Tee hetkestä nautinto

Aurinko valaisee ja lämmittää ihoa, lempeä kesätuuli puhaltaa hiuksiin, hymy kaartu huulille…..
Nautin hetkestä!

IMG_0855

Usein elämästä nauttiminen yhdistetään ruokaan, juomaan, viihteellä käymiseen, reissailuun, johonkin arjesta poikkeavaan. Fitnesskilpailijat saavat varsinkin dietillä usein kuulla neuvoja ja mielipiteitä ”kyllä elämästä pitää nauttiakin”. Kukaan ei voi kuitenkaan määritellä sitä, miten kukin meistä elämästä nauttii ja minkä kukin kokee elämästä nauttimiseksi. Itse en ainakaan harrastaisi fitnesstä jos kokisin sen rajoittavan elämääni niin etten siitä enää nauttisi 😉 Tämän postauksen tarkoitus ei ole kuitenkaan pyöriä nyt Fitneksen ympärillä vaan elämän hetkien ja niistä nauttimisen 🙂

Mitäpä jos eläisimme hetkessä? Ottaisimme elämän ja sen tuulet niinkuin ne tulevat ja nauttisimme pienistä ja suurista hetkistä. Huomaisimme arjessammekin ne pienet hetket ja pystyisimme nauttimaan onnenhippusista, joita elämällä on antaa.

IMG_0862
Piha kuin kaaos ja talo harmaa betonimötikkä vielä, mutta oma <3

IMG_0864
Tyhjä betoninen terassi johon ilta-aurinko kuitenkin ihanasti paistaa <3

Elämässä on tarpeeksi ylämäkiä ja ne on helpompi päihittää kun oppii nauttimaan hyvistä hetkistä ja keräämään niistä voimaa! Ylämäen selvitettyä voi huokaista ja katsoa taakseen, miten tästäkin selvittiin. Nauttia siitä hetkestä kun helpottaa….

Elämässä…
Go With The Flow!

IMG_0865

Ylläolevat kuvat käytiin Rikun kanssa eilen illalla napsasemassa ilta yhdeksältä tuossa terassillamme (Riku oli kyllä vaikea saada pysähtymään rauhalliseen kuvailuhetkeen 😉 ). Kuvien ottamisen jälkeen jäin oikeastikin nauttimaan tuosta ilta-auringosta ihkaomalle terassillemme pieneksi hetkeksi aivan yksikseni ja hiljaa, vain nauttien. Terassille, joka tosiaan vielä ammottaa tyhjyttään ja on laatoittamatta kuten talokin vielä vailla rappauspintaa ja ympärillä kaoottinen raksapiha, mutta tässä hetkessä nämä keskeneräisyydet eivät haitanneet tippaakkaan

IMG_0863IMG_0860PST.Muistakaapa auringosta nauttiessanne suojata myös se ihonne ja tämä ei ole mikään mainos.
Itse rakastan aurinkorasvan tuoksua, olenko outo? Rikun mielestä olen 😀
Se ensimmäinen kerta keväällä / kesällä kun levittää aurinkorasvaa iholle ja se tuoksu… Se on ihana hetki 😉

IMG_0890
Ja vaikkei kyseessä mainos olekaan, nin kyllä Nivea on aurinkorasvoissa ja after sun:ssa mun kestosuosikki 🙂

Teehetkestä nautinto!

IMG_0875

Tämä olikin sitten alkuperäinen postausideani, mutta sitten aloin päässäni pyörittelemään sanoja ja päässä alkoi raksuttaa 😉 Meikäläinen kuuluu siis ”teeihmisiin”. Tavallista kahvia en juo laisinkaan, mutta saatan joskus herkutella erikoisherkkukahveilla 😉 Hyvin harvoin juon myöskään ihan tavallista mustaa tai vihreää teetä, siinä on olatava jokin maku mukana ja usein teeni ei ole edes varsinaista teetä, vaan jotain yrttijuomaa tai rooibosta tms. mutta teeksi kustun nyt näitä 😀 Kisadietillä teen juomiseni lisääntyi kun aloin aamuihin kaipaamaan aamulenkkien jälkeen ja iltoihin päivän päätteeksi lämmintä teetä ja pysähdystä sen teekupin äärellä. Nyt tämä aamu- ja iltatee on jääneet ihan tavoiksi ja taloudessamme kuluu entistä enenmmän teetä 😀

IMG_0830
Tällä viikolla tein tälläisia teelöytöjä Punitse & Säästä -kaupasta

Teehetkikin on minulle hetki, josta nautin. Aamulla kotona muun aamupalan jälkeen blogeja lueskellen ja teetä juoden, töissä teetauko, illalla sohvan nurkassa viltin alla Rikun kainalossa teetä juoden ja yhdessä telkkaa katsoen, pysähtyminen vain teen ärellä, joskus kirjan parissa teetä tai teetä ja suklaata 😉 Teenjuonti ei ole minulle vaan teen juontia vaan oikeasti nautin siitä ja mietin tarkkaan että minkämakuisen teen tälläkertaa valitsen 🙂

IMG_0879
Teehetki….

IMG_0889
Teehetki aamulla…

IMG_0870
Ystävältä saatua teetä ajatuksella <3

IMG_0872
Sydämellinen tee sisälsi sydämiä <3

IMG_0876IMG_0877

Tänään iltaa vietämme mutaman ystäväpariskunna kanssa, jotka tulevat meille kyläilemään. Suunnitelmissa tehdä ruokaa yhdessä, syödä, nautti vähän viiniä ja viettää iltaa porukalla 🙂 Eilen leivoin jo valmiiksi meille jälkkäriä, Jonnan blogista bongattua Brookies:a tuli leivottua, hieman kyllä omalla sovelluksella, vaihtaen Daimin manteliallergian takia Pätkikseen. Pakkohan oli heti hieman maistaa ja hyvä että maistoin, sillä totesin että kyllä tähän täytyy kylkeen käydä ostamassa vielä vaniljajäätelöä niin herkullisesta tulee täydellistä 😉

IMG_0846

Ehkä tuohon meidän tyhjälle terassille voisi hakea pari vanhaa terassituolia ja vilttiä, niin voisi taas ilta-auringosta porukalla nauttia 🙂

IMG_0868

 

Loppukevennykseksi vielä vähän Viiviä ja Wagneria 😆
Riku oli eilen aamulla jättänyt lehden auki sarjakuvakohdalta mun aamupalapaikalleni (vinkvink) ja myönnän, löytyy musta vähän Viiviä, mutta niin löytyy Rikustakin Wagneria ja saanhan mä sinne astianpesukoneeseen mahtumaan paljon enemmän astioita kuin…. Noniin 😆

IMG_0847IMG_0848IMG_0849 😆

Nauttikaahan viikonlopusta ja niistä hetkistä!!!

Outi Karita

10 vastausta artikkeliin “Tee hetkestä nautinto”

 1. Mäkin tykkään aurinkorasvan tuoksusta 😀 Se on ihana! <3 Ja täällä toinen mantelille allerginen… Vitsit, miten ihanaa oli eilen kattoa, kun koira oli uimassa… Se oikeen ulvo ja örisi, kun oli niin ihanaa <3

 2. Ihan samaa mieltä noista nautinnoista. Ihan kuin nautinnot olis kaikilla niitä epäterveellisiä juttuja, miten jollekin voi tulla edes mieleen, että kaikki vaikka nauttii jostain hiton rasvassa uppopaistetusta sapuskasta hyhhyh. Ja onhan noita esimerkkejä vaikka kuinka paljon.

  Nauttia voi vaikka mistä, onneksi osaat. Mää nautin äsken maatessani pihalla ”lepotuolissa” ja kattellessani kun isompi koirani etti ittelleen kepukan ja alkoi kalvaa sitä ilta-auringossa nurmikolla. =)

  • Juurikin niin Jaanaba! Tai että kaikki nauttisi joka viikonloppu vedettävistä perskänneistä…. Kukin nauttikoon elämästään omalla tyylillään 🙂

   Juuri tuollaisissa hetkissä asustaa se hetkestä nauttiminen 🙂

 3. Kyllä tiskikoneen voi täyttää väärin! Eli liian harvaan. Meillä on sopimus, että mies saa käynnistää tiskikoneen vasta kun olen tehnyt tarkistuksen että kipot ja kapot ovat oikein 🙂 Kuinka monta kertaa on tullut selitys, että joku kattila ei ”mahdu”, ja kuitenkin olen saanut sen sekaan kun olen vaihtanut parin astian paikkaa? Huh, nyt alkaa verenpaine nousta… Nyt täytyy varmaan lopettaa 😀

  • Rauha, rauha 😀 ja eihän se oikeasti niin vaarallista ole 😉

 4. Moikka! Olen jo jonkin aikaa blogiasi lukenut, ja jäänyt koukkuun! Pidän sinun realistisesta ja maanläheisestä otteesta 🙂 Toivoisin, että kirjoittaisit Body Fitness -kisaamisesta hieman tarkemmin; mitä vaatii, kenelle sopii, kenelle ei, mitä maksaa, mihin kannattaa panostaa jos itse lavoille halajaa. Ja mielelläni kuulisin myös oman tarinasi, miten juuri tähän lajiin päädyit ja millaisia asioita olet sen tiimoilta kohdannut – niin hyviä kuin huonojakin. Kiinnostaa myös lähipiirisi suhtautuminen harrastukseen ja kisaamiseen. Olisin kiitollinen jos jotain näistä voisit hieman valottaa omasta näkökulmastani, itse tosiaankin haaveilen (salaa) bodyssa kisaamisesta ja kovasti mietin että riittääkö rahkeet ja mitä laji todella vaatii, että haluanko itse aivan varmasti sinne lavalle. Kiitos jo etukäteen!

  Aurinkoisia päiviä!

  • Kiitos mii-mi kommentistasi ja postaustoiveistasi 🙂 Mukava kuulla, että viihdyt blogin parissa ja että olet saanut juuri sen käsityksen, jota olen yrittänytkin välittää, rentoa fitnessmeininkiä 😉 Olenkin noita toivomiasi asioita jonkin verran raotellut eri postauksissa, mutta pistetään korvan taakse. Voisin tässä joku kerta taas kirjoitella Fitneksestä lajina jonkilaisen isomman postauksen 🙂

   Kovasti tsemppiä haaveillesi ja varsinkin jos päätät niille siivet antaa niin tsemppiä rennolla otteella, äläkä anna pään nousta pilviin niin ettei maata enää näy 🙂

   Aurinkoisia päiviä myös sinulle! 🙂

 5. Brookies…. omnomnom 😀 oi kun olisi oma piha! Mä en välttämättä ole omakotitalo asuja mut oman pienen pihan kyllä tahtoisin 🙂

  • Ihan älyttömän hyviä kyllä, että kiitos ohjeesta 😉
   Piha on kiva silloin kun sen laittamiselle ja huolenpitämiselle on aikaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta