Huojuvaa kävelyä viikonloppuna Yyterissä ja työviikon päätteeksi aloitettu Bill:n tapppomatka ;)

ILTAA!

Kello 23….

Täällä mä perjantai illalla aloin vielä naputtelemaan kun Riku on työpaikan saunaillassa. Yleensä tähän aikaan suuntaan nukkumaan ja kyllä sitä varmaan pian täytyykin ja tän tekstin julkaisu saa odottaa aamuun viimeistelyineen, mutta aloitellaan nyt kun on halu päästä aloittelemaan postausta. Päivän aikana tätä jo pyöritellytkin mielessä…. 

IMG_0706

Tässä postauksen alussa maistelin iltapalaksi vielä vähän uutta raakasuklaatuttavuutta (edit. tummaa luomusuklaata, hups!). Kävin tänään Punnitse ja Säästä kaupassa ekaa kertaa dietin jälkeen ja voih…. Kauppahan ilmestyi Poriin mun dietin aikana, joten nyt vasta pääsin itse nautiskelemaan antimista ja viikonlopulle tarttui suklaata matkaan 😉

IMG_0710Tänään vetäisin jalkatreenin. Viimeviikollahan tämä treeni tuli vedettyä valkun kanssa ja mietein saanko yksinäni revittyä itsestäni yhtä paljon irti ja samat painot liikkeelle… No sain ja sainpa jopa isompiakin painoja! Jalkaprässissä uudet enkat (viimeviikolla jo tein valkun kanssa uudet enkat ja nyt taas), painomäärät jollaisia ei dietillä eikä sitä ennen ole jalkaprässiin saatu, JEE!!!! Jalat tutisi jo prässin ja kyykkyjen jälkeen ja treeni vaan jatkui, viikonloppuna odotettavissa siis huojuvaa kävelyä 😉

IMG_0699
Joo, nilkat on koukussa, mutta piru vie kun meinaa pohkeet krampata 😛

Hennakin saapunut Skoteista takas Suomeen, Poriin ja tänään jo piukkisten kassalle duuniin <3

IMG_0704 IMG_0705

Ennen tämän postauksen rustaamisen aloittamista, aloitettiin Jutan kanssa tosiaan Bill:n tapomatka, We Will Kill Bill!!! Joko tiedätte??? Kill Bill leffat on yksiä mun suosikkileffoja ja Tarantino on kyllä yksi parhaista jos ei jopa paras elokuvaohjaaja ja -käsikirjoittaja mun mielestä. Leffat on tehty niin viimeistä piirtoa myöden. Kill Bill leffat on moneen otteeseen nähty ja alkoi tekemään mieli taas nähdä ne uudestaan kun alla oleva biisi alkoi radioissa soimaan 😉

Tänään on siis ykkönen katsottu, joten tappomatka vasta aloitettu 😉

Kill-bill-vol-1

IMG_0711

Leffan aikana kului tämmönen pussi. Hyviä ja koukuttavia, eikä kuitenkaan mitään ”mättöä”

Nyt kello 23.30 suljen läppärin ja jatkan aamulla huojuvasta kävelystä ja yyteristä kirjoittelua 😀

Huomenta!

IMG_0726

Kello 8.30 ja aamupuurot mahassa.

Pian, kunhan saan tämän postauksen vamiiksi, pitäsi alkaa laukkua pakkaamaan sillä suuntana on Yyteri, josta vasta huomenna kotiudun. Saatan lasillisen tai kaksikin jotain muutakin nauttia kuin vettä, mutta takaan että se ei pistä kävelyäni huojumaan vaan sen pistää huojumaan tuo eilinen jalkatreeni 😉

IMG_0716
Onks tässä aamupuuro, vai??? No ei, mutta aamuteen kanssa maistui hyvin tummasuklaa ja teenkin joukossa pakuria, että tää on oikeen superia!!! 😉

IMG_0717
No entäs nää sitten? Ei niin superia ehkä, mutta superhyvää 😀 Punnitse ja säästä kaupasta siis tarttui mukaan muutakin kuin raakasuklaata ja nämä jugurtti- ja suklaapäälysteiset herkut maistuu vaikkapa tässä kirjoitellessa…. Puuron jälkeen jäi siis mahaan ilmeisesti tyhjä kolo 😉

Mitä sitten Yyteriin menen tekemään? No siellä vietetään ”MeJuPa”, kolmen ammattiliiton; Varsinais-Suomen ja Satakunnan Metallin, JHL:n ja Pamin nuorten viikonloppua. Vähän kouluttautumista, verkostoitumista ja rentoa yhdessä oloa luvassa upeissa maisemissa. Tosiaan Yyterissä ollaan kylpyähotellissa yötäkin ja huomenna joudunkin hilpaisemaan inan aiempaa pois, mitä ohjelma loppuisi. Oma jumppaohjaus kun kutsuu ja sen haluan mennä itse vetämään. Tuossa huhtikuussa kun tuli usempi pakkotuuraustarve kisojen ja menojen takia + pääsiäisen ja äitienpäivän ohjaustauot poikkeavien saliaukiolojen takia, niin en halunnut taas pyytää tuuraajaa, varsinkin kun kyse on niin pienestä ajasta kiinni, jää itseasiassa vain koulutuksen loppulounas väliin…

Yyterihän on juuri uutisoitu yhdeksi maailman kauneimmista paikoista ja meitille se on puolisen tunnin ajomatkan päässä 🙂 Uutisointi löytyy ainakin Iltalehdestä. Yyterin kylpylähotelli ei tsoin ole mitään maailman kauneinta… (sorry!) 😛
Alla olevat kuvat otettu noin vuosi sitten Yyteristä

A WP_001931 WP_001929 WP_001939
Nyt sitten pakkailemaan…
Ja mukaan tarvii valitettavasti pakata myös…
On nimittäin ollut nyt aamulla kurkku hieman kipeän tuntuinen 🙁

IMG_0718
Mutta ei märehditä sitä!
Viikonloppuun on luvattu hienoa ilmaa, lämpöä ja aurinkoa, joten mukaan lähtee kyllä mekkoakin!
Nyt laittamaan kimpsut kasaan ja oma lookki kuntoon 😉

IMG_0725ps. kello 9.15… 😉

IHANAT VIIKONLOPUT!!!

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Huojuvaa kävelyä viikonloppuna Yyterissä ja työviikon päätteeksi aloitettu Bill:n tapppomatka ;)”

  1. Mukavaa viikonloppua! En ole sun blogiin aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt sen sanon: sun hymy ja olemus on yhtä hyvää tuulta eikä voi kuin hymyillä kun sun kuvia katselee ja tekstiä lukee! 🙂 🙂 Kiitos!

    • Oi, kun ihana kuulla! 🙂 Kiva että tulit myös kommentoimaan, kiitos! <3
      Tällaisia kommentteja on aina mukava saada 🙂

  2. Hmm…eikös toi suklaa oo vaan laadukasta luomusuklaata, ei siis raakasuklaata? 🙂 Niissä kuitenkin aikas suuri ero…

    • Äh, olet oikeassa… Luulin ostavani kyllä raakasuklaata ja ostinkin, mutta tuo levy tosiaan on tummaa luomusuklaata. Myyjältä kyselin kyllä raakasuklaista….. No, mutta hyvää on ja kaappiin tuli pari Ombariakin ostettua jotka ovat sitten sitä raakaa 😀 Kiitos korjauksesta! 🙂

  3. Tuon suklaamerkin suklaat on ainakin hyvänmakuisia vaikkeivat raakasuklaata olekaan. Kuitenkin hieman parempia kuin normaalit suklaat noin niin kuin terveydellisestikin. Mun suosikki on appelsiinilla maustettu suklaa jossa on oikeasti appelsiinia eikä pelkkkää esanssia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta