Välillä taas arkisempaa kerrontaa

Maanantaina tuli postauttua vähän diipimpi postaus ystävyydestä, jos et ole vielä käynyt lukemassa niin klikkaapa tuosta linkistä auki 😉 Nyt vuorossa sitten vähän kevyempää, arkisempaa, ihan kuulumisia…

Viikonloppuna olin Helsingissä ammattiliitto JHL:n oman yhdistykseni hallituksen koulutuksessa. Vähän harmitti istuskella aurinkoisena ja todella lämpimänä viikonloppuna sisällä, mutta tuleehan noita upeita viikonloppuja vielä varmasti lisää, kevät on vasta alkanut 🙂 Koulutuspäivät olivat kyllä antoisia.  Meillä on yhdistyksen hallituksessa kyllä hyvä henki ja mukavassa seurassa viihtyy koulutusajan jälkeenkin 😉 Lauantai illallakäytiin syömässä ja istumassa iltaa porukalla. Pitkäksi ilta ei venynyt, koska oltiin herätty hyvin aikaisin. Porista lähdettiin kuuden junalla aamusti ja sunnuntain koulutusrupeama alkoi aamu yhdeksältä. Nukkumassa olin itse jo lauantain puolella 😉 Yötä oltiin Cumulus Hakaniemessä.

IMG_0382

Tämä viikko on hurahtanut hyvillä energioilla käyntiin, ainoa mikä vähän haittaa menoa on kovat allergiaoireet. Paju ainakin pölyttää kovasti ja nyt on jo koivukin alkanut minua ja montaa muuta kiusaamaan. Ei ole kivaa, mutta onneksi vaivoihin on apuakin saatavilla.

Tällä viikolla treenit menee vielä oman pään mukaan ja ensi viikolla pääsen uuden treeniohjelman kimppuun. Sitä odottaen!!! Valkunkin kanssa sovittu treenit, neljäjakoinen ohjelma on tällä erää tulossa ja ensi viikolle saatiin kaksi yhteistreeniä ja seuraavalla seuraavat kaksi, saa sitten hyvän startin ohjelma 🙂

IMG_0353Maanantaina treenailin olkapäitä ja ojentajat pienoisella vatsarääkillä höystettynä. Eilen oli vuorossa pumppitunninohjaus ja nopsan miniselkätreenin pumppailin ennen tuntia 🙂

IMG_0393IMG_0389IMG_0390IMG_0395IMG_0396
Tänään onkin vappuaatto! mitäs jengi aikoo puuhata?
Täällä vietetään rauhallisissa merkeissä 🙂
Työpäivä ensin ennekuin pääsee viettämään työväenjuhlaa, Vappua!

Tänään tulee rakas ystävä kyläilemään perheensä kanssa illalla, että melko rauhallisissa merkeissä. Huomenna meillä on perinteiset vappujuhlinnat Rikun kanssa, jos ei ihan kauhea ilma ole niin vappupuhetta kuuntelemaan torille ja vapputoria kiertämään ja ainakin Amarilloon olisi tarkoitus suunnata syömään 🙂 Tänne on luvattu vappupäivän aamupäiväksi aika kenkkua keliä, mutta ei lannistuta siitä 🙂 Loppuviikon vaipailenkin töistä nyt sitten 🙂

HYVÄÄ VAPPUA!
ja juu, ihan ite tein 😉

IMG_0397

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Välillä taas arkisempaa kerrontaa”

 1. Ai että, uusi saliohjelma! Siitä saa kyllä uutta virtaa (ei sillä, että sinä sitä tarvitsisit ;))! Ja valmentajan kanssa yhteistreenit, mahtavaa! Miten usein sinulla vaihtuu nyt ohjelma?

  Mahtava kunto sinulla kyllä nyt myöskin! Nauti siitä, ja hauskaa vappupäivää sinne 🙂

  • Voi kiitos Sisu! 🙂
   Uus ohjelma tuo kyllä aina uutta potkua ja innoissani odotankin mitä valkku on mulle kehitellyt. En osaa sanoa kuinka usein ohjelma vaihtuu, ei olla siitä mitään tarkkaa sovittu, silloin kun siltä tuntuu ja se tarpeellista on. Samaa ohjelmaakaan ei tietty kannata liian kauaa hinkata. Nyt tietty kisojen jälkeen on hyvä aloittaa uus ohjelma jonka avulla fysiikkaa taas viedään etiäpäin 🙂
   Hyvää vappupäivää sinullekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta