Studiokuvat ja vanhat kisakuvat sekä t-kävely jota en päässyt tekemään (mukana pientä äänestystä ja arvontaa)

Heips!

Fitness Classicissa oli kilpailijoiden mahdollisuus käydä Tomi Rehell:n kuvattavana. Backstagelle oli tehty yhteen huoneeseen kuvausstudio. Vaikka kuvia kisoista tulee muutenkin paljon, halusin tarttua tähän tilaisuuteen ja saada muistoksi kisoista oikein studiokuvat. Hintakaan ei päätä huimannut, Rehell otti setistä 50 euroa. Olen kuviin todella tyytyväinen ja Rehell osasi kyllä hyvin neuvoa ja korjata asentoja, jotta kuvista tulisi vielä parempia 🙂 Jännittää ei tarvinnut yhtään, kuvaustilanne oli hyvin rento tilanne ja Rehell mukavan oloinen, voisin toistekin olla hänen kuvattavanaan. Mä tavallaan nautin esiintymisestä ja kuvattavana olosta, pienestä asti olen ollut aikamoinen keikistelijä ja tykännyt aina harratuksista, joissa pääsee esiintymään 😉

ÄÄNESTYS JA ARVONTA!
Kuvista ajattelin nyt tehdä pienoisen äänestyksen ja äänestäjien kesken arvon piukkuisen paketin, joka on alla olevassa kuvassa. Raakasuklaata ja pieni sekä hauska teevalikoima maustettua mustaa teetä 😀 (edit: maustettua mustaa ja vihreää teetä, kiitos bulletproof kun korjasit, vähän hätäisesti olin katsonut 😛 )

IMG_0155

Äänestä siis suosikkiasi studiokuvista ja jätä kommenttiin mukaan kuvan numero. Ehkäpä eniten ääniä saanut kuva pääsee seuraavaan blogibanneriini 😉 Äänestysaikaa sunnuntaihin 20.4.2014 asti ja voittaja julkaistaan maanantaina 21.4.2014. Jätä myös oma s-posti osoitteesi ja jokin nimimerkki, riittää kun laitat s-posti osoitteen pyydettyyn kohtaan, ei tarvi siis enää kommenttiboxiin laittaa, jollet halua sitä kaikille näkyväksi.

Kultsa studio II_-016 B
KUVA 1

 

Kultsa studio II_-015 B
KUVA 2

 

Kultsa studio II_-020 B
KUVA 3

 

Kultsa studio II_-017 B
KUVA 4

 

Kultsa studio II_-018 B
KUVA 5

 

Kultsa studio II_-019 B
KUVA 6

Stailaukseeni olen hyvin tyytyväinen, ainoa mikä jäi harmittamaan on tuo värin epätasaisuus, mikä näissäkin kuvissa näkyy (niin ja se hieman vajaa kunto). Katsomoon ei vissiin kuitenkaan näkynyt (ainakaan kauhean paljoa) tuo värin epätasaisuus. Hiukset oli juuri niinkuin halusin (kiitos Maiju), meikki oli todella nätti (kiitos Anniina) ja biksut upeat (kiitos Biancaneve)! Oli kyllä hienoa saada näin upeat kuvat ja vaikka kisat oli tässä kohtaa osaltani ohi, ei hymy hyytynyt 🙂

Sitten muutama kuva aiemmista kisoistani
VUOSI 2008, syksy, tulokaskisat

bf 2008 3bf 2008 5bf 2008 4bf 2008 6
VUOSI 2010, kevään Fitness Classic

bf 2010 4bf 2010 1bf 2010 2bf 2010 5
Ja vielä muutama kuva tältä keväältä 2014, kisaviikolla otettuja (ei siis vielä lopullinen kisakunto)

WP_006744WP_006748WP_006760WP_006764Lopuksi t-kävely, jota en päässyt tekemään 😉 Tää on yksistä harjoitteluista muutama päivä ennen kisaa. Ei välttis nyt mikään paras otos, mutta ainoa missä mulla oli nuo kisabiksut päällä, joten siksi tämä otos 😉

Sunnuntain kisoistahan multa löytyy sekä alle 163 t-kävelyt sekä +168 t-kävelyt (alle 168 ei valitettavasti löydy). Jos joku omaansa kaipailee, niin mun mailiosoite löytyy tosta sivupalkista, että senkun heittämään mua maililla 😀

PS.
GAZOZ huhtikuuwww.gazoz.fi

Outi Karita

52 vastausta artikkeliin “Studiokuvat ja vanhat kisakuvat sekä t-kävely jota en päässyt tekemään (mukana pientä äänestystä ja arvontaa)”

 1. Kuva 2, on aivan ehdottomasti paras!! 🙂 Kyllä muuten huomaa, että oot melkeen asunut meen salilla, huima kehitys on tapahtunut muutamassa vuodessa!!

 2. Voi vitsit, kyllä tulee itsellekin polte kisaamaan kun on seurannut siun matkaasi 🙂 Ekaa kertaa uskaltaudun kommentoimaan, tykkään kyllä hurjan paljon blogista! 🙂

  Oma lemppari noista studiokuvista on numero 5.

  • Kiva kuulla! 🙂
   Tavoite vaan rohkeasti kisalavoille jos siltä tuntuu 🙂

 3. Valinta ei ollu ihan helpoin mutta kyllä taidan ääneni antaa kuvalle nro 2 🙂 Ihanan aito olemus jotenki huokuu noista kaikista kuvista!

 4. Mä käännyn kuvan nro 2 puoleen. Vaikka kaikki oli hyviä ja niistä näkyykin sun iloisuus ja positiivinen luonne niin jotenkin tuo kakkonen tuo sen mun mielestä parhaiten esille. Aika paljon oon muuttunut sitten noiden ekojen kisojen 😉

 5. Moi! Tosi kivoja kuvia kyllä kaikki! Mun lemppari on noista kuva nro 5. Värin epätasaisuus ei näkynyt katsomoon, ainakaan sinne saakka, missä me istuimme. Tuo värin laittaminen on ilmeisesti aika haastavaa puuhaa?

  On kyllä huima kehitys ollut sinulla, varsinkin verrattuna noihin alkuaikoihin. Olet kyllä uskomaton, kun jo kolmannen kerran jaksoit vetää kisadieetin läpi! Sehän menee kohta jo rutiinilla 😉 Mutta toisaalta varmaan saa arvokasta tietoa siitä, mikä sopii itselle.

  http://www.sisublogg.blogspot.fi

  • Kyllä jokainen kisadiettii opettaa uutta ja jokainen kerta saattaa olla vähän erilainenkin. Kroppa ei aina toimikaan välittis täysin saman kaavan mukaan, mutta itsellä ei nyt niin kovin eritavallakaan… Väristä on aiemmin aina tullut hyvä, mutta nyt jotenkaan iho ei sitä imenyt, mutta hyvä ettei näkynyt katsomoon 🙂

 6. Kuva 1. & tossa tee lajitelmassa Daa ja LOL on vihreää teetä kaikki ei suinkaan mustaa!:D

  • Kiitos korjauksesta, korjasinkin heti kommenttisi jälkeen tekstiä 🙂

 7. Voi apua, koita noista nyt sitte päättää paras! 😀 Mutta kyllä mä ehkä sanon, että toi kuva 5 vie voiton. 🙂

 8. kuva 1 ! 🙂 asento on kaunis ja hymy on niin aito ja siitä näkee että kuinka paljon nautit kuvattavana olemisesta 🙂 ei silti, kaikki muutkin kuvat on onnistuneita!

 9. Kakkonen on ykkönen. En oo vielä koskan maistanut raakasuklaata, joten olispa kiva saada maistiainen. Sulle muuten sopi otsis tosi hyvin!

  • Juu, pitkään mulla otsis olikin ja kenties joskus taas… 🙂

 10. Ihanat kuvat!! 🙂 Mun lempparit olivat nro.2 ja nro.5, en osaa päättää kumpi 😉

 11. Hienot kuvat jäävät sinulle kisoista muistoksi..:)
  kakkoselle menee mun ääni.

 12. Kuva 3, siinä mielestäni näkyy sinun päättäväisyys ja periksiantamattomuus. Iloisuutta ja positiivisuutta unohtamatta. Olet mahtava ihminen ja joka kerta annat valtavasti energiaa myös ympärillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta