0801
Chia-lima säilyy jääkaapissa 2 viikkoa

Ravintoarvot / 100g
Energiaa 524 kcal
Proteiinia 21 g
Rasvat 31,4 g
Omega-6 5,9 g
Omega-3 20,3 g
Kolesteroli 0 g
Hiilihydraatit 37,5 g
Ravintokuidut 33,7 g
E-vitamiinit 29 mg

Herkullinen kesäsmoothie a´la Outi 😎
1/2 prk Rahkajugurttia
1 Banaani
1 Ananasrengas
1 dl Appelsiinituoremehua
Chia-limaa

IMG_0797

IMG_0931
Hyvää on!!! 🙂

Monia muitakin superfoodeja kaapistani löytyy ja näitä voin jatkossa aina ajoittain esitellä täällä postauksissani. Yhteistyön myötä varmasti itsellekin tuleee lisää uusia tuttavuuksia 🙂

Nyt tsempataan sitten Leijonat voittoon, eks vaan!!!?? 😉

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Viikonlopun kuulumisia ja uusi ihan Super yhteistyötaho!”

 1. Kiitos kivasta eilisestä! <3 Vatsa kipeänä nauramisesta! 😀
  Siis järkky kuva meikäläisestä tuosta terassilta, apua! Miten aamupäivällä otetussa salikuvassa ja saman päivän iltakuvassa voin näyttää +20kg isommalta? 😀 *ahdistus* Ja kuvauksellisesti tietty aina ennen salamaa silmät kiinni! 😀 Ou nou..

  • Oli kyllä todella muksaa ♥
   Vai + 20 kiloa, jos ne tortillat sitten lisäs elopainoa sen verran… No höpöhöpö!!! Et todellakaan näytä 😀 Sulla menee simmut samallalailla viiruiks kun mulla, ei se paha oo ♥

 2. Hyvä että otit potan päähän rullistellessa, mutta missä ranne- ja polvisuojat? Ranteet edellä kaatuminen asfalttiin voi saada karmaisevaa jälkeä. Myös polvet ovat tuusannuuskana kun oikein vauhdissa lentää. Jalkoja ja käsiäkin tarvii aina vaikka pää onkin se tärkein.
  Musta tuntuu että kun tästä vielä tulee ikää lisää, mut näkee rullaluistelemassa lonkkasuojien kanssa 😀
  Terv. ikä 30v.

  • No juu, tiedän että tarvisi olla muitakin suojia ja seliseli, täytyy sanoa että täysin omaa saamattomuutta etten ole ostanut, syy ei ole tosiaankaan ollut mikään muu, usein ollut kyllä mielessä. Nyt mä lupaan pyhästi ottaa asiakseni hommata lisää suojia, viimeistään seuraavalla Prisma reissulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta