Viikonlopun sitä sun tätä ja vähän muutakin

Hyvin informatiivinen otsikko, eikö vain? 😀

Täällä on ollut kyllä nyt hyvät energiat ja kisatäpinät päällä. Viikonloppuun on kuulunut paljon kisoihin liittyvää, mutta ihanaa, myös jotain ihan muuta. Tässä on välillä jo kaivannutkin vähän muutakin kun aina jotain fitnekseen, treeniin ja kisavalmistautumiseen liittyvää. Mitä muuta tähän viikonloppuun on sitten kuulunut? Mm. vähän sisustusta, Anu Saagim Roastia kavereiden kanssa ja kummipoitsujen luona kyläilyä… Nyt siis tulossa vähän monipuolisempaa postausta ja saas nähdä kuinka pitkäksi vallan venyykään, koska ei tuota fitnesstäkään nyt pannaan olla pistetty 😀

 Viikonlopun aamut on aloiteltu reippaillen aamulenkeillä ja kummasti vaan sitä herää jo ennen herätyskelloa. Vissiin tää hiilarittomuus vähentää unen tarvetta. Eilen oli aivan ihana ja keväinen auringonpaiste lenkillä…

WP_006609

Eilen sitten oli suunta aamupäivällä Kauneussalonki Silkkiin, jossa Virpi loihti mulle valkoisemman hymyn sekä karvattomamman kropan 😀 Tää oli mulle toinen kerta kun tehtiin hampaiden valkaisu, viime kesänähän kävin Tampereella samaisessa käsittelyssä ja nuo viimekesänä saadut tulokset oli hyvin hampaissa pysyneetkin, mutta halusin vielä lisää valkaisua ja hyviin tuloksiin päästiinkin! Valkaisu tehtiin Tzana hampaisenvalkaisuna, joka lupasi 2-8 astetta vaaleammat hampaat ja 6-8 astetta oli lopullinen tulos. Kun katsoi taulukosta hampaiden vaaleinta kohtaa niin taulukkoon jäi enää kaksi sävyä jäljelle, että kyllä nyt kelpaa hymyillä 😀 Ylähampaat mulla on hieman kaksiväiset, hampaiden yläosasta tummemmat…

WP_006694

WP_006688
Tällä jatketaan kotona valkaisua 🙂

Karvoja sitten vedettiin sokeroinnilla pois. On ennenkin sokeroitu, muttei pitkään aikaan ja kisaviimeistelyihin osaltaan sokerointi kuuluu, karvat pois! Otinpa silti kesäksikin itselleni uuden sokerointikäsittelyn, koska on se nyt vaan niin helppoa kun ei tarvi jatkuvasti höyläillä 🙂

Ennen lauantain treeniä oli pakko sitten vihdoin ja viimein päästä törsäämään lahjaksi saatu lahjakortti sisustusliike Mokkaan, että kiitos vaan Piia ja Minttu! 🙂 Nyt sai sohva sitten uudet tyynyt ja vähän väriä, uusi viltti täytyy vielä hommata… Oranssin ja pinkin välillä arvoin ja kun mies oli pinkin kannalla niin ne tuli hankittua. Aikas herkut, eikö?

WP_006673WP_006676WP_006680

WP_006681
Olohuoneen verhoissa oranssin sävyjä 🙂

Keittiökin sai tulppaaneja, oli oikein herkullisenvärisiä  ja keitiöstähän löytyy sama verho kuin olohuoneesta, mutta ruskeasävyisenä.

WP_006682WP_006684

Lauantain treeninä oli jalkatreeni ja keskityin nyt isoihin peppuliikkeisiin, josko vielä hitusen tuota takalistoa saisi kiristymään, eli varsinaista pepputreeniä tehtiin, lopuksi siiten vielä kiusasin reidenojennus/reidenkoukistus superseteillä vielä, kun en osannut niitä vallan jättää pois treenistä. Ja siinä olikin sitten viikon salitreenit taputeltuna. Ens viikolla, muutama kevyt pumppailutreeni….

WP_006671WP_006665WP_006667

Illalla sitten kyläilyä ja oli kiva vähän laittaa itseään, vaikka varmasti olisin voinut verkkareissakin lähteä, mutta niissä on niin paljon viime aikoina kuljettu ja ärsyttää kun kaikki verkkarit ja kollarit vain roikkuu päällä. Mä myös tykkään hirveästi laittautua ja piristi oikein itseäkin tämä laittautuminen 🙂

WP_006643
Lauantaikyläilyjen outfit

Kummipoitsulle vietiin kevätpipo ja siinä hetki sitten istuskeltiin, Rikun veljen perheen luona. Meillähän on kaksi kummipoitsua, kummatkin Rikun veljien poikia ja nyt käytiin nuoremman luona.altAkDbr808FjAlvH68G5pOu7PMton84U3RWqq0D8uJxveJ altAn_9fevnkN3y3BO2RQ9dggDujd1Jb2aPcw-ssmL1dWtK (2)

Sitten vielä suunnattiin ystispariskunnan luo ja katseltiin porukalla Youtubesta Anu Saagim Roast, josset tiedä mistä kyse niin tässäpä linkki! Naureskella sai ja tämä illanvietto teki terää <3 Noita roasteja on jo pari muutakin tuolla youtubessa, täytyypi ehkä katsella. Onkos joku noita roasteja katsastanut?

Tänään oli hieman harmaampi aamulenkkikeli, mutta ei se menoa haitannut. Aamulenkin ja aamupalan jälkeen oli aikaa istahtaa sohvalle ja uppoutua tänne blogimaailmaan. Puoliltapäivin vasta suunta salille ohjailemaan Kiinteät Kurvit tunti. Jumppia siis ohjaillen ihan dietti loppuun asti. Jumppaohjauksista saa niin hyvän fiiliksen ja energiaa 🙂 Tänään tuotin vissiin ainakin jokuselle jumppajalle pettymyksen kun kerroin etten ensiviikon sunnuntaina ohjaile, heti kuului ”höh” ja näkyi ainakin pari pettynyttä ilmettä, että kyllä mun rääkättävänä tykätään käydä 😉

Kovasti posettelua tuli taas ohjauksen jälkeen. Ensin ihan lavaposeja ja t-kävelyä rullaillen, mä niin odotan lavalle menoa!!!! Hih, alan olee aika täpinöissäni 😉 Alla siis pieni kuvamaraton 😀

WP_006653WP_006648WP_006650WP_006651WP_006652WP_006654WP_006656WP_006662J

Tänään sitten illalla kyläiltiin toisen kummipoitsun luona ja hänkin sai kevätpipon. Oikeastaan kun oli veikannut mun taannoisen bikinienväriveikkauspostauksessa (mikä sanahirviö) oikein, niin ajattelin hänen ansaitsevan uuden kevätpipon ja eihän toistakaan kummipoitsua voinut ilman jättää <3

WP_006690

WP_006692
Sunnuntain outfit

WP_006695
Huominen olis vielä hiilaritonta elämää…

WP_006689
Tonnikalaa ja kasviksia…

WP_006640
Kanaa ja kasviksia…

Tiistaina sitten starttaa hiilaritankkaus!!! Samalla aletaan tankkaamaan natriumia. Viimeistelyjä tehdään monin eritavoin ja on hyvin yksilöllistä mikä kenelläkin toimii. Itse en näistä kikailuista paljoa ymmärrä, mutta onneksi on hyvä valkku, joka ymmärtää ja onhan jo kokemustakin kahdesta viimeistelystä, jotka ovat onnistuneet 🙂

WP_006699
KARJALANPIIRAKKAA!!!

Oikeesti, saan syödä mm. karjalanpiirakkaa, JEE!!! Ja kaikkee muutakin hyvää! Voisinkin tehdä taas sellaisen päivän ruuat postauksen jos vaan ehdin 🙂

Nyt kannattaa käydä tykkäilemässä tuosta facebook -sivustostanikin (KLIK), sillä sinne saattaa enemmän päivittyä viimeistelykuulumisia, mikäli ne kiinnostavat ja käykää nyt muutenkin tykkäilemässä, se ois tosi kiva juttu 😀 😀 😀

Itsekin ostin uuden kevätpipon. Työkaverin vaimo tekee tällaisia KERTTU merkkisiä pipoja kierrätysmateriaalista. Mitäs tykkäättee? Must oli aika ihanan vihreä. Poitsujen pipot oli myös näitä KERTTU pipoja.

WP_006696

Kohti kisaviikkoa, jänskää!!!! 😀

Outi Karita

7 vastausta artikkeliin “Viikonlopun sitä sun tätä ja vähän muutakin”

  • Voi kiitos PetraBettina! Tsempit sullekin loppurutistuksiin! Backstagella varmastikin nähdään 🙂

 1. Yhdyn edelliseen, toi vyötärö on niin magee! 🙂

  Ja roastit on tosi hauskoja, nauroin vedet silmissä kun katselin Janne Kataja -roastia 😀

  • Hih, kiitos! 🙂
   Täytyy juu noita roasteja katsoa muitakin 😀

 2. Etkö haluaisi myydä minulle sun vaal.punaisia lenkkareita, ne on niin ihanat ja tarvisin just sellaset jotka antaa lenkoileville nilkoilleni tukea jumpilla 🙂 -Anne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta