Äitienpäivän tärppiä Gazozilta ja alkuviikon kuulumisia Outin elämästä

Hipsei!

Äitienpäivä on tulossa ja Gazoz tarjoaa kyseisen päivän kunniaksi -15% alennuksen, kaikista muista paitsi Six Deucen tuotteista tämän viikon ti-pe eli 6-9.5. ajalla. Alennuksen saat koodilla ”ÄITI”, eli eikun shoppaamaan 🙂
Pst. Koodi pyydetään vasta tilauksen ihan loppuvaiheessa ja alen saa jo alennuistakin tuotteistta 😉
www.gazoz.fi
ruuusu 002-1
Miten äitienpäivää olette ajatelleet viettää tai omaa äitiä muistaa?
Itse en tarkalleen vielä tiedä mitä mulla tuohon päivän tänävuonna kuuluu… Teen sunnuntaina luultavasti jonkinlaisen äitienpäiväpostauksen niin sitten kuulette lisää 🙂

Itselleni tuli juuri Gazozilta paketti ja se sisälsi kahdet housut.
Housujen nimeä kuvan alta klikkaamalla pääset suoraan Gazozin sivuille kyseisten housujen luokse 🙂

brasil sul 002-190Brasil Sul – Calca Jeans
Todella mukavat olivat jalkaan, mutta lyhennykseen meni kun tällainen pätkä olen 😛 Nuohan ovat yhden koon housut S/M, venyvät kyllä hyvin, joten sopivat monenkokoiselle ja lyhyet ihmiset voi tosiaan aina lyhentää housuja ja näitä löytyy punaisenakin. Peppu näytti kyllä hyvältä näissä 😉

housutTali – Hot Coral farkkushortsit
Tämä on poistotuote ja tosi hyvään hintaan siis lähtee nyt ja kokojakin näyttäisi vielä olevan hyvin jäljellä 🙂 Näissäkin näytti aikas kivalta peppu 😉

Nyt saitte tyytyä Gazozin kuviin näistä housuista, sillä paketti tuli eilen ja toiset lähti heti lyhennykseen (parempi etten ite ala ompeluhommiin 😛 ) enkä ole ehtinyt nämä jalassa vielä räpsimään kuvia 😀

Tämä viikko alkanut mukavan reippaasti. Maanantaina jouduin turvautumaan työmatkalla autoon ja se vähän harmitti. Reilu kaksi viikkoa olen kuitenkin polkenut kaikki työmatkat joten eiköhän se autoilukin joskus sallita ja tänään taas fillari kulki. Eilinen päivä oli taas varsinainen ”elohiiripäivä”. Töistä suuntasin kynsihuoltoon, kynsihuollosta JHL:n opiskelijajäsenille tarkoitettuun iltaan kertomaan Satakunnan JHL nuorten toiminnasta. Siitä sitten  salille ohjailemaaan pakarajumppaa ja ysiltä kotiin… Kiva oli silti päivä vaikka toimintaa olikin tupaten täynnä ja sain niiiiiin ihanat kevät kynnet, että… 🙂

IMG_0530Tänään sitten ehdein työpäivän jälkeen kotiin oikein syömään ja hengähtämään, mutta hetken päästä taas mentiin ja kovaa mentiinkin kun illalla oli kaksi jumppaohjausta. Ensin Armybic -tunnin ohjausta ja perään pumppitunnin ohjausta. Tänään tulee kyllä varmasti hyvin uni, niin paljon tuli huhkittua itsekin noilla tunneilla 😉

IMG_0533LATERS!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Äitienpäivän tärppiä Gazozilta ja alkuviikon kuulumisia Outin elämästä”

 1. Ihanat kesäkynnet! 🙂 Oi että, pitääkin tarkistaa olisko äippäpäiväksi jotakin tilattavaa?!?!? 😉
  Täälläkin aletaan olla elävienkirjoissa taas! Nyt pitää vain kärvistellä ja malttaa sinne perjantaille asti lääkärin suosituksesta jolloin voi lähteä jo pienelle kävelylenkille. 😉 Kyllä sitä osaa taas iloita pelkästä kävelystäkin! 😀

  • Kiitos, itekkin kovasti tykään 🙂 Mulla ei ollut mitään ideaa tälläkertaa kun kynsihuoltoon menin, mutta ihanat me saatiin taas ideoitua yhteistuumin Jutan kanssa 🙂
   Tarkistaa ihmeessä 😉
   Maltti on valttia ja kyllä ne treenit sua odotaa, odota säkin niitä rauhassa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta