Loppuviikon GAZOZ tarjoukset ja Pyöräilykausi startattu

Eilisessä postauksessa lupailin että seuraavassa olisi Fitness Classicissa otetut studiokuvat, mutta eipä olekaan 😛 Josko sitten seuraavassa 😉

Sain GAZOZILTA teille lukijoille mukavan loppuviikon tarjouksen. 20 % alea kaikista tuotteista, paisti Six Deucen tuotteista. Tarjous on voimassa koko loppuviikon, eli 20.4.2014 asti ja koodilla OUTI. Ja eikun shoppaamaan! 😉
www.gazoz.fi

GAZOZ huhtikuu

Kuuminta hottiahan nuo Six Deucet tällä hetkellä ovat ja niistäkin kyllä löytyy mukava tarjonta tuolta Gazozilta tällä hetkellä ja kaikkea muutakin mukavaa; treenivaatetta, lisäravinnetta, protein puddingia, salivarusteita, frozzypackejä…. 😉

Meikäläinen starttasi tänään sitten pyöräilykauden. Nyt kun en enää aamulenkeillä käy, niin jaksaa ja ehtii taas harrastaa tuota hyötyliikuntaa ja olihan se mukavampaa lähteä nyt puurot masussa polkemaan kuin tyhjällä vatsalla nälkäisenä lenkkeillä 😛 Töihin siis tänään polkaistu ja ensimmäistä kertaa tästä uudesta osoitteestamme. Työmatkaan meni sellainen reilu 20 minsaa, siis aika kivan mittainen matka, autolla kun tuohon menee kuitenkin about 15 minsaa niin ajallisesti tuo nyt on melko sama meneekö pyörällä vai autolla. Oli kyllä kiva pyöräillä pitkästä aikaa 🙂 Pian ehkä starttaan sitten rullaluistelukaudenkin 🙂

IMG_0150

Pääsiäinen kolkuttelee ovella jo ja aion kyllä pitää ihan chillailu pääsiäisen, vähän treeniä, kodin laittoa, hyvää ruokaa ja vähän viiniäkin 😉 Saas nähdä kun huomenna ajattelin aamun vähän järkkäillä että tuleeko esiin jostain laatikoista joitain pääsiäishärpäkkeitä millä kotia voisi muutamaksi päiväksi somistaa, mutta nou hätä jos ei löydy, sillä olenhan päiväkodissa töissä ja lasten kanssa olen ehtinyt jotain pääsiäisjuttuja hääräilemään. Riku voi taas sanoa, ”ihan kun meillä olis lapsia” 😆

IMG_0153

IMG_0154
Värittäminen ja askartelu on muuten terapeuttista 😉

IHANAA PÄÄSIÄISTÄ!!!

Nyt lähen rinta-hauberi treenille ja varmastikin pääsiäisen aikanakin postailen, ehkä tosiaan ens postauksessa ne studiokuvat 😉

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Loppuviikon GAZOZ tarjoukset ja Pyöräilykausi startattu”

  1. Hei ihan mahtavaa, toinenkin innokas värittelijä! Värittäminen ja askartelu todellakin ON terapeuttista. 😀 Nimimerkillä: Ylikunnossa väritin aika monta kuvaa

    • No juuh, kisadietillä ei itsellä ollut juuri aikaa, mutta onneksi on tuo työ tuolla päiväkodissa, siellä pääsee itseään toteuttamaan askartelusarallakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta