Uusi treeniohjelma korkattu, lisää piffiä selkään!

Tänään sitten valkun kanssa startattin uusi treeniohjelma, JEE!!! Taivoitteena lisää lihaa ja mallikuutta body fitnesstä ajatellen kroppaan eli kohti  parempaa fysiikkaa lajiani ja ihannettani ajatellen 🙂 Niille, jotka kärkkyvät nyt treeniohjelmaa, niin sorry, en sitä tänne liikekohtaisesti rustaile. Se on kuitenkin mulle ja mun tavoitteillee henk.kohatisesti tehty. Joitain kurkkauksia tuttuun tapaan kuitenkin sillointällöin treeneistäni saatte  ja vähän valaotan tässäkin nyt uutta ohjelmaa pintapuolisesti 😉

IMG_0538

Treenijako on seuraavaanlainen
1 Päivä Selkä
2 Olkapäät – Kädet
3 Päivä Jalat
4 Päivä Rinta

Ja kyllä siellä on sitä vatsaakin, mutten niitä tuohon nyt erikseen rustannut, taitaa olla jopa jokaisessa päivässä 😉
Treeniviikot menee samaan tyyliin kuin ennenkin
1 viiko hermottelua
2 viikko pyramidisarjoilla
3 viikko pumppia
4 viikko erikoistekniikoilla ja se raskaain viikko
5 viikko kevyttä

Nyt alkuun menee viikot ja päivät hieman sekaisin, kun laiteetaan ensin uusi ohjelma käyntiin ja yhteistreeneillä käydään jokainen päivä läpi ja ne yhteistreenit ei välttämättä ihan osu ton  treenijaon kanssa yks yksiin…

Tänään treenattiin selkää, huomennaa treenataankin sitten jalat. Kaksi muuta viikon treeniä treenailen omin nokkineni tällä viikolla ja ens viikolla nekin tsekataan vielä valkun kanssa läpi.

IMG_0546

Selkätreenissä haetaan nyt lisää piffiä siis selkään, paksuutta!!! Kovasi täytyy nyt keskittyä selkätreenissä olkapäiden pysymiseen alhaalla ja siihen etten ole liiaksi rinta rottingilla. Pientä viilausta asennoissa ja tekniikoissakin. Hengityksestä sain hyvää palautetta valkulta, hengitys treenatessa parantunut ja se on kyllä oleellinen osa treeniä, hapen pitää kulkea ja silloin jaksaakin paremmin 😉 Todella hyvät poltteet sain latseihin ja kyllä vikoissa toistoissa selkäkin tärrrrrräs, kiitos siis kunnon selkäsaunasta Maiju Pitkästä aikaa oli ohjelmassa kulmasoutua ja muuten liikkeet koostui erilaista ylätaljan ja alataljan liikkeistä sekä selänojennuksesta.

IMG_0542IMG_0543

Suosittelen kyllä tuollaisia yhteistreenejä valkun kanssa. Niistä saa aina uutta irti ja hyvä välillä tsekata niitä tekniikoitakin. Nyt kun itsellä alkaa uusi treeniohjelma uusin tavoittein, niin on todella hyvä käydä treenit yhdessä läpi, on sitten optimoitu niiden teho tavoitteitakin ajatellen 😉

IMG_0545Nyt henkinen valmistautuminen huomiseen jalkarääkkiin
😆  🙄    😯    😈

Outi Karita

5 vastausta artikkeliin “Uusi treeniohjelma korkattu, lisää piffiä selkään!”

 1. Yhteistreenit valmentajan kanssa todellakin kannattavat! Itse muistan olleeni about kuollut treenien jälkeen, niissä todellakin mentiin sinne epämukavuusalueelle 😉 Mutta niin parasta!

  Mielenkiintoinen tuo sinuun treeniohjelmasi siinä mielessä, että noita erilaisia treeniviikkoja on noin montaa eri sorttia. Mitä tuo hermotustreeni käytännössä tarkoittaa? Varmaan selviäisi kyllä Googlestakin, mutta kysäisempä sinulta 🙂

  • Juuh, mulla on hyvin toiminut ja tuottanut tulosta tuo treeniviikkojako. Etenkin tuo erikoistekniikoiden viikko jossa teen tällä hetkellä hyvin pitkiä sarjoja ja sitten juurikin tuo hermotusviikko ovat buustanneet treenejä hyvin etiäpäin 🙂
   Hermotusviikolla tehdään treenit keskittyen täysillä pitämään lihas koko sarjan ajan jännityksessä ja tehden puhatasti vain niillä lihaksilla joihin liike on tarkoitettu kohdistaa. Liikeradasta tulee huomattavasti pienempi kun huomioidaan ettei nivelet lähtisi kovasti mukaan, toistot tehdään hitaammin ja painot ovat pienemmät. Tätä on vaikea tarkkaan kuvailla näin tekstissä… Pauliin Talus oli itseasiassa viimekesänä salillamme pitämässä teamillemme leiripäivää ja hän opetti meille tätä hermottamista 🙂

   Ja todellakin ihan kauh… siis parasta nää valkun kanssa treenit! 😀

 2. Samaa mieltä, yhteistreeneistä valkkuvalmentajan kanssa saa paljon irti. =) Alkuviikosta kun olin uintitreenissä niin valkkuvalmentajani tulla tupsahti sinne samaan aikaan ja ei varmaan osannut olla kattomatta ja kommentoimatta mun uintia vaikka omaa treeniänsä tekikin. =) Nyt tänään sitten uimahallissa yritin pitää mielessä, että mitä se valkkuvalmentaja sanoikaan. =)

  • Juurikin noin, valkun ohjeet mielessä aina seuraavissakin treeneissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta