Lankalauantain Zumbailut ja Zombailut

Aikas kiva lauantai oli eilen ūüôā

Aamup√§iv√§ll√§ suuntasin pitk√§st√§ aikaa zumbaan. Blogissani olen kertonut, miten reilu vuosi sitten j√§tin muut liikunnat paitsi salitreenit ja omat jumppaohjaukset pois. Kun viimevuoden tammikuussa ly√∂tiin kisatavoite t√§m√§n vuoden huhtikuulle lukkoon, p√§√§tin satalasissa keskitty√§ tuohon tavoitteeseen ja maksimoida liikunnankin osalta tuon lihaskasvun ja siksi j√§tin zumbailut ja crossfit circuit tunnit pois, joista tykk√§sin kyll√§ aivan valtavasti. Liikunnan puolella kaikki energiat keskitettiin salitreeneihin ja se kannatti, sill√§ ennen dietti√§ ehdein saamaan hyvin kehityst√§ fysiikkaani ja huomasin ett√§ paremmin kehityst√§ tuli mit√§ silloin kun zumbailin ja zombailin ūüėÄ

Zumbavaatteet on muuten aikas ihkui mun mielest√§ ūüôā

IMG_0187IMG_0186IMG_0188

Zumbassa oli todella hauskaa ja varsinkin kun pitk√§st√§ aikaa oli tunnilla, sai hyv√§t energiat virtaamaan! Olen aina tyk√§nnyt tanssista ja zumba tunnit on mukavan rentoja siin√§ mieless√§ ettei se ole turhan vakavaa. P√§√§asia ett√§ on hauskaa ja liikkuu, ei niin v√§li√§ jos ei menis prikulleeen oikein kaikki keikutukset ja jalkojen ja k√§sien liikkeet. Zumba on my√∂s todella tehokas aerobisen liikunnan muoto, itsell√§ eilen Polarin mukaan paloi 500 kaloria ja keskisyke oli 143, maksimi 181. Kun viel√§ p√§√§see taas paremmin kiinni zumbaan niin saa tunneista viel√§ enemm√§n irti, ensimm√§iseen tuntiin ei kannata luovuttaa, vaikka saattaisi tuntua ihan s√§hellykselt√§ ūüėČ Eilisen Zumban ohjasi Paula ja Paula onkin ainut salimme zumbaohjaaja, jonka tunneilla en ollut aiemmin k√§ynyt, taisi Paula aloittaa ohjaukset juuri tuon minun zumbatauon aikana ūüôā Paula on niin zumbaohjaaja kuin vain olla voi! Ihanan energinen ja pirte√§ ohjaaja!

IMG_0190IMG_0189IMG_0192

Olen muksunakin harrastanut tanssia eri balettilajien parissa sek√§ kilpatanssin merkeiss√§ ja tanssiminen on vaan todella ihanaa ja vapauttavaa kun heitt√§ytyy tanssin fiiliksiin ūüôā

Dietin j√§lkeen on kuitenkin hyv√§ optimoida taas lihaskasvua, kroppa ja lihakset saattavat ottaa hyvin treeni√§ vastaan dietin j√§lkeen ja kasvavat kalorim√§√§r√§t tukevat hyvin lihaskasvua! Edelleen aion keskitty√§ salitreeneihin p√§√§asiallisesti, sill√§ haluan vied√§ fysiikkaani viel√§ paljon eteenp√§in! Mutta silloint√§ll√∂in voi pienen zumbahetkenkin pit√§√§ ja nyt kisoista palautumisvaiheessa varsinkin ūüôā Eilen juuri fanitin taas yht√§ figurekilpailijaa facessa, Mari P√§kkil√§ll√§ on aivan mielet√∂n fysiikka ja niin kauniskin… Vaikken ihmist√§ tunnekaan vaikuttaa h√§n jalat maassa olevalta ja silt√§ ettei pissi ole p√§√§h√§n noussut. Marin ammattilaiskisoja odotellen, olisi hienoa n√§hd√§ h√§net lavalla taas! ūüôā

päkkilä
Viimeksi kun P√§kkil√§n n√§in liven√§ lavalla vuonna 2012 sm-kisoissa, n√§ytti h√§n kaukaa ja taka-asennossa t√§lt√§ ūüėÄ Ainoa onnistunut kuva Marista, jonka kamerallani sain ūüėõ

152
No t√§√§ kuva on googlen kautta ongittu ūüėČ

Kroppa k√§ytt√§√§ t√§ll√§ hetkell√§ ilmeisesti kaikki mun herkuttelutkin tehokkaasti ja t√§m√§nkin takia ”uskallan” ottaa p√§√§si√§isen rennoin ottein sy√∂misten suhteen, sill√§ paino ei ole l√§htenyt mihink√§√§n kovaan nousuun n√§ist√§ p√§√§si√§isherkuuteluistakaan. T√§ytyy sanoa ett√§ eilinen meni kyll√§ kauheaksi naposteluksi ja illalla oli v√§h√§n √§hkyolo ūüôĄ Tuo √§hkyolo ei ole kyll√§ mitenk√§√§n tavoiteltavaa hyv√§√§ oloa, joten herkuttelua kyll√§, mutta ei jatkuvaa napsimista nyt p√§√§si√§isp√§ivin√§ ja kyll√§, annan itselleni luvan herkutella siis jokaisena p√§√§si√§isen p√§iv√§n√§ v√§h√§n ”ylim√§√§r√§ist√§kin” ūüėõ Kroppa janoaa hiilareita ja ruokaa… Palataan sitten taas tiistaina ruotuun, siis siistiin sy√∂miseen ūüėČ

Facebookissa kiert√§√§ 5 p√§iv√§n arkikuvahaaste ja siihen min√§kin sain haasteen ja eilen laitoin sitten ensimm√§isen haastep√§iv√§n kuvat. T√§ss√§ siis viel√§ eilist√§ p√§iv√§√§ v√§h√§n useammankin kuvan kanssa mit√§ tuon haasteen merkeiss√§ eilen laitoin ūüôā

IMG_0181

IMG_0182
Tutut aamutouhut, puuroa ja blogien selailua..

IMG_0183
Kauppassa piti k√§yd√§…

IMG_0195
Rikun vanhemmat ja kummipojan/Rikun veljen perhe kävi kaffettelemassa

IMG_0193
”Ei mik√§√§n fitnesspasha” vuosimallia 2014 ūüėČ

IMG_0199
Illallista Rikun kanssa <3 Paistettua lohta valkosipulikermaviilin, röstiperunoiden, tuoresalaatin ja ruisbuccoleivän kera sekä valkkaria

IMG_0201

IMG_0205
Illalla aloitettiin Monopolymatsi Rikun kanssa, jota oli pakko jatkaa t√§n√§ aamuna siihen pisteeseen ett√§ Riku suorastaan ”ry√∂v√§si” meitin ūüėÄ

P√§√§si√§sikuulumisia tulee viel√§ ainakin yhdess√§ postauksessa n√§ilt√§ p√§√§si√§isp√§ivilt√§ ūüėČ T√§m√§ p√§iv√§ on aloitettu hyvin rennosti kunnon herkkuaamupalalla, josta blogin fb-sivuilla jo kuvaakin ūüėČ

LATERS!
‚ô•

PST. Tänään voi vielä osallistua äänestykseen ja arvontaan täällä

Outi Karita

5 vastausta artikkeliin “Lankalauantain Zumbailut ja Zombailut”

 1. Zumba on kyll√§ kivaa ja se on laji joka on saanut monen aloittamaan liikunnan, mutkin ūüôā Ensin kotona katseilta piilossa ja sitten tunnilla. Mulla oli syke yli 200 kun olin el√§m√§ni ekalla ryhm√§liikuntatunnilla, juurikin zumbassa, ja syke oli siin√§ kun vasta seistiin ja odotettiin vasta ohjaajaa. Niin hermostunut olin. Ja nyt joku ryhm√§liikuntatunnilla k√§yminen ei tunnu miss√§√§n ūüėÄ

  Zumba vaatteista m√§ en niin tykk√§√§. Pit√§isi olla tuommoinen noin pieni kuin te noissa kuvissa ett√§ ne n√§ytt√§√§ hyv√§lt√§. Sitten kun kuteet vet√§√§ p√§√§lle +30vee hieman painoindeksin yl√§rajoilla oleva t√§ti, niin joo, ei oo sori vaan niin n√§tti√§ ūüôĀ

  • Heh, kaikki ei muutenkaan tykk√§√§ zumbavaatteista, mut must ne on niin ihanan v√§rikk√§it√§ ja mageita muutenkin. Sun t√§ytyy nyt bikini challangen my√∂t√§ ottaa tavoitteeks zumbata viel√§ zumbavaatteissa ūüėČ Mua oikeesti eilen mietitytti mahtaako nuo housut pysy√§ mun jalassa kun en oo ihan n√§in pikkanen ollut kun nuo olen ostanut, mutta zumbahousut, ainakin tuo malli, saakin olla isot ja l√∂ys√§t ūüėÄ

 2. Mukava ja pirist√§v√§ postaus! Ja hyv√§√§ reipasta energiaa tulvivia kuvia! ūüôā Oma p√§√§si√§inen meni nyt niin p√§in mets√§√§ kun vaan voi, kiitos ihanan kuumeen! llmat ovat olleet mit√§ ihanampia vaan en ole saanut nauttia niist√§ ollenkaan ulkoillen. ūüôĀ Ja P√§√§si√§isen√§ suunnitelmassa olevat herkuttelutkin unohdin, mit√§ j√§rke√§ sy√∂d√§ kun niist√§ ei saa makua kunnolla irti. ūüôĀ No, ensi vuonna on uusi p√§√§si√§inen! ūüėČ Positiivisesti ajatellen olen lep√§illyt ja hoitanut itse√§ni ajatellen ett√§ kroppa ilmoitti ett√§ lepoa tarvitaan ja sit√§ sille sitten annetaan. ūüôā

  • Kiitos Marika! <3
   Ja tosiaan kurjaa tuo ett√§ nyt sairastuit, mutta tosiaan turhahan niit√§ p√∂p√∂j√§ on sokereilla ruokkia varsinkaan jos ei herkkuja kunnolla maista edes, joten peukku herkuttelemattomuudelle ja herkuttelet sitten kun taas maistat jotain. nyt lep√§√§t itses kuntoon ja uudella draivilla sitten taas! ūüôā ‚ô•

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta